Arkadaşlar merhaba Gratis'de etkili gratis sivilce maskesi ya da kremi tavsiye eder misiniz ergenliğimi geçtim hala bitmedi. Sivilce maskesi gratis önerilerinizi bekliyorum.sivilce kremi gratis
Size Gratis'ten aldığım ve çok memnun kaldığım bazı ürünleri önereyim o zaman. :)
1. Sebamed Clear Face Bakım Jeli
sivilce kremi gratis ürünü
Bana kalırsa sivilce ile en iyi savaşan marka Sebamed kesinlikle. Hem dermokozmetik olması hem de fiyatlarının her tabakaya uygun olması, yani ulaşılabilir olması onu en iyisi haline getiriyor. Daha önce söylemiştim cildim karmadır diye. Yani sivilce oluşumuna çok yatkın maalesef. Bazen ergenlik dönemindeymişim gibi sivilcelerim çıkıyor ve ilk başvurduğum ürün Sebamed Clear Face Bakım Jeli oluyor. Olan sivilcelerimi hemencecik yok ediyor. Yeni sivilce oluşumunu da engelliyor. Yüzdeki fazla yağı da aldığı için akne problemi yaratmıyor. Fiyatı 82 TL. Kesinlikle parasına değiyor.
2. Bee Beauty Toz Kil Maskesi
sivilce maskesi gratis
Bee Beauty de sadece Gratis mağazalarında satılan bir marka. Maskeleri o kadar şahane ki bağımlısı oldum diyebilirim. Özellikle de toz kil maskesi en iyisi. Karma ve yağlı ciltlerin bir numaralı dostudur kil maskesi. Bu nedenle iyi bir markanın kil maskesini kullanmak şart. Bee Beauty markası da bunu vaat ediyor. Sivilce maskesi Gratis kategorisindeki en iyisidir. Yalnız küçük bir öneri vereyim size. Maskeden sonra muhakkak yoğun bir nemlendirici kullanın. Çünkü kil maskeleri yüzü çok kurutabiliyor. Fiyatı da 20 TL. Maşallah alalım bu ürüne. :D Bir diğer ürünü de yeşil maskesi. Ona da bu linkten bakabilirsin.
Neutrogena'nın kötü olduğunu söyleyen tek bir insan evladı görmemişsinizdir bence. Adamların ürünleri o kadar kaliteli ki ne çıkarsalar kullanasım geliyor. Norveç markası zaten ne beklenirdi ki :) Neutrogena Visibly Clear 2'si 1 Arada: Maske+Temizleme Jeli adından da anlaşılacağı üzere hem sivilce düşmanı hem de yüzü tertemiz yapıyor. İki işlevli olması çok iyi. Günlük kullandığında hem ciltteki yağı ve kirden temizliyor hem de sivilce oluşumunu engelliyor. Fiyatı 30 TL. Öyle küçük durduğuna da bakmayın. Çok bereketli bir ürün. Bir ay yetiyor. Maske olarak kullandığınızda haftada bir defa kullanın. Daha fazlası cildi yıpratır. Bu linktenmarkanın diğer ürününe de göz atabilirsin. :)
4. Simple Daily Skin Detox Serisi
Simple Daily Skin Detox Serisi de bu iş için harika. Yağlı bir cildiniz varsa kesinlikle denemenizi önerdiğim bir üründür. Ürünün hayvanlar üzerinde deneye tabi tutulmaması benim için oldukça önemliydi. Bu yüzden bu ürünü de kullandım ve çok memnun kaldım. Simple arındırıcı yüz temizleme jeli ciltteki fazla yağı arındırır. Temiz içerikli olan yapısı ile de cildi yormaz, alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Parfüm, paraben, renklendirici gibi zararlı maddeleri içermemesi de sivilce maskesi gratis tercih edilmesini sağlayan faktörler arasında yer alıyor. Temizleme jelinden sonra ise gratis sivilce maskesi yağlı ciltlere uygun nemlendirici seçimi yapman gerekir. Bunun için yine önerim Simple matlaştıran nemlendirici. Cildinizi matlaştırıyor ve yağlı görünüme elveda demenizi sağlıyor. Ürünün 20 TL civarı bir fiyatı var. Bana kalırsa Simple ürünlerinin hepsini gönül rahatlığı ile kullanmalısınız. Özellikle ben makyaj temizleme suyunu çok severek kullanıyorum.
5. Sebamed Clear Face Sivilce Kremi
Cildinize yapabileceğiniz bir diğer iyilik ise Sebamed Clear Face Sivilce Kremi'dir. Sivilce, siyah nota gibi sorunlarımızda gratis sivilce kremi ile kusursuz bir bakım yapar. Ciltteki kusurlu görünümü kapatır. BB krem olarak da kullanılabilir. Ne zaman, nerede isterseniz gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Cildinizde bir tabaka olmayacağı için gün içinde sizlere rahatlık sağlar. Fiyat olarak 50 lira civarındadır. Sizlere önermiş olduğum gratis'te satılan sivilce kremleri oldukça etkilidir. Deneyerek güzel sonuçlar alırsınız. Tavsiye ederim.
Boşa para harcama çoğu işe yaramıyor veya geçici iyileşme sağlayıp tekrar çıkabiliyor. Netten zerdeçal ile yapabileceğin maske tariflerine bak hem daha sağlıklı hem daha kalıcı olur
Bunun yerine sabah aç karnına limon maydanoz kürü tüket, cildini uygun tonikle ya da saf gül suyu ile temizledikten sonra çörek otu yağı veya kremi kullan , haftada en az bir defa aloe vera maskesi uygula.
Ben begenmiyorum o ürünleri. Oralardan neler kullanmadim ki... ama simdi G&H sabunu ile Essential jel+losyon kullaniyorum. Cok memnunum. bir arastir istersen.