Vajinası kokan kadınlar, Koltuk altı kokan kadınlar ayakları kokan kadınlar ağzı kokan kadınlar; Vajinal kuruluk Sık duş almak Vajinal bölgenin temizliğine dikkat etmemek, kalitesiz ped ve tampon kullanmak Cinsel ilişki sırasında bazı ürünler kullanmak Bazı yiyecekleri tüketmek Hormonal nedenler Dar ve ıslak kıyafetler giymek Vajinadaki pH’ı düzenleyen bakterilerin artması Göğüs altı kokusu da çok kötü deoaorant ve sık sık çamaşır değişin
Yani okuyan bir insan onun ilgilenin demek olduğunu anlar bence. Siz kadınlar kadar temizliginize özen göstermiyorsunuz her insan ayni degildir ama koltuk altı cinsel bolge temizligine ozen gostermiyorsunuz barı tüy temizligini yapın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz kendi temizliginizle ilgilenim
Türkçe baya sorunlu sanırım
Ilgilenin yani bir m harfini n yazdım diye mi türkçem sorunlu oldu😂
Ama anlamı çok değişiyor bizim neremiz pis ki kokan yerimiz yok
Ama ben göğüsleri ve genital bölgesi kokak kadın gördüm çok
Yani okuyan bir insan onun ilgilenin demek olduğunu anlar bence. Siz kadınlar kadar temizliginize özen göstermiyorsunuz her insan ayni degildir ama koltuk altı cinsel bolge temizligine ozen gostermiyorsunuz barı tüy temizligini yapın
Siz Kasım’lar diye hitap etmişsin ya anlamıyorum?
Siz kadınlar kadar.. Yazıyor orada tekrar oku istersen
Bak bende sana uydum kendine benzettin
Neyse ya sizinle muhattap olmak istemiyorum dalga geçer gibi laflarınız var davranışınız hiç hoş değil
İyi bir müslüman erkek pis gezmez geziyorsa müslüman değildir. Temizlik imandandır asla öyle erkek olmadın
Hiç çekilmezler.