Çok çirkinim ne yapmam lazım?

Çok çirkinim ve bu sürekli yüzüme vuruluyor okulda herkes dalga geçiyor ailem de dahil ayrıca çok aptalım bir işe yaramiyorum dışarı cikamiyorum eve bağlıyım yaşıtlarının eglendiklerini görünce kahroluyorum her gün okula gitmemek için uğraşıyorum hiç arkadaşım yok kimseye anlatamıyorum erkek çocuğu gibiyim sınıftaki kizlar dalga geçiyor çok üzülüyorum param olmadığı için ve ailem baskıcı olduğu için böyleyim elimden bir şey gelmiyor herkes erkek gibi olduğumu söylüyor çok üzülüyorum sınıfta sürekli kafamı koyup yatıyorum siniftakiler tembel bakımsız diyorlar ama ben utandigim için kafamı kaldıramıyorum kiyafetlerim saçım basım o kadar kötü ki ölmek istiyorum bi çocuğa aşığım sevdiği kızı görünce kafamı duvarlara vurasim geliyor o kız güzel zeki arkadaşları var ve en önemlisi ailesi katı değil sevdigim çocuk bi dönem eski en yakın arkadaşımla çıkmıştı mesela her zaman bulusurlardi beni cagirirdi ama gelemezdim o sırada kendine çoktan ayarlamisti zaten gerci gelsemde o çocuk bana bakmazdi her zaman böyle oluyor haklılar ben olsam bende benimle konuşmazdim hani bu unutulacak bir şey değil dışarı cikiyorum çirkinim insanlar bakıyor utanıyorum acır gözlerle bakıyorlar aynalardan kaçıyorum bir dönem 3 ay boyunca aynalardan kacmistim o süreçte 10 kere falan uzunca aynaya bakmışimdir dışarı çıkmak istemiyorum güzel olayım dicem param yok bakım yapsam bile domuza 1 ay boyunca kaliteli bakimlari yap domuz yine aynı domuz onun gibiyim her gün ağlıyorum ne yapmalıyım ömrüm boyunca böyle mi yasayacagim
Çok çirkinim ne yapmam lazım?