icdn.ensonhaber.com/.../372011-ozlem-conker.jpg
MERVE daha 14 yasinda ya 😊

Bence Merve Boluğur çocuksu yüz hatlarına sahip değil çok keskin yüz hatları var yüzü küçük ama tatlış falan değil gayet sert.
Beren Saat evet daha çocuksu yüzü tatlı, sevimli.
Bence öyle yuvarlak yüzlü sevimli kadınlar güzel 👍
Bende öyleyim ksjs
Merve mi sert? Assdasd abartma pamuk gibi kadin fotoğraflar da sert bakiyor sadece normalde gayet normal, naif biri Keskin yüz hatti Özlem conker gibi olur Merven'in cocuksuu
Her halde benim gözlerim falan şaşı bilmiyorum bence sert ajsj 😂
Normalde asiri sakinn, pamuk gibi röportajlarini izlee 😊
Bence efsolar
Yani kadinsi hissi veriyorlar evet fotoda kucu duruyorlar ama videodan izleyince asiri iyiler ozellille beren
Yüzleri kasikk gibi yaa 😊
Ama konusunca bihter tam bir cekim merkezi
Beğenmek ne demek BAYILIYORUM
Çocuksu hatlara sahip kadınlar candır
Karada ölüm yok onlara
Bazı salklar Merve değil demiş
Halbuki en başta gelir Merve bu konuda
Ohh be mallaraa iki saatt anlatmaya çalışiyorumm, Adamsinn 😀
Burdaki mallar için hiç kendini tüketip dil dökme
İnsaf ya Merve bu konuda en başta gelir
Muhteşem Yüzyıl bitti kızın suratı hala çocuk gibi
Güzel kız ama
EİG için teşekkür
Ne kadar dikkatle bakarsam bakayım beren saat yüzü bana sevimli tatlı çocuksu geliyor ve çokta güzel bir kadın diğerleri hayır
Cevap
10Cevap
En iyi örnek Selena bence. Merve çocuksu bir yüze sahip değil.
Laaa kaşik gibi yüz, kuş kafası gibi kafaa neresi cocukkk degill?
Gözleri küçük, burnu küçük buna keskinn denmiyor tatlimmm Özlem conker gibilere deniyor oo
Merve dee elmacik kemigi yok iste yüzü cok küçük kedi gibi adetaa
Bunlar çocuksu hatlara sahip değil sorun yanlış çocuksu hat dediğin yuvarlak veya oval olur beren saat neyse soldaki kızın yüz hatları bir çocuğun ki kadar yumuşak değil ve oldukça olgun görünüyor ikiside
Olgun değill iste, Kafalari bayagi küçük ve yüzleri kasik gibi cocuk gibiiler bence ben asla kadinsi bulmuyorum ikisinide
Zittini söyleyecektim bende yorum yapan herkes gibi de gerek yokmuş 😂 sen tersini ikna etmek için bir yerlerini yirtiyormussun. hiç gerek yok. kadınsı ikisi de çocuksu değil.😄
Ben küçük kafa, küçük yüzlerinden bahsediyorum cocuk kafasi gibii yani bakislarii, duruşlarini kastetmiyorumm siz öźülurrsunuzz
Hıhi herkes özürlü sen sağlamsın canım tabi ya 😂
Iki saattir bunu anlatmaya çalışıyorumm, ne sigirr sürüsü insanlarinizz abii deliricemm. Kafa yapıları, yüzleri cocuk kadar küçük ha çok olgundurlar, seksidirler, cekciidirler bilmem ama ikiside cok küçük yüze sahipp
😂😂he gülüm he ondan
Sert hat diyinceaklına koca kafamı geliyor? Merve gayet seksi ve kadınsı biri beren evet öyle bebeksi yüzü var
Seksi belkii, ama asla kadinsii değil kedi kafasi gibi kafasi varr, yüzü kaşıktan küçük assdass
İkisini de sevmiyorum.
Merve boluğur değil de beren öyle
Mervenin kafasi, yüzu asiri küçük tipki bir cocuk gibii
Merve mi cocuksu? Heralde ben merve diye baskasina bakmisim. Yillardir 😳
Kizim kadin aşiri makyajla, sert bakisla size olgun geliyor normal durusu, bakışı gayet naif, pamukk gibi hele makyajsiz cocuk gibi bir yüze sahip 😊
Makyajsiz da gordum cocuksu falan bulmuyorum ben...
12 yasinda kiz gibi, kafasi kediden küçük 😊
Kafasinin kucuk olmasi yahut yuzunun ince olmasi demek cocuksuluk demek degildir...
İkisinin de çocuksu görünümle alakası yok
Evet en sevdiğim hatun modeli
Güzele köken yakışır, çirkine allar neylesin.
Aksine çocuksu yüzleri sevmiyorum
Şirin tabi. Şirine hatta
Merve Boluğur ve çocuksuluk? Enteresan
Ben kafasinin kücüklüğü, yüzünün kaşık gibi olmasindan bahsediyorum makyajsiz 13 yasinda kiz gibi
Normal de hic sertt degil, Aşiri naiff, pamukk gibi Özlem conker cok sert bak bakislarii fenaa
Hayır
Sempatik oluyorlar.
Merve Boluğur mu çocuksu hatlara sahip?
Yüzü kaşık gibi lann küçücük, kör müsünüz? Özlem conker kadinsi yüz hatlarına sahip
Laaauuun herkes yanlış sen doğru
Yüzü uzun ve ya büyük mü? Sen bir Özlem conker'e bak görünen köy klavuz istemez! Merve'in yüzü ve kafasi aşırı küçük çocuk gibii
Yav canım insan bebeksi demek boyut mu demek. Hala ne anlatıyor
Evet tabiki
Çocuksu mu bu sfghh
Yüzleri cocuk kadar küçük.
Lann fiziğine laff eden yokk, ikisinin de kafaları, yüzleri cok küçükk diyorumm
harikalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar