Elçin Sangu
Fahriye Evcen
Cansu Dere
Tuba Büyüküstün
Neslihan Atagül
Leyla Lydia Tuğutlu
Mine Tugay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Değerli Can,
Yıllardır yurtdışında yaşıyorum... Hiç bir ünlüyü kanıt olarak göstermek yerine size tavsiyem, Lady Mary Wortley Montagu'nun sözünü alıntı yapabilirsiniz... Kendisi yazar ve Eşi ise İstanbul'a atanan Elçiydi.
”Türk kadınlarının en büyük süsü Türk oluşlarıdır. Onlar süslenmek için elmas veya zümrüt takınmıyorlar, belki üzerlerinde taşıdıkları o taşları süslemiş ve kıymetlendirmiş oluyorlar. Çünkü her Türk kadını canlı bir inci ve paha biçilmez bir pırlantadır.” (Lady Mary Wortley Montagu)
Galatasaray taraftarı şu güzellik Türk müdür bilmem şayet Türk ise tek başına bile Türk kadınlarına yapıştırılan tüm olumsuz etiketleri silip atar.
Önceliğim Elçin Sangu ve Fahriye Evcen en son olarak evet tabiki Cansu Dere'yi de eklerim hadi Tuba Büyüküstünde olsun Ama Neslihan Atagülü ben nedense güzel ya da çekici bulamıyorum Leyla Lydia Tuğutlu yüz hatları güzel olabilir Türkiye güzeli diyebileceklerim listesinde değil Mine Tugay güzel yalnız estetik belli o kadında onuda listeye koymuyorum
Bu ilk başta söylediğim ilk üçü ve tabiki Amine Gülşe 😍 bunu unutmayalımmmm
Leyla çok güzel be
Cevap
212Cevap
Neslihan ve Mine Tugay olabilir
Benim ögretmen bir zamanlar fahriye evceni görüp cok begenmisti ayni barbie bebek gibi demisti 😂 ama kimseye bisey kanitlamak zorunda degiliz neyin kafasini yasiyorsunuz onuda bilemem ama bir kac kizin güzelligi butün milletin güzeligi demek degildir zaten genellemeler sacmadir kendini kanitlamaya ihtiyac duymak daha sacmadir. Kim ne dusunurse dusunsun. Son olarakda: hersey güzellik degildir.
Hepsi iyi ama yuvana turkay gibisi yok bir tık daha Fazla.. Elçin belki ama oda kızıl olduğu için yoksa sac rengi değişirse farklı olur. Leyla tatlı bir kız ama seksi değil. Tuba yüzü hariç fiziği orantısız, mine vasat bir oyuncu. Neslihan ise hala çok genç 30 geçtikten sonra görmek lazım.
Güzellik yarışmalarında dahi sadece vücut ya da yüz güzelliğine bakılmaz bundan daha fazlası gerekiyor ve bu konular da bizde atlanıyor o yüzden kimse temsil edemez... Örnek olarak Azra Akin ın akılalmaz bir güzelliğinin olduğunu söyleyebilir misiniz ama neden o ünvanı haketti?
Elçin Sangu.
Leyla Lydia tam olarak türk değil. Tuba Büyüküstün ise o kadar güzel gelmiyor gözüme. Kalanlar ise estetik güzeli. Elçin Sangu hem çok narin, hem de çok güzel ve doğal bir kadın. Her göze hitap edebilecek bir güzelliği var. Oyunculuğu da çok iyi. Başarılarının devamı gelir inşallah. :)
Bunlar eğer Türk kadınlarinı temsil edecekse vay hâlimize o zaman.
Dışları güzel mi?
Estetikle ve makyajla tüm doğalliktan arındırılan bir beden ne kadar güzel olabilir?
Bunların çoğu göstermelik evlilikler yapıp kısa süreler sonra bosanan ahmaklar değiller mi?
Şu aile yapımızı mahvedenler var ya hani, toplumda genelde halka öncülük edip örnek teşkil etmesi gerekenlerden bahsediyorum.
Bunlara güzel diyorsanız, o vakit Türk kızlarında zerre güzellik kalmamış demektir.
Mine Tugayi tek gecerim oburleri gelsinler 40 yasina bakalim Mine Tugayun tirnagi olabiliyolar mi.. yok estetikli yok bilmem ne camur atiyolar anca ötesinin berisinin ne önemi var kadin zerafetin vucut bulmus hali resmen
Bunların içinde Büyüküstün'ü gösteririm ama o da çok arabik yani Türk derken bizi arap gibi görsünler de istemem. Gerçi aldırmam güzel bulmazsa bulmasın banane :D yemeklerimizi överim ben baklava var sarma var derim karıyı kızı boşver şimdi derim :D
Mıne tugay.
Mine tugay in yaşına geldiklerinde görmek lazım ama şöyle birşey varki mine tugay ünlü olmadan önceki hali ile şimdi hali arasında evrim var o da estetik ama günümüzde estetik olmayan ünlümü var. Yasına göre çok güzel 😊
Türk Kadını güzelliği fiziğinde değildir. Ukrayna, Moldova, Danimarka, Kolombiya kadını kadar çekici olamazlar
Türk Erkeğinin odunluklarını başka bir milletin kadını çekmez. Anadolu terbiyesi ile yetişmiş Türk Kadının güzel yanları; sadık eş, vefakar anne, vb.. gibi hasletlerdir.
Elcin sanguyu hic beğenmiyorum dogal haliyle gayet kötü fahriye estetikli guzel o kadar estetikle bir zahmet guzel olsun yani.. neslihan atagül kötü degil fakat seceneklerde olmamalıydı ama tuba ve leyla gerçekten güzeller Türkiyenin en güzellerinden ikiside
şu pozlara bakar mısın ya... yenmeye hazır bir meyva gibi pozlar... kendilerini cinsel bir obje olarak gösterme çabaları... kadınlar en büyük kötülüğü yine kendileri yapıyor
Türk kadınlarını en iyi elleri öpülesi Anadolu kadınları temsil eder, gerek verdikleri emekler gerek ise davranışları ile, yoksa ünlüler temsil edecek ise vay Türkiyenin hâline...
Tuba Büyüküstün kesinlikle. Cansu Dere ve Leyla Lydia Tuğutlu'yu hiç bir zaman güzel bulamadım çok soğuk bir yüzleri var boyları kısa olsaydı hiç buraya geleceklerini sanmam. Diğerleri güzel.
Elçin sanguyu çok çok güzel buluyorum hayranıyım ama bu seçeneklerden birini seçilicekse sanırsam en uygun Tuba Büyüküstün. Yani tip olarak daha çok Türk tipi var 😀
Hiç biri tam olarak bir Türk kızı profili çizemiyorlar. Şıklar daha kapsamlı seçilmeliydi. Ör:Hande Erçel. Sempati duymam ama Türk kızı güzelliği imajını çok iyi çiziyor.
ahu tuğbanın üstüne karı tanımam taş taş halen böyle güzel kadın çıkmıyor ülkede yabancı tipi var
Tuğba Büyüküstün çirkin bir kadın.
Neslihan Atagül güzel gibi ama kaşlarından kaybediyor. Çekicilik var ama çocuksu geliyor bana Neslihan.
Bu listede sadece Mine Tugay güzel.
Mine Tugay'da Türkiye'nin en güzel en çekici kadını zaten
Bence bakımlı her kadın güzeldir, bunun için bir profil seçmeye lüzum yok, sonra milletin bir tarafları kalkıyor
bunların içinden mine tugay olabilir, birde katılan pek olmaz heralde ama türkü turan ı çok tatlı buluyorum ya :D
Türk kadının güzel olmadığının kanıtı bu yıl ki rusya güzeli
Neresii güzelll lannn bununn , zevksiz karii da göz yokkkk. Güzel kadın güzel gözlü kadındır ki Türk kadını göz konusunda efsanee tek rakiplerii İranlılar sen çirkinnsin diye Irkını suçlamaaa!
Bu beni sadece ve sadece boy olarak geçer, fiziğim yerin de ve yüzüm kusursuz herkes tarafından çok beğenilen biriyim ama bende reddedildim her insan gibi ama bu yüzden "Türk erkeğii çirkinnn" demedim Türk erkekleri yakışikli ve tatlı zaten siz sitedekiler hariç istisnasiniz.
benim anam hepinizden güzel! Anam resimlerde olmadığı için oylamıyorum
MERVE BOLUĞUR dururken bu kadınlar da kim allah aşkına 😂
Onda bunda kıyaslamak olmaz ki
Eli güzel yüzü güzel içi güzel dışı güzel sadece dili biraz sivri Bizim kızların
Onun ve bizde öyle seviyoruz zaten
Kıyaslanamazlar bile
Mine tugay dedim. Yalnız bizimkilerin en eksiği fizikleri spor yapın, ağırlık çalışmıyorlar..
Leyla lydia da çok iyi
Bence hiç biri. Çünkü hepsi makyajlı. O yüzden bunları göstereceğime ormanda bir ağacı gösteririm daha iyi. Hem doğal hem pozitif enerji veriyor. Hemde yapmacık değil doğal.
Elçin Sangu, Tuba Büyüküstün, Fahriye Evcen ve Cansu Dere güzel kadınlar bunlardan biri temsil etmeli.
Bütün ülkemizdeki bütün kadınlarımız güzeldir.
Ama bu resimdekilerden birisini seçicek olursam Mine Tugay der çekip giderim.
Ajda pekkan bak bu kadın cumhuriyetin ilanını bile görmüş atası bu kadar güzel olan kadın xirkin olurmu der konuyu kapatirim
Asosyall, tekk elcii ezikkler dolusmus yinee çirkinlilten asosyal olmuşlar Türk kızlarıni suçluyorlarr 😅😅Geberinn yaa geberinn
Fahriye dışında hepsi olur. Estetik olmayan yeri yok çünkü.
Mine tugay ve Cansu dere kesinlikle Fahriye Evcen , Elçin sangu ve Neslihan Atagül cirkin bence Nesini beğeniyorsunuz Anlamıyorum
Hiç biri çünkü Türkan Şoray dünyaya bir kez geldi 🖤🖤
Doğal güzellik kanıtlamak istersek örnek yok. Onun dışında Elçin Sangu ve Mine Tugay diyebilirim.
Ama Elçin Sangu, Tuba Büyüküstün ve Neslihan Atagül son derece doğal.
Türk kadını ve güzellik? :DDD kandırmayın kendinizi :DDD hiç biri :DDD
Bu kadınlar çirkinse kendini köprüden at :D
Belli foton bile yok, gayet güzel kadınlar, çoğu yabancı arkadaşım Elçin Sangu'yu Rus sandı mesela, o durumda Rus kadınları da çirkin :D
Tip olmadığı belli çünkü o yüzden :D O öz güvene sahip biri fotosunu koyar.
Hilal altınbilek; az buçuk angelina jolie ye benzerliğiylede oldukça dikkat çekiyor
Bizim tüm kızkarımız temsil eder her anlamda üstündür ben öyle görüyorum
Hiçbiri ben kendi hayatımdan tanıdıklarımı gösterirdim.
Kesinlikle Bensu Soral 👍 seceneklerde olmaması üzdü doğrusu
Türkan Şoray, Filiz Akın...
Ben şimdi botokssuz kimseyi göremiyorum...
Leyla tuğutlu tabi ki...
Karadayı dizisinden beri...
Kızlar bir deri bir kemik olmak güzel olmak değil...
Şıklarda yok ama Güliz Ayla bence... Keşke tanismak nasip olsa 😕 okuyup dm atar mi acaba 😂
Leyla Lydia Tuğutlu varken listede başka kim var görmezden gelirim.
Tuğba Büyüküstün tabikide estetiksiz ve her haliyle güzel😍
Tabii ki de Tuğba yalnız Mine Tugay da güzel kadın
Neslihan da bir çirkin ki sormayın
Türk kadınının güzelliğini gösterebilmek için kalbini açmamız lazım 💙
Beyaz tenli ve hayranı olduğum için artı fazla makyaj meraklısı degil
Güzellik olarak Tuğba Büyüküstün , güzellikten fazlası dersek Mine Tugay derim
Güzellik yarışması ney gavurların çıkardığı +18 iştir. ALLAHın verdiği güzelliği maaf ediyolar ALLAH a ibadet edereek ödemeleri gerekirken 😑
Liste ve liste dışndaki hiçbirini, Ego kanıtlama konusunda birçoğunu seçebilirim 😎
Mine Tugay kadın olmama ragmen beni bile etkiliyor erkekleri düşünemiyorum
Tuba Büyüküstün çok doğal, etkileyici güzel ve hanım birisi.
Kime neyi kanıtlayacam ya, beğenmeyen oğluna almasın =)
Neden hep bir seylerimizi yabancilara kanitlama pesindeyiz anlamis degilim..
Ama bu kadınların hepsi birbirinden güzel ya. 😂
İçlerindeki en çirkinleri Neslihan. 😂
Mine tugay diyeceğim ama fahriye evcen den de vazgeçemiyorum
Burda elçin sanguya oy verdim ama Gülşen bubikoğlu derim tek geçerim
Tuba buyukustun gibisi ykk fahriyenin heryeri yapma digerleride asiri guzellikleri yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar