Film İsmi: Venom: Zehirli Öfke
Örümcek Adam hayranlarının,
Peter simbiyot ile birleştiğinde
harika bir kostüme sahip olduğunu düşündüklerini biliyorum.

Film İsmi: Venom: Zehirli Öfke
Örümcek Adam hayranlarının,
Peter simbiyot ile birleştiğinde
harika bir kostüme sahip olduğunu düşündüklerini biliyorum.
Veda aşamasına gelinmişse edebi sözler bulmaya çalışmam. Sevmediğim birini terk ediyorsam teşekkür edip hoşçakal derim, severek terk etmek zorunda kaldıysam lanet olsun böyle kadere derim, o terk ediyorsa galiba küfür ederim, ortam çok kasvetli ise gözyaşları sel olmuşsa batarken güneş ardında tepelerin hadi bakalım geldi veda zamanı teletabilerin diyip ortamı yumuşatmaya çalışırım 😂
Teletabiler mi? 😱😱
Sana veda ediyorum, çünkü senden daha azını hak etmeyen bir yalnızlık bile senin varlığından daha anlamlı.
(hiç terk ediliș cümlesi kurmadım ama kursaydım yukarıdaki gibi bir şey olurdu sanırım. )
Bu beyin yakma cümlesi reisim. Kafam yandı okurken. Birine işkence etmek için kullanılabilir :P
hojan mıyım grçktn ( Emoji atamıyorum pc deyim :P )
Dimi Dimi Çiğ tavuk yiyeceğiz az kaldı :P
Ne demek neden :/
çünkü ateş henüz icad edilmedi. şu an yok ateş mateş...
Hı hı. Daha önce yememiş gibi :O
Hatır için Çiğ tavuk bile yenir hahahahah
İlla dondurma olsun diyosun hahah
Bu seferlik böyle oldu. Bi dahakine külahta alırız hahahaha
Bi dahakine bi dahakine :D
Vedaları sevmem, hüzünlü gelirler bana. Sanırım gitmem gerek "hoşça kal..."
Karpuz sezonu bitmeden keselim şunu artık. Kimse kalmayacak etrafımızda bu gidişle :D :D
"Herkes birgün gider. Gitmez dediğim kişi bile...
Bu ayrıldığımızın bedelini ben çok büyük ödedim, benden de sana çok büyük bir ceza çünki sende beni bir daha göremeyeceksin.
Rica ederim sayın mod :)
Cevap
7Cevap
Ben cümle kurmam sessizce giderim sadece
Bu kez ben gidiyorum, dönmemek üzere. Senin gidişlerin gibi olmayacak, ben bana dair ne varsa hepsini yanımda götüreceğim. Sevdim seni biliyorsun, hak etmediğin ve korktuğun bir sevgiydi. Sevgimi de alıp gidiyorum. Bir gün bir şekilde karşılaşırsak beni tanıyamayacaksın, senle sende ve bu terk edişimde büyümüş olacağım.
Cevap veremiyorum buna 😂
Genelde, "sana ayrılan sürenin sonuna geldik" cümlesini çok kullandığımı fark ettim 😂
Umarım duymam 🤣🤣
Eyvallah, bilmukabele aynı şekilde kardeşim 🙏
Hoşçakal demek yeterli artık ya..
Uzun uzun açıklama yaptığım dönem bitti..
Hiç onunla yetinecek gibi durmuyorsun ama öyle olsun efenim ^^
Alışmam lazım.. 😅
Kelimelerime yazık ediyorum sonra.. 😒
Alışmaya çalışmak yorucu. akışına bırakın efenim. Uğraş vermek hakedilmeyen ruhlara eziyettir.
O yüzden en doğru seçeneği seçip kimselere bulaşmadan dümdüz akışa uyuyorum. :)
En mantıklısı o. Fazla samimiyet yüzü eskitiyormuş 😄
Bu anneannemin sözüydü.. Anneme, çok yüzünüzü eskitmeyin kızım tatlı tatlı görüşün derdi, küçüktüm ama hatırlıyorum.. :)
Ne de haklıymış..
Anneler ve babalar her zaman haklıdır. Ancak büyüyünce anlarız.
Çok doğru..
Vedaları sevmem lakin bana yaşattığın o derin acı duygular beni kendimle savaş haline getiriyor ve ben günden güne kendime eziyet ediyorum bu nedenle seni tanımak güzeldi evet sorun sende idi bende değil.
Cennetimin kapılarını sana kapattım. Kendi cehenneminde yan doya doya
Oyyy bu iyiymiş be :D
gerçekten bilmiyorum bu zamana kadar kimseyi terk ettim Ama
https://www.youtube.com/embed/C0EgvamXF9cLili li lili liiii umduğunu bulma emi uuu yerin dibine giresin emii.😄
Şaka şaka, bişey demem sadece Ahmet Kaya'dan kafama sıkar giderim adlı parçayı yolar. Yoluma devam ederim. Ağla ağlaya🥺
Uzun lafın kısası "sg bitti" derim. Sevmiyorsan istemiyor değer vermiyor saygı da duymuyorsam çirkin çirkef olurum hayatımdan atarım böyle kısacık..
Cümle kurmam çünkü beni o raddeye getirmiş birine cümle kurmam bile anlamsız.. sadece uzaklaşırim o kadar
AEO (Allaha emanet ol) o da sırf Allah yarattı diye he
Skyr git o çocuğu bunca yıldır paramı yerken hoştu ama a oglu
Geldiğimde sana istesem de yer veremiyorum
Geleceğimde * olacaktı 🤦
Farkettim efenim ^^
Vedaları sevmem, ansızın gitmek tercihim.
Bu da bir işkence yöntemidir hocam :D
Benim seninle beraber oluşum benim zaferimdi ayrılmamız ise senin zaferin oldu dünyanın öbür ucuna da gitsen köşeyi döndüğün yerdeyim bir gün adımı unutucak olursan bana benzesin tüm sevdiklerin …..
Allah be.. versin :D
Rabbim gönlüne göre versin derim
Allaha emanet ol kendine iyi bak görüşürüz mdkdmd
Vedalardan hoslanmıyorm
bitti bu kafi
Kelimeler kıyafetsiz diyorsun kısaca. Anlıyorum hocam.
seni artık görmek istemiyorum
Güle güle.
Bay bay
Kolay kolay kimseyi terk etmem sen bunu hak ettin
Ben üşenirim
elveda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?