-Karizma erkek, telefonunu yalnızca arama yapmak için kullanır. Telefonunda; #Snapchat, #Tumblr ve #İnstagram gibi sözde sosyal olan platformlara yer vermez. Başkaları bu medyalarda dudak büzüştürerek fotoğraflar atarken karizma erkek bankasından gelen e-posta bildirimine tebessüm eder.
-Karizma erkek, yolda yürürken bazı kendini afetü'l derya zanneden kızların kendisine bakılmasını istemesi için girdiği kırk taklayı umursamaz. Bakmayan erkek karizmadır.
-Karizma erkek; çiçekli, yırtık, püsküllü gibi modanın dayattığı saçma sapan kıyafetler giymez. Karizma adam sade giyinir. Herkes pantolonun popo kısmındaki telefonu çıkarmak için ter dökerken karizma adam, kolunu 35 derecelik açıya getirerek ceketini açar ve ceket cebinden telefonunu çıkartır.
-Karizma erkek birden fazla dil bilir. Entelektüel kişiliği ile karşısındaki kişilere galibiyet kazanmak ister.
-Karizma erkek playstation ve bilgisayar oyunları oynamaz. Oynasa da ''The Elder Scrolls V: Skyrim'' gibi senaryolu olgun oyunları oynar.
-Karizma erkek beden dilini iyi kullanır. Nerede nasıl konuşulması gerektiğini bilir ve kadınlara karşı ağırbaşlı olur.
-Karizma erkek yemek yapmasından ütü yapmasına kadar ev işlerini bilir. Yalnız kaldığında kendi başının çaresine bakabilir.
-Karizma erkeğin kendine güveni vardır. Bazı kızların eleştiri yönündeki cümlelerine itibar etmez. Mesela zayıf bir erkeğe tiksinç bir ifadeyle ''Sen gene mi kilo verdin?'' şeklinde soru sorulması erkeği incitebilir. Psikolojik yönden de zayıf erkekler ''Hadi ya öyle mi gerçekten?'' deyip kendilerini iyice ezdirir. Oysa karizma erkek, ''Evet, canım bu aralar kilo vermek istedi ve verdim. Kendimi böyle daha mutlu hissediyorum.'' der ve hemen ardından iğneleyici bir gülümseme ile ''Sana ne bundan?'' der.
-Karizma erkek yapay ve gösterişten uzaktır. Yediği yemeğin fotoğrafını paylaşmaz. Yeni aldığı giysinin fotoğrafını paylaşmaz. Paylaşanların aciz hallerini seyrederken kazandığı ödülleri okşar; ama asla gösteriş yapmaz.
Yemin ediyorum beni tarif etmişsin. Bazı seçenekler var. Şu ütü yapmak ve yemek yapmak, mesela çok tembel bir görünümüm vardır. Eğer ki bu işleri yapmaya kalkarsam şaşırtırım. Hayret dedirtirim. Normal şartlarda gerçekten uğraşmam. Annem yapıyor. Birde şu oyun kısmı, Elder Scrolls'u hala oynarım :D Hatta yeni başladım zaten, ondan önce Assassin'S Creed serisini bitirdim :D
Ben ekleme yapmayı unutmuşum ; -Karizma erkek, asla cool takılayım diye kasmaz. -Karizma erkek, cool takılacağı yeri bilir. -Karizma erkek, bazen çok konuşmacı olur ve baş ağrıtmaz. -Karizma erkek, bazen çok sessiz ve düşünen bir adam olur. Merak ettirir bu görünümüyle dışarıdakileri de.. -Karizma erkek, kendi gerçekliğinde yaşar.
Ben şık giyinen, güçlü - dik duruşa sahip olan ve ses tonuyla dikkatleri çekerken sarhoş eden biriyim. Kibar olduğum kadar, bir o kadar da küstah yanımla karşı tarafı şaşırtıp merak uyandıran ama buna rağmen güven vermekte zerre çaba sergilemiyorken kazanan o nadir karizmatiklerdenim. 😎
Karizma erkek karakterli erkektir nerde ne yapması gerektiğini bilen cool mütevazıdir. Karizma erkek kendini övmez, her seferinde özelliklerini saymaz yediği yemekten oynadığı oyuna kadar kendini anlatmaz duruşu zaten onu anlatır sen tam anlamıyla karizma değilsin % 85 ego.
Her seferinde kendini anlatiyorsun bir konu buluyorsun sonra tıpkı benim gibi basliyorsun kendini anlatmaya bırakta insanlar tanisin seni sen tanıtma sen ne kadar kendini anlatsan da insanlar anlamak istediği gibi anlar boşuna çabalama yani ilk defa senin gibi birini görüyorum sürekli kendini yaptıklarını anlatan hani karizma erkek diyorsun ya karizma erkek kendini anlatmaz anlattirir.
İyi de ben ''şöyleyim, böyleyim'' demiyorum ki. Dediysem de göster bir örnek mesela. Ha kendi yaşamımdan örnek verdiğim oluyor tabii. Ama bu illa olumlu olmak zorunda değil. Burada yaptığım olumsuzlukları da anlattım. Birilerine bir şeyleri aktarmak için kendi yaşantımızdan taviz vermemiz gerekebiliyor bazen.
Ha son olarak, buradakilerin hakkımda ne düşündüğü umurumda değil. Burasının bağımlısı değilim. Neysem oyum. Üyelik şifremi de gönül rahatlığı ile verebilirim. Didik didik edilsin, bakılsın öyle miyim yoksa değil miyim diye. Hani genelde insanlar sanalda çılgına döner ya. İşte onlar hiç çevresi olmayan asosyal kişiler. Başkalarının karakterini internet ortamında yorumlamak da üzerlerine yoktur. Yaşamları ''sanal'' alem olmuş ya hani...
Sen birilerine neden bişeyler aktarma mecburiyetine giriyorsun ki sadece benceni paylaşsanda oluyor. Burdakilerin hakkında ne düşündüğü umrunda olmasa kendini anlatmazdin hani diyosun ya olumsuzda anlatıyorum diye ne fark eder olumlu veya olumsuz sonuçta kendini anlatiyorsun. Başkalarının karakterlerini yorumlamakta üzerlerine yoktur diyorsun ama bunu sen yaptiriyorsun farkında değilsin
Ayrica iyi yorum yapılınca hoşuna gidip koltukların kabariyor kötü yorum yapılınca neden savunmaya geciyorsun madem umrunda değil insanların düşünceleri?
Hayır sen birilerine bişeyler anlatırken değil benceni yazarken resmen kendini anlatmistin örnek verme bütün herseyin anlatmak mi yoksa tek bir örnek vererek konuyu kapatmak mı? Hatırlamıyorum benceni ama bu 3 oldu kendini anlattığin
Bu soruda ''Kaşmir, yün ve ipekten aşağıda giymem. Kalite yani.'' cevabını gizli olarak paylaşan benim. Bu kumaşlar pahalı ve okuyan egoist diyebilirdi. Ben kim olduğu belirsiz bir şekilde cevap yazdım. Hiçbir soruda şöyle özelliklere sahibim böyle yaparım böyle ederim demedim. Sadece kendi yaşantımdan örnek verdiğimden, ki ben burada kendi yaşantımdan bile pek bir şey anlatmam. Bazen konuyla ilgili anılarımı ek olarak yazarım. Bütün bunlara rağmen çıkıp da ''egoist'' demene şaşırdım sadece.
At bana özelden mesaj hesap şifremi vereceğime söz veriyorum. Didik didik et. Bütün gizli görüşlere de bak. Bence tanımadan etmeden konuşuyorsun. Ha hesabımı da kapatırsan umurumda bile olmaz, söylediğim gibi bir yere o kadar kaptırmam kendimi. Ama belirsiz bir şeyle karşıma çıkarıyorsun ve bu da bende merak uyandırdı.
Senin hesabın buraya ne kadar bağlılığın beni ilgilendirmez ben senin sorulara yaptığın yorumlardan bahsetmiyorum senin yazdığın bencelerden bahsediyordum gördüm işte yalan mı söylicem 2-3 defa kendini anlattığını gördüm ama hatırlamıyorum hangi bence olduğunu
Eğlence amaçlı olup olmadığını nerden bilebilir ki seni tanimayanlar. Sonuçta anlatmissin dimi kendini bundan bahsediyordum işte ama sen kendini haklı görmeye devam edebilirsin. Saygısız.
En İyi Cevaplar