En yakışıklısı hangisi?
Çağatay Ulusoy
Akın Akınözü
Aras Bulut İynemli
Alperen Duymaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla saç sakaldan anlaşılmıyor ki kim yakışıklı. Yumak gibi hepsi.
İsviçreli bilim adamları 30 köpeğin boynundan ve 18 erkeğin sakalından örnek almışlar, sonuç olarak sakal açık ara daha mikroplu çıkmış 🤦♀️
Valla ben ankaralıyım.. Ankarada bu günlerde buz gibi yani isvicreden daha soğuk olduguna eminim dün kar yağdı Nisan ayında düşün... O yüzden benim sakallarım misssler gibi hep tertemiz biraz sert ama yapacak birşey yok yumoş süremem neticede.. Ama sevdiğim için domestosla dezenfekte edebilirim ama beni öptüğü zaman ölür o zamanda 😐✔
Şu akına yakışıklı diyen net kürttür yahu siz erkek görmediniz mi hayatınızda bunun gibi yüzlerce var sokakta
Akın Akınözü'nün Payitaht dizisindeki hali daha yakısıklıydı doğu temalı dizi yaptıkları için iyice b arzoya çevirmişler adamı :D :D
normal hali daha iyi
Barış Arduç niye yok? Bunlara bin basar #KuzgunCebeci
@Zevk01 Saygı duyarım güzel kardeşim İdölüm olan tek türk oyuncu bu adam sebebi temiz kalbi yüzüne yansımış bir insan olması tsk ya löseve engelliler vakfına yardıma ihtiyacı olan insanlara aldığı paraların çoğunu bağışladığı ve hiçkimsenin fotoğraf isteğini kırmadığı için benim idölüm olan tek türk oyuncu diyebilirim yani saygı duyarım ama görüşüne senin görüşün sonuçta herkezin düşüncesi var düşüncenede sevgiyle saygıyla selamlıyom :)
@Zevk01 Doğrudur saygı duyarım :) Bir Dizisi var şu an çok güzel tavsiye ederim Kuzgun Çok Kaliteli Bir Dizi Tavsiye ederim :)
Cevap
85Cevap
Daha soruyu okurken aklıma Aras Bulut İynemli geldi
çünkü Bulgar göçmeni olup da çirkin olan bir erkek görmedim
ve en yakın erkek arkadaşım da Bulgar göçmeni, Aras Bulut İynemli'ye
çok benzetiyoruz onu diğer arkadaşlarımla ama diğer arkadaşlarım
Aras Bulut İynemli'nin de Bulgar göçmeni olduğunu bilmiyor mesela. :)
Bir de ilk, tek ve muhtemelen son sevgilim olan eski sevgilim de Bulgar göçmeni ve hala görüşüyoruz ve 4 senedir hala çoook yakışıklı. :)
Açıkçası hiçbirini beğenmiyorum. Ama hercai dizisinden reklamlarda gördüğüm kadarıyla sertliğine rağmen duygusal yapısı hoş durduğu için akın dedim. Açıkçası şıklarda bir kaç alternatif daha olsaydı elim ona da gitmezdi yüz olarak beğenmiyorum ama duruşuna verdim.
İçlerinde ciddi karizması olan bir tek Alperen Duymaz var. Diğerleri de ülke standartlarında iyiler ama ünlü olmasalar sıradan gelirdi çoğu kişiye. Akın bana yakisiklidan çok keko geliyor. Nasıl bu kadar ön plana çıkarıldı bir anda anlamıyorum.
Cokta yakisikli degiller ne bilim bence turkiyede bunlardan kat kat yakisikli erkekler vardir 😏
Çağatay ulusoy diyorum çünkü babamin anne tarafı gibi bulgaristan macuru çok şükür severim onu ve kendimi benzetirim ona kilolu olmasam aynı çağatay abi gibiyim
Eksileyen kişi lütfen sebebini yazsın ne var yani
Haluk piyes derim 😍😍
Abi çağatay ulusoy ne Ya, klişelerden vaz geçin artık. Bıkmadınız mi? Çağatay ulusoy un yolu mu bu ne simdi
Bunun üstüne yakışıklı yok.
