EvdekiFişkiye Hn. Efendiye Sonsuz Saygılarımla Türk olmadığım halde referans olarak, Lastik plastikle kaplanmış, Silikon vadisi haline gelmiş, Çok pahalı makyaj malzemeleriyle yüzlerini kaplatmış şımarıklar yerine… Yüzüne saçını başını hiçbir şey yapmadan güzellik ve saflık abidesi olan gerçek Türk kadınını referans olarak gösteririm… kusura bakmayın. (Fotoğraflar alıntıdır, ama gerçeğin alıntısı)
@Cilvenazhizalll Can kardeş haklısın, şimdi köyde yaşayan kızların çoğu geleneksel görüşlere göre başlarını kapatıyorlar, Bunun başka nedeni de sürekli toz toprakta çalışmalarıdır, (Saçlar daha az kirlensin ve elini ayağına dolanmasın diye) Yani ufak şehirlerde ve köylerde belki vizyon olarak seksapellik görmezsin, Yalnız benim koyduğum fotoğraflar ancak temsilli olarak dediklerimi paralel olsun diye bir işlemdir. Devam…
@Cilvenazhizalll …Ben genel olarak diyorum ki: Güzellik olarak ülkesini ve toplumuna temsil etmek isteyen bir kadının en önemli özelliği vücut ve yüzü %100 doğal olması ve her hangi fiziksel operasyon geçirmemelidir, Üstelik gösterilmesi gereken fotoğrafta da kesinlikle makyaj olmamalıdır. Bak, Örnek olarak illa ki köy değil de, Senin komşunda çevrende yok mu genç bir bayan, Sade, Operasyon bıçağı görmemiş, Doğal ve makyajsız, Baktığında, imrendiğin ve kıskandığın biri? Yani, ona baktığın anda: (Allahım bunu yaratmak için kaç ay uğraştın?) dediğin? Mutlaka vardır ama çoğu ünlü olmadan sade ve sessiz bir hayat yaşayıp giderler. Öte yandan bir de şu ünlü isimlerin makyajsız hallerini yataktan kalkarken gör, iki gün korkudan sana uyku haram olur. Kendine iyi bak, Saygılarımla.
Estetikleri niye ülkemizi temsilen güzel diye gösterelim çok saçma. Sayılan isimlerde öyle ahım şahım güzelde değiller. Gerek ünlü gerekse ünlü olmayan dolu daha güzel kız varken bu isimlerin önerilmesi çok saçma.
Tuvana Türkay, Mine Tugay, Türkan Şoray gibi isimler varken hiçbir vasfı olmayan Şeyma Subaşı'nın seçenekler arası olması gerçekten komik. Bu isimler arasında Fahriye Evcen ve Tuba Büyüküstün diyorum.
fahriye evcene bir türlü ısınamıyorum o kadar estetik geçirmesine rağmen hala abartılacak bir güzelliği olmamasıda cabası, benim tercihim çocukluğumdan beri aşık olduğum serenay sarıkaya.. ama şıklarda yok neslihan atagülünde mükemmel bir güzelliği var ama şıklara bakılırsa cansu dere gerçekten güzel bir kadın
Cansu Dere'nin zarif fizigi, mükemmel yüzü hic birinde yok. Fahriye tamam kilolu degil ama vücudu fit durmuyor ve estetikli. Tugba Büyüküstün 20 li yaslarda cok cok güzeldi ama simdi kendini mahfetmis. Seyma zaten Allah affetsin güzel bir kadin degil. Zerre asalet yok. Cansu Dere efsane
Aralarında en güzeli tuba büyüküstün ve cansu dere. Çünkü ben de güzel ve seksi buluyorum. Şeyma subaşı listeme giremez. Fahriye evcenin abartılacak bir güzelliği olmadığın farkına vardım. Örnek olarak tuba büyüküstün , cansu dere , beren saat , özgü namal , azra akın , zeynep tokuş , ebru şallı ve aslı enver gibi güzellerimizi örnek gösterebilirim.
Fahriye evcen demek isterdim ama o kendisi değil. Komple estetik makinesi. O yüzden tuba büyüküstün diyorum. En azından daha doğal bir güzel. Yalnız bu seçeneklerin içinde Şeyma subaşının ne işi var. Güzelden mi sayılıyor ki o
Alakasız bir insansın. Konu bu mu? Ayrıca Rus kadınları asla tipsiz Türk erkeklerine bakmaz, özellikle de sana. Bir sürü Rus tanıyorum. Rus kadınları yine Rus erkeklerini tercih ederler, evlenirler ve kendi milletinin erkeğinden çocuk yaparlar. Ruslar birbirlerine çok bağlı bir millettir. İstisnalar elbette var. Başka milletlerle ilişki yaşayanlar; genelde mecburiyetten, çok fakir olduklarından dolayı; İtalya, Almanya, İngiltere gibi ülkelere gidiyor ve oralı erkeklerle birliktelik yaşıyor. Türkiye'ye gelenlerse genelde Rusya'nın fakir köylerinden, yoksulluktan kıvranan yerlerinden geliyorlar ve mecburen kara kıllı, iğrenç barzolarla evleniyorlar. Bir bakıyorum kadın sarışın ama çocuğu kapkara tek kaş. İğrenç.
@Everloving Ruslar her erkekle çıkarlar eğer ki severlerse. Çirkin olmasına rağmen güzel Rus kızlarıyla çıkan çok erkek biliyorum. Söylediklerin doğru değil bence.
