Bir anda gördüm hiç sorgulamadan kükürtlü sabununu aldım yüzüm için ama bilemiyorum daha mı kötü yapar. Doktoroğlu sabun yorumları nelermiş bir bakayım dedim. Kullanan var mı her hangi bir sabununu?doktoroğlu sabun faydaları
Doktoroğlu Sabun Kullananlar ve Yorumları Nelerdir?
Selam :) Doktoroğlu sabun ülkemizdeki ünlü sabun markalarından bir tanesi. Tamamen doğal bir sabun olduğu için cilt bakımında gönül rahatlığı ile kullanılan bir sabun. içerisinde koruyucu herhangi bir katkı maddesi bulunmuyor. Kurutma yöntemi kullanılarak üretilen bir sabun. Doktoroğlu, zeytinyağlı sabunu ile meşhur olsa da kükürt sabunu, bıttım sabunu gibi çeşitleri de mevcut.
Doktoroğlu sabun faydaları nelerdir?
Doktoroğlu sabun faydaları
Cilt bakımında oldukça faydalı bir ürün. Yüzde yüz doğal olduğu için yüze çok iyi geliyor. Hem duş alırken vücudunuz için hem de cilt bakımı yaparken de yüzünüz için kullanabilirsin. Doktoroğlu sabun faydaları:
Doktoroğlu sabun cildi derinlemesine temizler. Gözeneklerde biriken yağı ve kiri arındırır.
Düzenli kullanımda siyah noktaları temizler. Yeniden oluşmasını da engeller.
Cildi kurutmaz. Zeytinyağlı olduğu için cilde nem verir. Ama yağlandırır mı diye korkmayın. Ciltte yağlanma da yapmaz. Kısacası ciltteki nem dengesini korur.
Doktoroğlu kükürt sabunu sivilce ve sivilce lekelerine karşı etkilidir. Düzenli kullanımda sivilceleri kolayca iyileştirir.
Cilt rengini eşitler.
Ciltteki parlamaların önüne geçer.
Doktoroğlu sabun yorumları nelerdir?
Doktoroğlu sabun yorumları
Doktoroğlu sabun kullananlar ve yorumlarını da sizin için şöyle bir araştırdım. Ürünü internetten sipariş edenler genelde ürün sayfasına dönüp ürün hakkında yorum yazıyorlar. Bu da ürünü satın alacaklar için çok faydalı oluyor.
Ürünün en beğenilen yönü içerisinde herhangi bir kimyasal madde bulunmaması ve tamamen doğal olması.
Yüzü için kullananlar olsa da duşta cildi için kullanıp memnun kalanların olduğunu fark ettim.
Zeytinyağlı sabununu kullananlar ürünün nemlendirme özelliğini daha çok beğenmiş.
Kükürt sabununu ise sivilce problemi olanlar tavsiye ediyor.
Zeytinyağlı sabun için kurutma şikayetine rastlamadım.
Ancak kükürt sabunu daha çok yağlı ciltler için uygun bu yüzden kuru ciltlere tavsiye edilmiyor.
Ürünün paketlenmesi ve kargo süresinden de oldukça memnun kalan kullanıcılar mevcut.