akın pek hoş gelmiyor. bence alperen duymaz bana göre
Akın yakışıklı mı Allah aşkına? Hiç mi gözünüz görmüyor
Bende hercai dizisi izledim Ne buluyorlar bunda bir bakayım dedim Karakteri ve duruşunu etkileniyorlar Birde gerçek aşk budur demek istediklerini anladığını fark ettim Olay budur
@Melekcagna @m4dhatter görüşümü kızların artılayıp erkeklerin eksilemesine ne demeli 😅 Kızlar göz var izan var. Karizmatik dersin gıkım çıkmaz ama yakışıklı deyince orda durmak lazım 😜
Ben bunlardan daha yakışıklıyım Dürüst olmak gerekirse Burak Özçivit’i koymamışsınız Olsaydı şu an açık ara Burak Özçivit alırdı
@Melike_18 o adam gerçekten Yüzyüzede gördüm Cok yakışıklı Sen yakısıklılıtan pek anlamıyorsun
@Melekcagna teşekkür ederim Beni bilen bilir Bırak Melike top gibi erkekleri beğeniyor 🤣🤣🤣
Hahaha aynen katılıyorum canım benim ♥️🤣🤣
@Melike_18 Pardon da ben fake miyim? O erkek arkadaşıyla buluştum Gerçekten yakışıklı ve karizmatik
@Melike_18 sakallı erkekler her zaman erkeksi gösterime
gösterir***
@Melekcagna melek bırak şunu uğraşma
@Melike_18 tamam şimdi defolup gidebilirsin
@Melike_18 ben o erkek arkadaşını beğendim Güzellik göreceli Asıl sen körsün
@Melike_18 he çok ağladım 🤣🤣🤣🤣🤣
Burak Deniz nerede ya, gördüğüm ennnn yakışıklı erkek. bunların içinden Akın Akınözü ne diyebilirim ki maşallah :d
Çağatay kanka çağatayın her hali bunların hepsini cebinden çıkartır ki çağatay tip olarak kendini kanıtlamış birisi
aras bulut yakışıklı değil ama muazzam bir oyuncu çağatay ise hem iyi oyuncu hem on numara yakışıklı adam
Yav heryere şu çağatay ı koymayın artık valla çok tipsiz ya
Ulan karşına geçip gülse altını ıslatırsın
Sen beni Lise önlerinde ağzını yaya yaya konuşup , erkek tavlamaktan başka derdi olmayan ergenler le karıştırdın herhalde? Ben herkesin beğendiğini beğenmek zorunda değilim. Benim beğendiğimi de başkası beğenmek zorunda değil. Neden herkesi aynı kaliba sokmaya çalışıyorsunuz? Bu adamı sevmiyorum herkesin beğendiğini de beğenmiyorum.
Altını ıslatıcagın gerçeğini değiştirmez
@HayırSeverSeytan0707 boş yapıosn farkımdamısın
Bukadar savunduğuna göre çağatay a özel ilgin var sanırım ne diyim Allah şifanı verir inşallah:)
Burak ozcivit, kivanc tatlitug, baris arduc. Baska da hic bir turk aktoru begenmiyorum.
Çağatay dışındakiler yakışıklı değil ben onlardan yakışıklıyım mesela ama çagatay gerçekten yakışıklı adam 😎
Alperen Duymaz. Öyle bir karizmam olsun zibilyon borcum olsun. kızları da takmazdım. O değer bende kalsın. Paylaşmak istemem
Aras harici hepsi yakııklı ve samimi sıfır ego birde Ekin Mert Daymaz var son dönemlerde stalkladığım jhxdgfö
Çağatay ulusoy yakışıklı lık olarak ama Alperen duymazın kendi tarzıda çok iyi özellikle çukur dizisinde favorimdir
Sadece çağatay ulusoy ve alperen duymaz dedirtiyor diğerleri sıradan
Hiçbirini beğenmiyorum ama içlerinden en iyisi yine de Alperen Duymaz.