@Matmazell6890 Birincisi yakışıklı olduğum için sana kahkaha atıyorum. İkincisi istediğim yerde yaşarım sen kimsin kalitesiz insan? !
@Everloving Bu benim görüşüm ve görüşümü istediğim şekilde paylaşma hakkına sahibim. İki defa Rusya ya gitmiş ben kendi gözümle gördüklerime mi inanayım yoksa sana mı? Rus kızları hakkında gram bilgin yok.
@Ateist_Türk Sevgili dostum sana katılıyorum. Çoğu Rus kız babasız büyür. Ülkenin erkek nüfusu zamanında almanya ile savaş sırasında kaybetmiş. Almanları da pek sevmezler. kimisi de o savaş döneminden sonra alkol içerisine düşmüş. Bu nedenle ülkede erkek nufusu az. Bir çok kız baba sevgisinden uzak annesinin yanında büyüyor. Ruslara göre erkekler oldukça önemlidir ve erkeklerine sahip çıkarlar.
Şahsen bizzat gördüm ego yok. Rusyada eğitime çok önem veriliyor. Bir çok Rus kızının zaten 1 spor faaliyeti ile ilgilendiğini görürsün.
En önemlisi Rus kızlarında ben hiç bir şekilde ayrım görmedim. Rus kızlarının Rus erkeklerini tercih etmesi
Sana bir şey demiyorum daha doğrusu diyemiyorum. Uğraşılmaz cidden sizinle. Gerçi Türk kızları da sütten çıkmış ak kaşık değil, çok kötü kalpli, kibirli, soğuk oluyorlar. Ben bizim kızlara da iyi demiyorum kesinlikle. Çok fazla oro*spu ve kaş*ar var bizde de. Ama Rusya'da 25 yıl yaşamış bir adam tanıyorum, yaşlı ve çok zengin bir adam. Orada yaşadıklarını anlatıyor hep "Rus kızlarının her şeyleri planlıdır, hareketleri, tavırları her şeyleri erkekleri etkilemek dikkat çekmek için planlıdır. Sıcak ve mütevazı gibi davranırlar ama sadece erkeklere bu tavırları. Kendi hemcinsleriyle rekabet içerisindedirler. Güzel olanları genelde Moskova'da yaşar. Moskova'da yaşayanlarında büyük çoğunluğu, zengin Araplara 15 yaşında baki-reliklerini satıp parayı kırarlar. O yüzden kendilerine bakarlar, vücutlarına önem verirler. Moskova'da cennette gibi hissedersin ama diğer yerlerde o kadar güzel bulamazsın. Büyük çoğunluğu Karadenizli teyzeler gibi burunları kocamandır, tornadan geçerler, estetiklidir"
Çok yaşlı bir adam ama çok dobra bize her şeyi anlatıp duruyordu, bel altı falan konuşuyor. "St. Petersburg'ta çok soğuk bir köyde genel-eve gitmiş. Çok güzel bir kızla yatacakmış ama kız sürekli arkasını dönüyormuş. Adam bunu öne çeviriyormuş ama kız yine arkasını dönüp duruyormuş. Nedenini sormuş "Benim askerde sevgilim var bak*ireliğimi ona vereceğim" demiş. Ayrıca Rusça hocam vardı. Bir Türk ile nişanlıydı. Çok güzel sarışın renkli gözlü bir kızdı. Cidden gözlerimi alamıyordum Ama yemin ederim ekmek musaf çarpsın, çok kaprisli ve havalıydı. İki kelime konuşmaya kalksak, biz kızlara havalı davranıyordu. Ama erkeklere çok iyi, melek gibi davranıyordu. Nişanlısından bahsediyordu "Nişanlımı hiç beğenmiyorum, esmer erkek sevmiyor ben, sarışın istiyorum, ben sarışın erkek çok beğeniyorum" diyordu bazende "Ayy yine kaynanam turşu getirdi bıktım bu kadından" vs. Diyordu. Ama iyi kalpli, ve muhteşem insanlığı olan bir Ukraynalı hocam vardı çok tatlı ve güzeldi. Ukraynalılar farklı.
Şeyma adli kişiyi hic sevemedim digerlerinin yanin da kocaman bir hiç belki sevmedigim den belki de dogal bir albenisi yok. Tipik avrupai olma meraklisi bir simaya sahip
türkiyenin gelmiş geçmiş en güzel kadını gülşen bubikoğludur.. onu göterirdim.. aslında türkan şoray ondan daha güzel ama şoray yüzüne estetik yaptırdı gülşen bubikoğlu anadan doğma güzle ;)
Bu seçeneklerde Cansu Dere haklısın seneler geçti hala aynı gerçi Bulgar mı Yunan mı ne tarafı var onun kırma yani :) Hande Ataizi de aynen duruyor gibi.
Fahriye Evcen gerçekten güzel, estetikli olması şu an güzel gözüktüğü gerçeğini değiştirmiyor.. Şeyma Subaşı güzel değil ama ne bileyim çok sevimli tatlı geliyor. ❤️
Doğal güzellik olması lazım Fahriye evren diyenler önce geçmişine baksın kadının estetikle bu hale gelmiş biri ama Tuğba büyüküstün Türkiye’nin nadir “estetiksiz” güzellerinden biri.
En İyi Cevaplar