Güzellik & Bakım İnce belli misin, kilolu musun? Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Evet ben ince bel ve geniş omuzluyum, kilolular sayısı daha fazladır bence 😄 İnce belli misin, kilolu musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
sese123 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Çok karışık belim ince 😂 bacaklarım kalın. Balıketliyim 6 12 Yorumla Geralgine +1 yıl Olur olur yeriz fjdjd Yorumla sese123 +1 yıl Neyi? Yorumla Geralgine +1 yıl Balık etli İnce bel olmuyo hhfj Yorumla sese123 +1 yıl Kum saati vücut tipine bakarsan anlarsın. Genellikle bel ince bacaklar daha kalın oluyor. Yorumla sese123 +1 yıl Uzaydan geldin sanırım nasıl olmuyor sımsmsmmdkskleke Yorumla Geralgine +1 yıl Öyle birini hiç görmedim djdjs ama olur olur yeriz jdjdjs Yorumla sese123 +1 yıl İster ye ister yeme vay Allahım sanki kendimi birine beğendirmeye çalışıyorum. İnanmayacaksan soruyu neden sordun aceba. Bir sürü vücut yapısı var. Yorumla Geralgine +1 yıl Ben ciddi anlamda dedim aka sen bilirsin jfjdjd Yorumla sese123 +1 yıl Nasıl istersen inan Yorumla Geralgine +1 yıl Yaw olur yeriz diyorum inanmak için demiyorum 😄😄 Yorumla S8484 +1 yıl en harika Yorumla Geralgine +1 yıl Abazaya bak her yorumuma yazmış Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl 98 kilo 1.50 boy benim 6 2 Yorumla Geralgine +1 yıl Çok kötü Hissiz72 +1 yıl 😖😖😖
Cottoncndy Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Kilolular kalın belli olmuyorince belli olmak ayrı bir sanattırteşekkğrler 3 0 Yorumla
cutealien Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Belim kıvrımlı ve uzun boyluyum galiba en büyük şansım 2 0 Yorumla
tembelkedi61 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Ne ince beli ya ya kadın dediğin kaya gibi sert olmalı kaslı 2 0 Yorumla
zAntiSosyall Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl ince ama fazla ince oldu hiç bişi tam olmuyor bol geliyor 😒 hemde en küçük beden 1 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı. aynı anda hem ince belli hemde kiloluyum. Evet bu mümkün. 2 15 Yorumla Geralgine +1 yıl Kanıtla Yorumla albarossa +1 yıl Bunu sadece olanlar bilir seninls aynı dertteyim diwnsownd Yorumla Geralgine +1 yıl Bunu açıklayin Yorumla albarossa +1 yıl Normalde fazladan kilon var ama belden etkilenmiyorsun Yorumla saçmabirkişilik +1 yıl @albarossa Aynen, göğüs ve basenden alırken; bel minimal kilo alıyor. @Geralgine Sen bana ince belli olmadığımı kanıtla Yorumla Geralgine +1 yıl Çıkar göster Yorumla saçmabirkişilik +1 yıl L a n sizin cinsel organınız değil bu çıkarıp gösteresin slk Yorumla albarossa +1 yıl @saçmabirkişilik dbiznwzknwzonw Yorumla saçmabirkişilik +1 yıl @albarossa ama haklıyım değil mi cicim, gel seninle ittifak kuralım sjsjsj Yorumla albarossa +1 yıl @saçmabirkişilik ben de aynısını dedim ondan çok haklısın DBSKWBXKWBXKWBX Yorumla Geralgine +1 yıl burada grup kuruluyor mu ya siz ittifak kurun sonra grup açın jdjdjsjs Yorumla albarossa +1 yıl @Geralgine seni almicaz gruba Yorumla Geralgine +1 yıl Niye grup yapacaktik ne güzel jfjdd Yorumla albarossa +1 yıl Seni istemiyoruz Yorumla Geralgine +1 yıl Tmam djdjd Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Orta kilolu, orta belliyim, az daha incelse güzel olucak 3 0 Yorumla
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Ortadayım ince değil belim ama kalında değil 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnce belliyim ama zayıf değilim 5 7 Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balık etliyim Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Görmek istedim Yorumla -Elvis +1 yıl @DüşünenDeli33 Azgınlıktan ölcen kanki Yorumla Geralgine +1 yıl Jsjdjdjdsis Yorumla S8484 +1 yıl oylece kall Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi ya dbfjdhfjf Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl İnce belliyim ve zayıfım😄 1 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Jdjdjdjd Yorumla
aleda33 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İnce belli olacakken ekmege basmisim 😂😂😂 4 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl bu sitede her erkek ince belli geniş omuzludur zaten 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnce bel ama bacak kalça dolgun biraz 3 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet belim ince ama kilolu değilim 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çubuk gibyim çsmdşmwköpkd 1 6 Yorumla Geralgine +1 yıl olur olur yeriz adfasdf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 155 40 kilo : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yenecek bir yer yok Yorumla Geralgine +1 yıl Göğüs yok mu :-p Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Geralgine +1 yıl By ozamann djdjjd Yorumla