Bunlar sadece ünlü diye herkes bunlara yakışıklı diyor ama ülkede çok daha iyi görünüşlüler var
başlık konusunda acayip sığsınız. hep "dedirten adamlar" "dedirten olaylar" diyorsunuz. biraz yenilik ya. olmuyor...
cevap: Çağatay abi.
Alperende tam bir p. ç tipi var aras bulut diyorum önce aras sonra çağatay diyorum akını salla
Aslında erkan koçak köstendil hepsinden iyi bence
Akın akınözünü çok beğeniyorum diğerleri pek yakışıklı gelmiyor
Akın akınözü mü ne onu beğenenin zevklerinden şüphe ederim 😄 bunlar arasında cağatay daha yakışıklı
Çağatay dan baska yakışıklı göremiyorum seçenekler arasında
Ay bunlara yakışıklı diyeni yanardagda balik etsinler
Hiçbiri bana yakışıklı değil valla ünlülerdeb banane
En çirkinleri koyup neden en yakışıklıları sordun lo
Kıvançımız nerde kıvanç isteriz kıvanç isteriz kıvanç isteriz heeeey !!!
Akin dedin can damarimdan vurdun benim için dünyanın en yakışıklı adamı bunun önüne geçen yok bana göre yokkkkk
saçmalama bee
Kim doğru söylüyor öyle amaaa lütfenn inş bende öyle birini bulurumm🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ah Akın.. ilk görüş de aşk dedikleri bu olsa gerek 😭
Birkan Sokullu
Barış alpaykut
İdris nebi taşkan
1. si
Ama arasi seviyoz (içerde)
Ha birde bunlara yakisikli diyen...
Bu seçenekler arasında kalmak Çağataya haksızlık olmuş..
Bunlar Akın'ı ezer geçer. O seçenek yanlış ligde yarışıyor.
hiç birini tanımıyorum seçenek arasından salladım tutmadı :D
A yakışıklı C ve D’nin de cool bir havası var ama en çok D’yi beğeniyorum ✩
🤣🤣🤣
Kusura bakmayın ben bunlardan daha yakışıklıyım diyenlere güldüm. 😂😂😂 Hepsi iyi ya ayrım yok xd
saçma sapan işler bunlar erkek kız olmuş ne fareder insan insandır gereksiz sorular hep
yani hepsine göre şu an aras ama benim cekici başarili ve yakışıklığı buldum tek adam mehmet aslantuğ😇
En yakışıklısı çağatay, aksini söyleyen boş yapıyordur
ama bunlarin hepsi bir birinden YAKİŞİKLİiİiİiİiİi...
Çağatay Ulusoy yakışıklı falan değildir. Dikkatli bakıldığında Alperenin yüz hatlarına hiçbiri sahip değil 👌
Tabiki Çağatay Ulusoy
Çünkü yakışıklılığı tescilli
Netflix var bir de
Aras Bulut Iynemli. O tatlı pozu eklemek diğerlerine insafsizlik olmuş.
Niye babası şarkıda geçiyor diyemi yani doğuran anne degilmi Allahalla bu nasıl çelişki 😃
Bunlar ünlü olmasa bir boka benzedikleri yokta bizim millet işte büyütüyorda büyütüyor
akin'a ben asik oldum yahu, kizlar ne durumda bilmiyorum
Yabancı olduğum için tanımıyorum ama şu an en yakışıklısı 1 gibi duruyor.
Ülkeye.
@Muharif Bende yabanciyim ama bu turk olmami engellemez, hepsini tanirim sskskjsjs
Bence hiç biri , barış ardınç u koysaydın favorim o olurdu
Çagatay hepsinden yakisikli ama aras daha iyi hepsinden onun iyi bir insan oldugunu dusunuyorum
Babasına verecek herhalde ki bir tane de kendisi yapmak için..
alper duymaz çok tatlı
Alperen Duymaz kesinlikle tek geçerim 😂şimdiki kısa saçlı hali daha yakışıklı gerçi
Şükrü Özyıldız. Burada olmaması çok tuhaf. Bunlardan çok daha iyi yani
Akın var ya ölsem ölümü ayaklandırır awk
saasdajssadasddasda
yakışıklılık sadece tiple olmuyo ki ne insanlar var bebek gibi ama o enerji yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar