Bugün resmen kabus yaşadım 🤦♀️ Arkadaşım kolsuz tişört giymişti ve koltuk altı kılları hiç alınmamıştı. Hiçbir şey diyemedim.
Siz ne yapardınız?

Saygı duyarım ama onunla aynı ortamda bulunmamaya da çalışırım.
Cinsiyeti fark etmez kadın-erkek koltuk altları temiz olmalı arkadaş.
Bazen yazın görüyorum plajlarda yabancı erkeklerin çoğu koltuk altlarını almamış öyle kıllarını sergiliyorlardı. Midem kalktı. İğrençti.
Beden senin * karar senin değil ! Kıllar koku yapar ve toplu alanda kimse senin kokunu duymak zorunda değil. Temizlenmek zorundasın. Kimsenin kişisel bakımını ihmal etme hakkı yoktur. Aksine karşı tarafın hakkına girmiş oluyorsunuz.
Kendi hayatı kendi kararı olabilir kabul ama ben yüzüne karşı söylerdim çekinmeden... les gibi kokar biraz bile terleyince... o yüzden temizlik adına belirli yerlerimizde ki kılları alıyoruz...
Benim bir arkadaşım öyleydi şakasına intizar ettim "inşallah koltuk altı hunharca kıllı 45 derecede terlemiş bir kızın koltuk altında yumulmuş bulursun kendini" diye😝😅
😒😒 o kadar kötü ki duygularımı kelimelere dökemiyorum 😒😒
Sen nasıl egelisin nasıl aydınlısın. Buranın insanı nükteyle koyar lafını.
aslen malatyalıyım ondan galiba 🤧
Kemal Sunaldan da mı birşey almadın mübarek☺
😔😔
Cevap
63Cevap
Kişisel hijyen açısından epilasyon yapılmalı birileri görüp midesi bulanacak diye değil. Kime ne bence de. Herkesin kendi hür iradesi. Erkekler koltuk altı kıllarını almadığı zaman seksi bulanlar bile var aynı durum kadın için de geçerli olabilir. Kimseyi ilgilendirmez. Keyifli geceler.
Yan yana geldiğimde koku duymayacaksam benim için kimin neyini uzattığı, kısalttığı, boyadığı ilgilendirmez. Benim sosyal yaşantımda engelleyici olmasın da istediği gibi takılsın. Zaten özgürlük demek bu değil midir arkadaş, insanların diğer kişileri rahatsız etmeden diledikleri gibi yaşamaları?
Tatlı bir dille uyarırım 😬
Kolsuz tişört giydiyse o artık kendi özgürlüğü olmaktan çıkıyor, toplum içinde çok saygısızca bir davranış olarak görüyorum 😒
Bir şey demem kişisel tercihidir, ama midem bulanır soğurum, erkekte görünce bile midem bulanıyor kadını düşünemiyorum herkes için bakımdır, alınmalı bence
Bu bir karar degil saclarina sekil vermiyo bu bir temizlik cevresi ve kendi icin abex bir durum bide utanmadan sifir kol giymis bence mumemmel bir egosu var
Kollarını almasa kaşını bıyığını almasa saygı duyarım da, koltuk alti temizlik dolayısıyla alınması şart
Bişey demem ama midem bulanır o arkadaştan uzaklaşırım
Kimsenin kılı tüyü beni ilgilendirmiyor umurumda da değil herkes kendinden mesul🤷🏻♀️😂
Partneri de bundan sıkıntı duymuyor ise sorun yok bence. Herkesin görüşü farklı. Hele yaz vakti almayan kadın var mıdır acaba ya 🙊😯
tüğ dökücü alır deodorant diye kandırıp sıkardım koltuk altına fısssssısssss. pisluk ya midem bulandı :D
İyy midem bulanır hiç kıldan has etmem bendede hiç yok bembeyaz bir kadın daha temiz olmalı modem kalkar ayda yapmak çok zor değil
Ben uzatmam uzatandan da haz etmem. Tamam kabul bu toplum tarafından dikte edilen birşey ama tepki verme yöntemi bu değil bence.
Kararına saygı duymam ıyyy o ne pistir o elinden hiçbir şey yemem ki.
