Dr tuna çay ağacı yağı sabunu kullananlar var mı? Sabun sivilce yapıyor mu? Kullananlar yorum atarsa sevinirim?dr tuna çay ağacı yağı sabunu kullananlar
Dr C. Tuna Çay ağacı yağı sabunu kullananlar var mı? Sivilce yaptığı doğru mu?
Dr c. Tuna ürünleri çok güzel. Bende bir çok ürününü kullandım herhangi bir zarar olarak bana dönmedi. Bu biraz cilt tipine göre de fark var yani her ten olumlu sonuç almayabilir. Fakat bu ürünü kullandıktan sonra sivilce ile hiç karșı karşıya kalmadım diyebilirim..
Selam :) Çay ağacı sabunu cilt bakımı için kullandığım ve faydasını gördüğüm bir sabun. Genel olarak çay ağacı sabunundan, özelliklerinden ve Dr tuna çay ağacı yağı sabunu kullananlar arasında yapılan yorumlardan bahsedeyim. Öncelikle çay ağacı yağının ve sabunun faydalarından bahsetmek isterim.
Çay ağacı yağı sabununun faydaları nelerdir?
farmasi çay ağacı sabunu kullananlar
Melaleuca alternifolia ismindeki ağacın yapraklarından damıtılarak üretilen çay ağacı yağı ile yapılan çay ağacı yağı sabunu cilt bakımında yaygın olarak kullanılan bir ürün. Cilt problemleri tedavilerinde sıkça kullanılmakta. Çay ağacı yağı sabunu faydaları nelerdir?
Antibakteriyel bir sabun olduğu için ciltteki bakteri ve mikropları öldürür. Hijyen sağlar.
Buna bağlı olarak sivilce ve aknelerin iyileşmesine etki eder.
Yeni sivilce ve akne oluşmasını engeller.
İltihaplı sivilceleri kurutur ve ağrısını giderir. Sivilcelerin kısa sürede iyileşmesini sağlar.
Sivilce lekelerinin giderilmesini sağlar. Cilt rengini eşitler.
Cildin ph dengesini korur.
Saçı fazla yağdan arındırır ve derinlemesine temizler.
Saça canlılık ve parlaklık kazandırır.
Farmasi çay ağacı sabunu kullananlar memnun mu?
dr tuna çay ağacı yağı sabunu kullananlar
Farmasi sivilce sabunu kullananlar genelde cilt, vücut ve saç bakımı için kullanıyorlar. Ben yüzüm ve tüm vücudum için kullananlardanım. İçerisindeki çay ağacı yağı sayesinde güzel ve bakımlı olmak isteyen herkesin tercih etmesi gereken bir ürün. Mis gibi çay ağacı kokuyor. Temiz kokuları seven biriyseniz bu sabuna bayılırsınız.
Dr C Tuna sivilce sabunu, yüzümde ve sırtımda oluşan sivilcelerin kısa zamanda iyileşmesini sağladı. Cildim oldukça yağlı olduğu için sivilceye çok meyilli. Bu yüzden yağlanmadan kaynaklı sivilce oluşumunun önüne geçmek için kullanıyorum. Sivilce yaptığı doğru mu? soruna benim vereceğim yanıt hayır. Ben de sivilce yapmadı. Sen de gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Bitkisel ve doğal bir ürün olduğu için herhangi bir yan etkisi de bulunmamakta. Ancak bitkisel bir ürün olsa dahi çocuklarda kullanıma uygun değildir.
Dr C Tuna Çay Ağacı Sabunu nasıl kullanılır?
dr c tuna sivilce sabunu
Ben çay ağacı yağı sabununu yüzüm çok yağlandığı dönemlerde günlük cilt bakımında kullanıyorum. Sabah ve akşam cildimi çay ağacı sabunu yağı ile yıkıyorum. Sabunu elimde köpürtüp yüzüme sürüyorum. O şekilde 1 dakika bekletiyorum. Bekleme sırasında cildinizde kaşıntı olabilir. Bu sabunun cildinizde çalıştığının kanıtı aslında. Daha sonra ılık su ile yıkıyorum.
Dönemsel olarak vücudumda sivilce çıktığında da bu sabunu kullanıyorum. Özellikle sırtımda sivilce çıkıyor. Duşta elim ile köpürtüp sivilceli ve yağlı kısımlara uyguluyorum. 1-2 dakika beklettikten sonra yıkıyorum. Ciltte gerginlik yaratan bir sabun olduğu için kullandıktan sonra cildinize nemlendirici sürmeyi unutmayın.
Eğer saçınız için kullanacaksanız saçınızın her yerini güzelce ıslatın. Kuru yer kalamasın. Sabunu ellinizde köpürtün ve saç diplerine sürün. Saç diplerine parmak uçlarınız ile 1 dakika boyunca masaj yapın. Ardından ılık su ile yıkayın. Saçı fazla yağdan arındırdığı için kuruluk yapabilir. Bu yüzden her gün kullanmak yerine 2-3 duşta 1 kullanmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar farmasi satıcısıyım Dr tuna cay agaci sabunu binlerce insan alıyor kullanıyor sivilce yaptigina inanmayın her cilt farkli tabiki ama çay agaci sabunu faydalarını açıp okuyun sivilce yaptı diyenler :) boyle bisey olsa ben cay agaci sabununu kullanıyorum tonigini ve cay agaci serumunu set halinde kullanıyorum siyah nokta+sivilce+sivilce lekesi yok etti cildim parlak ve canlı tavsiye ederim herkese:) sacma sapan yorumlara takılmayın önce kullanın sonra yorum yapın derimmm
Ben 2 haftadır kullanıyorum nerdeyse 3 haftam oldu hatta kremini bile aldım ama gün geçtikçe yüzümdeki sivilceler çoğalmaya başladı. Üşengeç insan olmama rağmen sabah akşam düzenli bir şekilde kullanıyorum. Acaba devam etmeli miyim. Yüzüm daha kötü olur diye korkuyorum
Hayır yapmaz ciltte sivilce akne ve kiri çıkaran bir özelliğe sahiptir herhangi bir zararı yoktur aksine sivilcelere ve ciltteki diğer kusurlara iyi gelir herhangi bir zararı falan yok
Sorunu yeni gördüm ama cevap vereyim kesinlikle zararsız sivilce falan yapmaz ben çok uzun süredir kullanıyorum sivilceler yok oldu üstelik cilt rengini açıyor ve tüm vücuda kullanan arkadaşlarım da var memnunlar.
Dediğim Gibi kuru ciltler için uygun Değilmiş Yüzündeki Sivilcelerin Başka sebebleri'de olabilir Aşırı yağ tüketme, Stres, ve Sporun olmaması bunlar gibi bir çok Sebep Var