Özel Günler & Hijyen Östrojen hormonu takviyesi kalça büyütürmü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar östrojen hapı tedavisi kalça büyütür mü? Güncellemeler+1 yıl baya kücük giydigim pantolonlarin hepsi bacaklarima oluyor ama kalca kismi hep bol kaliyo kalcam düz baya ve basen denilen birseyde yok bende. Östrojen hormonu takviyesi kalça büyütürmü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Farketmezki1122 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Neden cokmu küçük yoksa takıntımı yaptın 0 8 Yorumla Soran baya kücük giydigim pantolonlarin hepsi bacaklarima oluyor ama kalca kismi hep bol kaliyo kalcam düz baya ve basen denilen birseyde yok bende. Yorumla Farketmezki1122 +1 yıl Bunun için bence kilo alman gerek o tarz şeylere girme kilo boy kaç Yorumla Soran +1 yıl yok ben kalcadan almiyorum kilomu 167 boyum kilomda 54 Yorumla Farketmezki1122 +1 yıl Şöyle bir tabir var haram degıdıgı zaman vücuda yanı erkek eli degıdıgınde kilo alıyosun özellikle kalça göğüs bölümüne buna çok şahit oldum yanı 25 yıl kilo alamamış ama biriyle oluyor veya yüzeysel şeyler işte Yorumla Soran +1 yıl yok artik ajssjjs Yorumla Farketmezki1122 +1 yıl Yap demiyorum sakın yanı günaha girip benıde ortak etme yanı ama evlenince hanı bu sorunun kalmaz bence bu yüzden sorun etmemelısın demek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl evli olmadigimi ve yapmadigimi nerden cikardin ajdhjd Yorumla Farketmezki1122 +1 yıl E sen yazmadım bende mıveccın değilim bılelmem tabiki evlımısjn cidden :)? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Erkekler Ne Diyor
Neden cokmu küçük yoksa takıntımı yaptın
baya kücük giydigim pantolonlarin hepsi bacaklarima oluyor ama kalca kismi hep bol kaliyo kalcam düz baya ve basen denilen birseyde yok bende.
Bunun için bence kilo alman gerek o tarz şeylere girme kilo boy kaç
yok ben kalcadan almiyorum kilomu 167 boyum kilomda 54
Şöyle bir tabir var haram degıdıgı zaman vücuda yanı erkek eli degıdıgınde kilo alıyosun özellikle kalça göğüs bölümüne buna çok şahit oldum yanı 25 yıl kilo alamamış ama biriyle oluyor veya yüzeysel şeyler işte
yok artik ajssjjs
Yap demiyorum sakın yanı günaha girip benıde ortak etme yanı ama evlenince hanı bu sorunun kalmaz bence bu yüzden sorun etmemelısın demek istiyorum
evli olmadigimi ve yapmadigimi nerden cikardin ajdhjd
E sen yazmadım bende mıveccın değilim bılelmem tabiki evlımısjn cidden :)?
Got dedigin büyümeli büyümüyen gotu büyütmeli !!