Okan bayülgenin bir lafı var sana ne diye. Zayıfsın kilolusun göbeğin var basenlerin var gıdın var vs vs laflarına sana ne der geçer. İşte o gibi olun sana ne. Dün pikniğe gittik dayımın eşi göbeğin var deyip durdu yapıştırdım sana neyi sonra 1 2 bakan oldu göbeğin var diyorsun ama bakıyorlar bak dedim sustu
Gün gecmiyorki güzel ülkemde aleyna tilkiler kerimcanlar master muratlar gündem olmasin.. Hayır ergenlik dönemleri anlasilirda bu kadar akıl ve sıra dışı işlere imza atmakta ayrı bir skandal.. :))
Kilolu mu zayıf mı bilmem ama vücut yapısı çok orantılı güzel yanı ! Kısa olsaydı balık etliler kategorisine girmiş olurdu! Boyuna göre çok iyi lakin ben 36 yaşındayım benim vücut yapım ondan daha iyi. Birde onun yaşındayken 50 kiloyu hiç aşmadım şu an 55 kiloyum boyum da 1.72
@agathaa eğer resimdeki sizseniz💐 kilonuz 55💐 yaşınız 36🤩 ve boyunuzda 1.72cm 🌺 ise siz aliynayıda ve kimleride sollarsınız bilemem🤩🤩🤩 zaten resminize göre altın oran gibi bir bayansınız 🤩 merakımı fazlasıyla celbettiniz yaş boy kilo oran daha ne olsun😊 ama inanmam🤥🤩😊💐🧿🧿🧿🧿🧿
@agathaa sizin gibi resminize göre ve özelliklerinize göre mükemmel bir bayanın bu isteğimi kabul etmeyeceğini bildiğim için yazın dedim☺️💐 yanılmadımda teşekkür ederim bukadar yeterli😞 açıklamasınıda yaptım zaten 💐😊👋🏿
Şu insan parçasındaki egoyu kimsede görmedim. İbrahimoviç bile bu kadar egoist değildir. Hoş gerçi o İbrahimoviç onun hakkıdır da bu varoş kim? Dünkü b. k gelmiş kendini övüyor. Bunu buralara getiren acun ve tayfaları sayesinde ünlü oldu. Çektiği kliplere ve yaşına bakınca utanmıyor hala bir de kendini övebiliyor. Tabii şu anlamsız fanlarını da anlamak çok güç. Muhtemelen şu ülkedeki %60'lık tayfalardır...
eğer kendisine cevap hakkı doğacak ifadeler kullanılmazsa bu tarz ifadelerinde muhatabı olunmamış olur ama o kadar çok insan var ki sanki tek derdi aleyna tilkinin ne yapıp yapmadığı. çok da güzel cevap vermiş.
Ego normal olması gereken bir şeymiş gibi tarif etmişsiniz ama herhalde özgüvenle karıştırdınız. Ego bir insanı en itici yapan şeylerden biri ayrıyeten piyasaya daha yeni girdi bu neyin egosu. Onda ki ego rihanna'da bile yok, hiçte güzel değil bir gözünüze baktırın derim zevk algınız bozulmuş
Öncelikle Aleyna Tilki hala çocuk gibi davranıyor yaşı ne kadar büyüse de hareket ve davranış yapısı yüzünden halk gözünde çocuk görünüyor. 18 yaşında ama 3 çocuk annesi gibi kilolu 35 yaşındaki kadınlar gibi görünüyor. Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının gizlice çektiği shopsuz fotoğraflarla alakası bile yok. Acilen diyete ve spora başlamalı.
Bu kız ibrahimoviçe benziyor söylemleri ile ikiside egoist ama çok zekice laflar sokuyor. Yeni ölçü birimimiz hayırlı olsun bu arada aleynaya göre biraz zayıf kaldım ben 😬
Şu kızla niye uğraşıp duruyorsunuz anlamıyorum başka işiniz mi yok? Küçük insanlar konuşur büyük insanlar konuşulur derler. sizin gibiler yüzünden kızı sevmeye başlayacağım sjfks
Bok atmaya gerek yok Herkesin kıskanacağı bir fiziği aurası var bu kızın. Bu yaşta ben çok pasiftim Aleyna çok özgüvenli. insanlar başarıyı çekemez. Yaptığı şarkıya dansına bakmak lazım, karakteri nasıl giyimi nasıl cart curt nasıl demektense. Çocuksu halleri de onun dikkat çekmesini sağlıyor ve bence bu bizi hiç alakadar etmez şarkıları hoşuma gidiyor gerisi umrumda değil. Şarkıları, fiziği, mükemmel nokta.
Hemcinslerim onun gibi olamadığıniz için kiskanmayin siz sanatçı olmadığınız halde egonuz göklerde kız bu yaşta neler yapiyo heralde biraz ego olcak yoksa nasıl başa çıkar bunca soru soran insanla? Medyayla dimi kendi ulkenizin genç yeteneklerini onemseyin biraz hani
Kaplumbağa bile daha mantıklı cümle kurardı. Tamam elbette kimsenin laf etmeye hakkı yok kiloluysa da kendine zayıfsa da kendine. Ama böyle bir cevap verirken insan düşünür. :)
Ben zayıf sayılmam herkes bir anda kıza yüklenmeye başladı daha yakında ne kadar bilmiyorum takip etmediğimden haberde gördüm çok inceydibu sefer de giyimine laf yazmışlardı gene gündemdeydi ne istiyorsunuz kızdan anlamadım gitti
egoistiklik yine tavan yapmış standart popçu işte 10 yıl sonra kimse hatırlamayacak bile ve verdiği pozlar iğrenç çok ciddiyim midem bulanıyor bu kızı görünce
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bu kızı hiç sevmiyorum ikidebir karşıma çıkıyor ergenler sayesinde
@worldwideknown bu kızı canlı canlı gördüğüm için böyle dedim zaten.. ufak tefek incecik bir kızcağız.. uzun boylu falan da değil.. en çok 165 .. daha zayıf olan artık kemik torbasına dönüşür her halde.. fotoşop ise mantıklı geldi bana da.. bu kadar kıvrak hatları olan bir kız değil.. ama ne bileyim squat falan yapıyorsa fiziğini biraz daha iyileştirmiş olabilir mi bilemedim..
@worldwideknown hayır tamamen yalan.. 165 anca. topuklular , inceliğinin verdiği gençliğinin verdiği bir ilüzyon sadece.. ona kalsa 175 .. ama alakası yok.. sen olsan bari klibinde arka planda danseden tiplere bak.. hemen hepsi onun boyuna göre seçilmiş kısa boylu adamlar.. ki anlaşılıyor da.. ve kliplerinde genelde alttan çekim yapılarak boyu uzun gösteriliyor.. orta boylu bir kız..
Bu kızın makeup artisti var rıfat yüzüak denen adam, o bir youtube videosunda aleynadan bahsederken çok uzun dedi. Googledan boyuna bakayım dedim 1.75 yazmış insanlar ben şok
@worldwideknown ne yapacaktı gerçeği söyleyip işinden mi olacaktı? piyasaya öyle duyuruluyor.. gerçi kız küçük zaten.. boyu biraz daha uzayabilir.. ama 175 e ulaşacğaını düşünmüyorum..
Finallerim bitsin düzenli olarak spora başlıycam ama evde. Gidip spor salonuyla uğraşamam bir sorun olur mu çok korkuyorum yanlış hareket yaparım da bir yerime bir şey olur diye
Herkesin sesi güzel herkes on numara fizikte bir aleyna İn sesi kötü ve fiziği berbat bizde değişiklik olsun kötü ses diye aleyna dinliyoruz. Türkiyenin tüm prensesleri🙂
En İyi Cevaplar