Çok çirkinim ne yapmalıyım?

Boyum kısa 1.55 göğüslerim baya küçük saçlarım çok seyrek hiç bir saç modeli yapamıyorum yakışmıyor güzel yapsamda 5 dk ya iğrenç bir hal alıyor keçeleniyor burnum cok büyük bazı erkeklerinki bile benimkinden küçük fotoğraflarda berbat çıkıyorum aynada çirkinim önden yandan bakılıncada her halimle kötü duruyorum çenem küçük ve yuvarlak sivri değil dudaklarım ince sayılır en önemlisi mor ve renksiz kaşlarım ince gibi gözlerim çekik ve küçük yüzüm yuvarlak yüzümün her yerinde ayvacık tüyleri var yağ bezecileri siyah noktalar gözenekler çiller göz altı morlukları burun kenarlarım kızarık yüzümde kırmızı minik noktalar var göz kapaklarımda ve kenralarında damarlar var yüzümde de kılcal damarlar vaŕ ve hepsi 14 yaşımda oluştu 18 yaşındayım hala aynı yıllardır :( yüz rengim soluk beyaz tenli değilim ama ölü rengi gibi sarı vücudumda tüylü ve boynum kısa çizgiler var ve bacaklarım selülitli idi ama neyse ki dr tedavisi ile geçti ayak bileklerimde kalın sayılır ve vücudumda baya esmer aynı zamanda özgüvenim hiç yok duruş bozukluğum var ayaklarım içe basıyor azda olsa ve makyaj yapmaktan hiç anlamıyorum bana bu konulardadestek olan kimse yok ailem estetik olmama karşı ve ruj far paleti maskara hariç hiç bir ürün alamıyorum bir kaç maske ile bakım yapmaya çalışıyorum ve faydası yok gibi cildiye bölümüne gittim doktor ilgilenmedi pek giyimime önem veriyorum ama tarz sahibi olamıyorum diğer kızlar daha daha iyi duruyor bana bakarak bu arada gayet fitim kilo sorunum yok sizce ne yapabilirim bana yardımcı olacak biri var mı? kimse yüzüme bile bakmıyor kötü yorum yazmayın rica ediyorum bugünde moralim bozuldu içimi dökmek istedim
Çok çirkinim ne yapmalıyım?