Dinimizde arpa boyu kadar uzadımı günah resmen pislik 💩
benim çüküm benim kararım derim ve koşarak uzaklaşırım.
Özel bölge bilmemde en azından koltuk altında olmasın ya
İğrençç... Bakımlı olmamız gerekiyor. Erkekler o kadar yanımıza yaklaşıyor.
Kötü kokar kimseyi bu iğrenç kokuya maruz bırakmk keyfiyetinde değil
Ciddi misin sen.. Yani benim bedenim benim kararım diye birşey yok iğrenç bir durum bence herşeyden önce hijyen değil.. Iyyy bir iğrendim şimdi.. 😆
Güle güle derim kisaca. Mide sagligima ters.. igrenc yaratık.
Belki takıldığı kişi öyle seviyordur
Herkesin ayrı bir yoğurt yiyişi vardır
Koltuk altı temizliği İslami olarak gereklidir ve temizlik açısından da gereklidir özellikle kadınlar açısından daha dikkat edilmesi gerekir.
Çok saçma olur, bence koltuk altı almak beden temizliğidir istek değil ihtiyaçtır
Öyle kişiyle irtibatımı keserim. Pislik başka birşey değil
Ben huylu biri olduğum için rahatsız oluyorum ancak bu akımı da destekliyorum fikir bazında
Özel bölge olabilir de ama koltuk altı kılı alınmalı.
Arada denk geliyor hayat onun hayatı ama ayrı bir hava bile katabiliyor da
Benimle değil se umurumdami beniimleyse bende başka yerleri almam
Hıć sevmem temiz olmalı hfm cirkin görünür hemde koku yapar iğrenç
Nasıl istiyorsa öyle yapsın tabi ama kim olursa olsun gerçekten hoş değil, bence.
Koltuk altı tüylerinide al sonrada yol al derdim ahhaah
Kimse kizmasin
. m ının killarini isterse almasin uzatsin
Ama koltuk altı igrenç insanin midesini bulandiri
O kadar olmasın lütfen herşeyin b... kunu çıkarıyorlar kişisel bakım temizlik diye birşey var sağlık toplum. acidinda ben mecburmuyum ter kokan biri yüzden başıma ağrı girmesini
Bence de kesmeli kılları ama her ter kokusunun kılla ilgisi yok
Hayır, ter kokusu hava almayan koltuk altında ve insanın yediği şeylere bağlı olur. Hava almayınca yeteri kadar bakteri oluşur ve bu koku olur.
Öyle tabi ki, aynı fikirdeyiz zaten. Kızmaya gerek yok 😂
Ben de çok gördüm 2-3 sefer kısa, biri vardı bildiğin erkek koltuk altı gibi 😀
Oyle bırıyle. Sekste yapılmaz nekı oyle erkek gıbı onun heryerı kıldır alttarfı dusunemıyom kıldan bulda ıs yap 🙈
Saygı duyarım ama hoş karşılamam.
Tamam benim aklım benim kararım derim tanıdığım herkese anlatırım
Hijyen ve sağlık ve görünüm açısından hiçte güzel hoş karşılamam
Kardeşim o kolunu indir 😂ben almadığım zaman giymiyorum öyle şeyler mesela
Iyy tinsinç bisey be bicim kiz yaa 😞
Bedenine tükürim ahahah
Tek takıl o zaman derdim.
bir adet permatik hediye ederdim
Kadında kıl tüy olmasın ya iğrenç
Bir sey demem. Ama kötü 😐
Sağlam bir tokat atar buda benim kararım derdim
Ter kokusundan Çok yaşa derim :)
Yatırır yolarım kıllarını.
havuzu görmemelisin öyleyse diyorum: /
Uzat derim ilerde belki değerlenir.
Onun kararı. Almama hakkı var.
Sevgilisi örüyordur belki onları 😂
Beni ilgilendirmez kendime bakarim ben
Gözükmediği sürece no problem endnjdj
Kalk sg burdan gözüm görmesin seni derim :)
Igrenc o nasil bir karardir oyle
Öyh der ve kaçarım. Çok net
Bisey diemem ama estetik durmicagini söylerim
Arkadasın fransız mı?
İğrenç yanında durmam kaçarım 🏃🏃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar