Yeme & İçme 90’larda bakkalda satılan en lezzetli abur cubur hangisidir? menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Benim favorim kakaolu piknik bisküviydi.çocukluk denince aklıma ilk piknik bisküvi geliyor. 1 milyon harçlığım vardı okulun karşısındaki bakkaldan 25 kuruşa kakaolu piknik alıyordum. sürekli onu kemiriyordum😂😂😂 90’larda bakkalda satılan en lezzetli abur cubur hangisidir? Cevapla Çocuk Soruları Satış Soruları Piknik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sen leblebi tozunu bilir misin 😀 1 13 Yorumla menesselal +1 yıl dandirik kartonumsu renkli kaplarda satılırdı, üstünde de bir folyo gerilmiş olurdu lastikle tutturulmuş😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl Off tam merdiven altı üretim zehir kokuyor 🤣 Tam benlik Yorumla menesselal +1 yıl 😂😂😂 Yorumla menesselal +1 yıl Bulabilir miyiz ya acaba Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣 Fare zehiri ürettiler ondan beklenen verimi alamadılar Yorumla menesselal +1 yıl Deme öyle yA 😒. Valla bakacağim internetten falan canım cekti 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl Pis boğazım desene şuna sen 🤣 Yorumla menesselal +1 yıl Pis boğazım ne var 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl Afiyet olsun 🤣 ne diyelim zıkkım olsun denmez ya Yorumla menesselal +1 yıl Çok fenasın yemin ederim 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl Günahımı alma ben çok masumum 🤣 Yorumla Ghost_King +1 yıl Teşekkür ederim 😀😀😀 Yorumla menesselal +1 yıl Rica ederim Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl Açıkta satilan gofretler.. 2 2 Yorumla menesselal +1 yıl hayatta bazı şeyler vardır. insana huzur veren. anılarını depreştiren, mutlu eden. bu gofret de bunun gibi şeylere neden oluyor. huzur veriyor Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Teşekkürler 🌺 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. kakaolu piknik bisküviydi hiç yemedim ama güzeldir :D 1 3 Yorumla menesselal +1 yıl Gerçekten harikaydı 🤍😂 menesselal +1 yıl 99 yaşında nelerle uğraşıyorum yahu 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Çok yorulma abla kendine dikkat et o yaş tehlikeli 😂🌸
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl cinolar güzeldi. bir de turbo sakızlar varı içinden otomobil fotoğrafları çıkardı. 1 2 Yorumla menesselal +1 yıl cino dünyanın sekizinci harikası idi benim için, şimdi ise aynı tadı alamıyorum veya bozmuş kendini😂 Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl evet tadı değişmiş hiç güzel değildi bende almıştım. Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Ufo bonibonlar vardır. Yeşil plastik bir ufo şekilli kutunun içinde. Çok severdim… 1 1 Yorumla menesselal +1 yıl ozel uretim olmalıydı, yakiyodu ortaligi.😂😂😂 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Big babol sakızları.. Kokusu hala burnumda tüter.. 2 5 Yorumla menesselal +1 yıl hiç çizgisini bozmamış hakiki çiklet. çiklet de ne güzel kelime öyle😂😂😂 Yorumla İdentityKa +1 yıl Çiklet miymiş o.. C ile zannediyordum.. :) Yorumla menesselal +1 yıl Hayir ç ile 😂😂😂 Yorumla İdentityKa +1 yıl Bilgi, bilgidir.. Yorumla menesselal +1 yıl 🙂 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Dokuz kat gofreti severim bir de leblebi tozu vardı. 1 1 Yorumla menesselal +1 yıl leblebi tozu çekip, sinek ilacı dumanına dalardık.😂😂😂 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Bence negro ve Eti puf 1 5 Yorumla menesselal +1 yıl Satılıyor onlar ama bulabilirsin 🙂 Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Biliyorum ama o zamanların tadı yok ki, anneannem dedem yok en azından 🥺 Yorumla menesselal +1 yıl Başınız sağolsun bende yeni kaybettim babaannemi Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Rabbim iman nasip etsin mekanları cennet olsun Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abla sen evde torun sevsene ne 90lari ya z kuşağını yalnız bırakın hadi 1 1 Yorumla menesselal +1 yıl Torun mu seveyim 😂😂😂 Yorumla
Katalitik Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl benim ki beyaz gofret koli de olurdu tek tek satılırdı 1 2 Yorumla menesselal +1 yıl evet. efsane gofretti. bambaşka bir tadı vardı. belki çocukluğu özlediğim için bana şu an öyle geliyor. ama güzeldi işte. unutturulmaması gereken bir başka çocukluk hatırası Yorumla Katalitik +1 yıl evet hani açıp arasındaki kremayı yerdik önce:hey gidi günler hey... Yorumla
Hakaann999 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şey vardı kokain gibi adı neydi ya hüplet mıydı neydi baya iyiydi 😃 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Capri sun halley 1 2 Yorumla menesselal +1 yıl Bunlar var galiba alabilirsiniz 🙂 Wosty +1 yıl Sgl 90 kar hala aklimda, hala ozluyorum
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 517 cevap paylaştı. Şıpsevdi sakız hanımefendi 1 3 Yorumla menesselal +1 yıl bu sakızın içinden çıkan kağıt parçalarını biriktirmek hobilerimden biriydi😂 Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Aşkın gözü kördür sözü bu sakızdan gelen bir söz zaten 🙂 Yorumla menesselal +1 yıl Onu yeni öğrendim Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kat kat tat bide leblebi tozu vardı sevdiğim 1 8 Yorumla menesselal +1 yıl Kat kat satılıyor Pehlivanoğlu marketlerde 😂 Yorumla Pokerrface +1 yıl Evet hala var alıyor musun 😄 Yorumla menesselal +1 yıl Alayım yarın 😂 Yorumla Pokerrface +1 yıl Al tabi tadını tarif et unutmuşum 😄 Yorumla menesselal +1 yıl Pazarteşi gideceğim markete Yorumla Pokerrface +1 yıl Sorun değil beklerim Yorumla menesselal +1 yıl Tamam mesajı aldım 😂😂😂 Yorumla Pokerrface +1 yıl Başkası atmıştır ben masumum 😂😂 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Seksenli yılların sonu gofret açıkta satılan 😂 1 4 Yorumla menesselal +1 yıl Evet ya çok lezzetliydi 😂 Yorumla menesselal +1 yıl Ama ben ozaman bebektim 90 diyelim biz ona 😂😂😂 Yorumla varrohincco +1 yıl Dur kız yaşımız ortaya çıkacak sakin 😂 Yorumla menesselal +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Ona benim miladım yetmiyo 😂 1 8 Yorumla menesselal +1 yıl Kıyamam ya 😂😂😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl 😥😥😂😂😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Sen anlatırsin ögreniriz napalım 😂 Yorumla menesselal +1 yıl Anlatmakla nasıl anlıcan 😂😂😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Tadıyla alakalaı 5000 kelimelik makale yazman gerekiyo shrjr Yorumla menesselal +1 yıl He canım elimde telefonla uğraşırım hemen şimdi ben 😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Hahshd şaka yaa Yorumla menesselal +1 yıl 😂 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Param neye yeterse 😆 Garip büyüdük biz 1 6 Yorumla menesselal +1 yıl Sanki biz limuzinle geliyorduk okula 😂 Yorumla emre00 +1 yıl Olabilir 🤣🤣 Yorumla menesselal +1 yıl Hey Allahım 😂 Yorumla emre00 +1 yıl Ben at rabasi ile gidiyordum doğal ve bol tezek kokulu 🤣🤣🤣 Yorumla menesselal +1 yıl Bizde o bile yoktu tabana kuvvet 😂 Yorumla emre00 +1 yıl Olsun az yakar en azından skajs 😀😀 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir paket yediğin olurdu ondan 1 0 Yorumla
AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yumiyum 😅 1 4 Yorumla menesselal +1 yıl sert çıkması hayal kırıklığı yaratır, eğlencenin tadını kaçırırdı. Hey gidi günler hey 🤣 Yorumla AustenJ +1 yıl Güzel günlerdi)) Yorumla menesselal +1 yıl Baksana benim torun sevmem lazımmış 😂😂😂 Yorumla AustenJ +1 yıl Yok daha neler yasitizdir en fazla daha var torun sevmeye bir 20 sene 😅🤣 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Cino ve peki 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Leblebi tozu😋😋 1 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Yumiyum 1 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Albeni 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 486 cevap paylaştı. Bonibon 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar