Gratis'te satılan Bee beauty multi vitaminli leke karşıtı maske içerisinde yeşil kil varmış. Almak istiyorum ama işe yarar mı bilmiyorum? Cildimde lekeler var kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen? Bee beauty kil maskesi diye geçiyor. Bee beauty kullananlar varsa bir yorum bırakabilir mi? Bee beauty peeling ürününü de alacağım beğenirsem. Bir de bee beauty toz kil maskesi kullananlar var mı? O da güzel bir maskeye benziyor.bee beauty kil maskesi
Selam :) Bee beauty kil maskesi kullananlar arasından biri olarak yorumlarım ile seni aydınlatmaya geldim :) Yaz bitmek üzere güneşten kaynaklı oluşan lekeler ve sivilce lekeleriyle başa çıkmak için ben de leke karşıtı ürünlere yöneldim. Kil maskesi sadece lekeler için değil birçok başka faydası için de kullandığım bir maske. Bee beauty kil maskesi ürünü olduğunu duyunca koşarak aldım ve denedim. Memnun kaldığım bir ürün oldu.
Bee beauty multi vitaminli leke karşıtı maske faydaları neler?
Bee beauty kil maskesi
Bee beauty multi vitaminli leke karşıtı maske harika bir kil maskesi. Leke karşıtı bir ürün olmasının yanı sıra başka faydaları da bulunmakta. Bee beauty kil maskesi kullananlar en çok hangi özelliklerinden memnunlar:
Lekeleri yok eder.
Cildi aydınlatır.
Leke oluşumunu engeller.
Tanecikli yapısı sayesinde ciltte peeling etkisi yaratır.
Cilt tonunu eşitler.
Cilde sağlıklı bir görüntü kazandırır.
Gözenekleri derinlemesine temizler.
Ciltte ferahlık sağlar.
Bee beauty ürünlerinden olan bee beauty kahveli kil maskesi yine çok sevdiğim bir ürün olmuştu. Onu da kullanmanızı tavsiye ederim.
Bee beauty multi vitaminli leke karşıtı maske nasıl kullanılır? Fiyatı nedir?
Bee beauty multi vitaminli leke karşıtı maske
Bee beauty multi vitaminli leke karşıtı maske uygulamak için öncelikle yüzünüzü yüz yıkama jeli ile yıkayın. Kuruttuğunuz yüzünüze maskeyi tabaka halinde uygulayın ve 10 dakika kadar bekleyin. Ardından ılık su ile yıkayın ve yüzünüze nemlendirici sürün. Bu maskeyi ben haftada 1 kez uyguluyorum. Ancak 2 kere de uygulayabilirsiniz. Bee beauty kil maskesi indirim döneminde 15-20 tl arası bir fiyatta oluyor. Fiyat performans açısından çok iyi bir kil maskesi.
Bee beauty toz kil maskesi kullananlar memnun mu?
Bee beauty toz kil maskesi kullananlar
Bee beauty toz kil maskesi de kullandığım ve memnun kaldığım bir başka ürün. Toz formunda bir ürün olduğu için su ile karıştırarak hazırlıyorsunuz ve yüzünüze sürüyorsunuz. Burnumun üzerindeki siyah noktalara çok iyi gelen bir ürün oldu. Cildimi fazla yağdan arındırdı. Cildime mat ama sağlıklı bir görüntü kazandırdı. Sadece yüz için değil vücudum için de kullandığım bir ürün. Gratis'te satılıyor ve fiyatı 19 tl. Bu maske de fiyat performans açısından kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.
Ben Bee Beauty'nin ürünlerini gerçekten çok seviyorum. Birçok ürününü de kullandım, nedense bana daha temiz geliyor diğer kozmetik ürünlerine göre. Bee beauty maske olanını da sivilce çıkardığım dönemlerde kullanıyorum, tüm yüzüme yaptıysam ertesi gün sadece sivilceye kullanıyorum örneğin. Kil maskeleri gerçekten sivilceler için güzel bir etkiye sahip, Bee Beauty maske de bu konuda benim kullandığım en iyi ürünlerden biri.
Peeling etkisi de yaptığı için böyle foşur foşur yıkamanı önermem aktif bir sivilcen varsa, üzerine uygulayıp sonrasında nemli bir bezle silebilirsin. Sildikten sonra yıkarsın da ama o ürünle yıkama.
2020 Bee Beauty yeşil kil maskesi fiyatı 13 TL, indirimle 7.75'e alabilmen mümkün. Ben tavsiye ederim :)
Bee beauty kil maskesinin biraz faydalarından bahsetmek isterim sana 😊Lekeleri yok eder, cildi aydınlatır, leke oluşumunu engeller, ciltte peeling etkisi yaratır, cilde sağlıklı bir görüntü kazandırır. Kesinlikle tavsiye ederim. Kil maskesi olarak güvenle kullanabileceğin bir ürün..
Bak ben buraya bir tarif yazayım onu dene istersen tabi ilk kullanımda bırsey fark etmezsin ama haftada 3 kere uygula gun gectıkce goreceksın faydasını 1 tane yaşamaya 1 tatlı kaşığı yogurt bu ikisini iyice karıstır ve ince bu tabaka halinde sur yuzune iyice kuruduktan sonra duru suyla yıka
En İyi Cevaplar