Kişilik & Karakter Zayıf mısın şişman mısın? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben orta şekerliyim Güncellemeler+1 yıl Sanki az önce sallandik perde oynuyordu 🥺Adana 👋🏻 Zayıf mısın şişman mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben ideal kilomdayım fitim yani 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben şişmandım spora başladım biraz kilo verdim ama görünüş olarak irileştim :D yağ verdim ama kasta aldım. 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. boyuma göre limitler dahilindeyim 1.78 cm 72 kilogram 😎 1 0 Yorumla
Zombie17 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Göbek var yoksa iyiyim o da ilaç ve memuriyet göbeği 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. 170 boy 70 kg normalim :D 1 2 Yorumla zirkonn +1 yıl merkez üssü hatay dörtyol 4.8 sallandı Yorumla Valse01 +1 yıl Evet burdan hissettim 🥺 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Normal formdayım 1 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Sen kılo almalısın 1 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. bende orta şekerliyim 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bende orta sekerliyim 1 0 Yorumla
kokluertugrul162 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evet gercekten de orta sekerlisin bende ortayim 1 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Orta halli 58-.60 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zayıf 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Cılızım 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Fit vücuda sahibim 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. azcık zayıf 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Orta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ben ideal kilomdayım fitim yani
Ben şişmandım spora başladım biraz kilo verdim ama görünüş olarak irileştim :D yağ verdim ama kasta aldım.
boyuma göre limitler dahilindeyim 1.78 cm 72 kilogram 😎
Göbek var yoksa iyiyim o da ilaç ve memuriyet göbeği
Sen ne hoc bi kizsin be yavrum.
Evet sallandiniz maalesef 😔
Şişman değilim, çok aşırı zayıfta değilim.
170 boy 70 kg normalim :D
merkez üssü hatay dörtyol 4.8 sallandı
Evet burdan hissettim 🥺
Aşırı derece de zayıfım.
Nerelerdesin sen nasılsın
Orta hatta zayıf bile denebilir.
Zayıf orta arası diyelim😊😂
Normal formdayım
Resimden belli zaten.
Sen kılo almalısın
Orta şekerli sayılırım hafif göbüş var
bende orta şekerliyim