Saç Bakım Bıttım sabunu kullanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlarım dökülüyor kullanan var mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Bıttım sabunu kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sabun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şampuan bırakmaya karar verdim bıttım ya da defne sabunu alıcam şampuan kimyasal dolu o kadar pişmanım ki kullandığım için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karar verdiniz mi hangi sabun iyi saç dokulme için Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet ama son suyunu sirkeli su kullanmalısın alışana kadar değilse çok sertleşiyor saçlar. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Defne sabunu daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şampuan bırakmaya karar verdim bıttım ya da defne sabunu alıcam şampuan kimyasal dolu o kadar pişmanım ki kullandığım için
Karar verdiniz mi hangi sabun iyi saç dokulme için
Evet ama son suyunu sirkeli su kullanmalısın alışana kadar değilse çok sertleşiyor saçlar.
Defne sabunu daha iyi