Bence karanlik iri goz daha cekici ve derin. Ben renkli gozlerden etkilenmiyorum erkeklerde. Asik olmuyorum. Yani cok guzel tabi renkli goz ama beni heycanlandirmiyor. Kara goz beni benden aliyor.
İkisini yarıştırmak niye? Ya da biri Slav biri Türk kadını yazmak kadar saçma bir şey olabilir mi.. sanki bütün Türkler kahverengi gözlü.. ikisi de ayrı güzel ne bu yarış yani
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Off, öyle değil mi? Türk kadınları genelde Kocaman ve kara gözlü oluyor, Slav kadınları küçük ve renkli gözlü oluyor başka Irk olsa onu yazardım? İksiide aynı şekilde çekici, güzel değil herkesin tercihi farklı maksat soru olsun Sananeee?
Ya geriiizekalij, Slavlar da tamamen renkli gözlü degil ben klasik. yazdim genel özellikler ben çevremde ve her yerde kara gözlü kızlar görüyorum sahiden mesela Hande erçel'e niye herkes tipik diyor? Düşün bakalım uzatma artık Biz De mavi gözlü, yesil gözlu kızlar, erkekler dolu ama tipik olarak Kara göz, kara kaş olan bu ayrıca ben Ela gözlüyüm keşke kara gözlerim olsa kısık bakmadan iyidir
En İyi Cevaplar