Ygmrks Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Belim ince bacaklarım kalın. 4 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Thanks dndd Yorumla
Kara_gözlü Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl İnce belli değilim, hafif ayva göbekliyim. 2 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ince belliyim cok sukur sonunda bi kac kilo aldim 2 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı. Kilolu 😅😅 maalesef. 2 0 Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl kilolu değilim ama belin ince sayılmaz 2 0 Yorumla
Dkjdjdkdkdkej Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Allah kahretmesin zayıfım ama belim kalın. 2 0 Yorumla
Yetenek5868547 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir kız olarak geniş omuzluyum, kilom normal. 2 0 Yorumla
HandeBjk1903_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şişkoyum 3 1 Yorumla Geralgine +1 yıl biliyoz sdaffd Yorumla
sempatik_hatun34 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl İnce belliyim ama bacaklarım kalın 1 0 Yorumla
yakamoz922 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Kiloluyum 2 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Memen çıkmış Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Gayet ince belliyim 2 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Onu görüyoruz nfjd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İnceyim ince🙃🙃 3 6 Yorumla Geralgine +1 yıl 39 yaşında ince? Peki fjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanmaya bilirsin ıspatlamak zorunda değilim Yorumla Geralgine +1 yıl İnanmıyorum zaten ispatlama da 👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤭🤭 ben bugün nasıl uyuyucam şimdi yaa tühh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergenmisin az ötede oyna Yorumla Geralgine +1 yıl Benim yorumlari kim kaldırıyor yaw Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl 200 kilo 🤣 maşallah de nazar değerse döverim ha 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kiloluyum 😂😂🤭 2 7 Yorumla Geralgine +1 yıl Yok canım sadece popon biraz geniş okadar fjfjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya o fotoğrafta öyle görünüyor 🤦 Yorumla Geralgine +1 yıl Olsun güzel güzel kötü değil jfdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya gerçekten ama dik duracağım diye belimi fazla öne almışım kalça geride kalmış 🤦🤦 Yorumla Geralgine +1 yıl Güzel güzel arada güzel popo görmek istediğim de bakarım jfjdjdhshdjxjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤦🤦 yapma şöyle şeyler be Yorumla Geralgine +1 yıl Şaka şaka jdjds bakmam merak etme Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnce belliyim, biraz fazla inceyim. 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnce belliyim , geniş omuzlu , oldukça fitim 0 0 Yorumla
benimburdaneisimmvar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Belim ince bacaklarım kalın bir türlü erimiyorlar 1 0 Yorumla
donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kiloluyum 2 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Meme kadın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok karışık belim ince 😂 bacaklarım kalın. Balıketliyim
Olur olur yeriz fjdjd
Neyi?
Balık etli İnce bel olmuyo hhfj
Kum saati vücut tipine bakarsan anlarsın. Genellikle bel ince bacaklar daha kalın oluyor.
Uzaydan geldin sanırım nasıl olmuyor sımsmsmmdkskleke
Öyle birini hiç görmedim djdjs ama olur olur yeriz jdjdjs
İster ye ister yeme vay Allahım sanki kendimi birine beğendirmeye çalışıyorum. İnanmayacaksan soruyu neden sordun aceba. Bir sürü vücut yapısı var.
Ben ciddi anlamda dedim aka sen bilirsin jfjdjd
Nasıl istersen inan
Yaw olur yeriz diyorum inanmak için demiyorum 😄😄
en harika
Abazaya bak her yorumuma yazmış
98 kilo 1.50 boy benim
Çok kötü
😖😖😖
Kilolular kalın belli olmuyor
ince belli olmak ayrı bir sanattır
teşekkğrler
Belim kıvrımlı ve uzun boyluyum galiba en büyük şansım
Ne ince beli ya ya kadın dediğin kaya gibi sert olmalı kaslı
ince ama fazla ince oldu hiç bişi tam olmuyor bol geliyor 😒 hemde en küçük beden
aynı anda hem ince belli hemde kiloluyum. Evet bu mümkün.
Kanıtla
Bunu sadece olanlar bilir seninls aynı dertteyim diwnsownd
Bunu açıklayin
Normalde fazladan kilon var ama belden etkilenmiyorsun
@albarossa Aynen, göğüs ve basenden alırken; bel minimal kilo alıyor.
@Geralgine Sen bana ince belli olmadığımı kanıtla
Çıkar göster
L a n sizin cinsel organınız değil bu çıkarıp gösteresin slk
@saçmabirkişilik dbiznwzknwzonw
@albarossa ama haklıyım değil mi cicim, gel seninle ittifak kuralım sjsjsj
@saçmabirkişilik ben de aynısını dedim ondan çok haklısın DBSKWBXKWBXKWBX
burada grup kuruluyor mu ya siz ittifak kurun sonra grup açın jdjdjsjs
@Geralgine seni almicaz gruba
Niye grup yapacaktik ne güzel jfjdd
Seni istemiyoruz
Tmam djdjd
Orta kilolu, orta belliyim, az daha incelse güzel olucak
Ortadayım ince değil belim ama kalında değil
İnce belliyim ama zayıf değilim
Nasıl
Balık etliyim
Görmek istedim
@DüşünenDeli33 Azgınlıktan ölcen kanki
Jsjdjdjdsis
oylece kall
Abi ya dbfjdhfjf
İnce belliyim ve zayıfım😄
Jdjdjdjd
İnce belli olacakken ekmege basmisim 😂😂😂
bu sitede her erkek ince belli geniş omuzludur zaten
İnce bel ama bacak kalça dolgun biraz
İnce bel ama aşırı zayıf degilim
Evet belim ince ama kilolu değilim
Çubuk gibyim çsmdşmwköpkd
olur olur yeriz adfasdf
155 40 kilo : )
Yenecek bir yer yok
Göğüs yok mu :-p
Yok
By ozamann djdjjd
Belim ince bacaklarım kalın.
Thanks dndd
İnce belli değilim, hafif ayva göbekliyim.
Ince bak kalın bacak 😔
Ince belliyim cok sukur sonunda bi kac kilo aldim
Kilolu 😅😅 maalesef.
kilolu değilim ama belin ince sayılmaz
Allah kahretmesin zayıfım ama belim kalın.
Bir kız olarak geniş omuzluyum, kilom normal.
Kiloluyum zayıflıyorum
Besiye çekilmiş dana gibi çoğu djdj
Şişkoyum
biliyoz sdaffd
kum saati vücutluyum
İnce belliyim ama bacaklarım kalın
İnce belli değilim balık etliyim
İncede belli incede belli 😂
Kiloluyum
Memen çıkmış
Gayet ince belliyim
Onu görüyoruz nfjd
İnceyim ince🙃🙃
39 yaşında ince? Peki fjdjd
İnanmaya bilirsin ıspatlamak zorunda değilim
İnanmıyorum zaten ispatlama da 👍
🤭🤭 ben bugün nasıl uyuyucam şimdi yaa tühh
Ergenmisin az ötede oyna
Benim yorumlari kim kaldırıyor yaw
200 kilo 🤣 maşallah de nazar değerse döverim ha
Kilolu değilim ortayim 😂
Kiloluyumm diyet yapıyorum 2 haftadır başladım
Kiloluyum 😂😂🤭
Yok canım sadece popon biraz geniş okadar fjfjd
Ya o fotoğrafta öyle görünüyor 🤦
Olsun güzel güzel kötü değil jfdjd
Ya gerçekten ama dik duracağım diye belimi fazla öne almışım kalça geride kalmış 🤦🤦
Güzel güzel arada güzel popo görmek istediğim de bakarım jfjdjdhshdjxjs
🤦🤦 yapma şöyle şeyler be
Şaka şaka jdjds bakmam merak etme
Bel ince, sırt geniş, omuz geniş
Kalın bel, biraz göbek, gergedan gibi geniş omuzlarım var
İnce belliyim, biraz fazla inceyim.
İnce belliyim , geniş omuzlu , oldukça fitim
İnce belliyim zayıfım
49 kiloyum her yanım ince
Balık etliden biraz zayıfım ama belim incecik🥰
Normal yani
Kilolu