Üzerinde doğal yazıyor ama anlamadım. Kullanan var mı acaba? Doğal şeyler kullanıyorum cildim hassas diye. İlk defa kullanacağım. Aranızda Bim ışıl sabun kullananlar var mı?ışıl zeytinyağlı sabun
Selam :) Zeytinyağı içerikli doğal sabunları kullanmayı çok seviyorum. Zeytinyağlı sabunlar hem el bakımı hem yüz bakımı hem de cilt bakımı için uygun oluyorlar. Daha önce Bim zeytinyağlı sabun da kullanmıştım. Bu ürün hakkındaki görüşlerimi paylaşmak isterim.
Bim Işıl sabun kullananlar memnun mu?
Bim Işıl sabun kullananlar
Bim'de satılan Işıl marka zeytinyağı sabununun ambalajının üzerinde zeytinyağı ve doğal ibareleri geçiyor. Bu ibareleri görünce hemen alıp denemek istemiştim çünkü fiyatı da uygundu. Ancak eve gelip içeriğini okuduğumda pek de doğal olmadığını fark ettim. İçerisinde doğallık ya da zeytinyağlı olmasına dair herhangi bir ibare yoktu. Aksine içindekiler kısmında şunlar yazıyor: palmate , palm kernelate, parfüm, sodyum hidroksit. Tahmin edersiniz ki içerisinde bu maddelerin olduğu bir ürün doğal olamaz. Yine de bir şans verip denemek istedim.
Öncelikle ürün saç, cilt, el ve yüz için kullanılabiliyor. Sabunu köpürttükten sonra istediğiniz bölgeye sürebiliyorsunuz. Ben de cildim ve elim için kullandım ancak pişman oldum. Işıl zeytinyağlı sabun yağlı bir his bırakıyor ve cildi nemlendirmiyor. Ellerimi ise kuruttu. Kullanıcı yorumlarını okuduğumda da gördüğüm genel yargı bu yönde. Kimi bıraktığı yağlı histen şikayetçi, kimi doğal olmamasından, kimi de cildi kurutmasından. Işıl sabun benim öneri listeme giremedi maalesef.
En iyi zeytinyağlı sabun hangisi?
Zeytinyağlı sabunları sevenler için, kullanıp memnun kaldığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
1- Dalan Zeytinyağlı Sabun
dalan zeytinyağlı sabun
Zeytinyağı içeren ürünlerden bahsedince herkesin aklına ilk olarak Dalan gelir. Dalan zeytinyağlı sabun çeşitleri saç, cilt, el ve yüz bakımı için uygundur. Cilt üzerinde kurumaya sebep olmaz ve cildi nemlendirir. Aynı zamanda temiz ve doğal bir içeriğe de sahip.
2- Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Sabun
Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı sabun
Zeytinyağlı sabunlar söz konusu olduğunda çok beğenilen bir diğer marka ise Eyüp Sabri Tuncer. Markanın zeytinyağlı sabunu %100 doğal içerikli bir ürün. Cildi kurutmadan temizliyor ve ferahlık veriyor. Cildin nem dengesini korumasına da yardımcı oluyor.
3- Hacı Şakir Zeytinyağlı Sabun
Hacı Şakir zeytinyağlı Sabun
Ülkemizdeki en popüler sabun markalarından biri olan Hacı Şakir zeytinyağlı sabunuyla da çok beğeniliyor. Ayrıca içerisinde bal da olan bir sabun. Kuru ciltlerin kullanımı için pek uygun değil çünkü çok sık kullanımda cildi kurutabilir. Daha çok yağlı ciltler için uygun bir ürün. Saf içeriği olduğu için de hassas cilt için uygun.
4- Mehmet Aydın Zeytinyağlı Sabun
Mehmet Aydın Zeytinyağlı Sabun
Ege'nin zeytinlerinden üretilen, ev yapımı saf ve doğal zeytinyağlı sabun çeşitlerine sahip olan bir marka. Daha önce kullanmış ve çok beğenmiştim. En çok defneli olanını çok seviyorum. Cildi nemlendiriyor, kuruluk ve kaşıntıya sebep olmuyor. Oldukça güzel bir kokuya da sahip.
5- Duru Zeytinyağlı Sabun
Duru Zeytinyağlı Sabun
Duru sabun da doğal bir içeriğe sahip. %100 bitkisel bir ürün. Günlük cilt temizliği için uygun. Çok kuru cildiniz varsa kuruma yapabilir. Ben böyle bir durum yaşamadım. Ferahlatıcı kokusu da çok güzel.
En İyi Cevaplar