Onlar Ruslarla ve Çinlilerle karıştılar. Buradakiler araplarla kürtlerle falan. Genetik olarak onlar daha güzel. Soğuk iklimin de teni iklime göre sıkı olduğunu da inkar etmemek lazım.
resim yanıltır biraz ama canlı görmek gerek yukarıda ki arkadaş rus kadınları demiş mesela resimlerde afet gibiler ama tatillerde çok görüyorum makyajsız çıplak bir şeye benzedikleri yok benim bile vücudum daha iyi onlardan
Haykırdım bu zamana dek osmanlı mikti attı tüm devletleri gelmiş arap kırması diyorsun kel kütüğü'de atayım 200 yıllık öz türküm. Bacak kadar boyun. 150 boyunuz var haahhaa benim bacağım 120/25cm zaten hahaha
Osmanlı türk değildi. Evet. Sende orta asyalisin ruslar daha 30 yıl önce orta asyada bile egemendi genlre bakın rus dolu var mı diye. Ruslar az mikmedi sizleri😎
Çok biliyorsun demeyin ! Sicak ülkelerde kadinlar sünnet olurken sibiryada neden olmuyor ya da daha soğuk normal iklimdeki ülkelerde Orta asya iklim olarak birçok coğrafyadan sicaklik olarak düşük seviyelerde aynı şekilde sibiryadaki kadınlarda çok güzeller iklimle alakalı vücut yapıları bozulmuyor nedenine gelince insan vücudu sıcakta kendini bırakıyor bırakıyor salıyor bütün bedende bu gerçekleşiyor
Hiç alakası yok çok güzel kızlarımız var genelleme yapamaZsın ayrıca ben seninle aynı fikirde değilim normal güzellikleri var çekici ve etkiyelici değiller
Bizim ülkede çoğu kişi beyaz allah aşkına bende çok beyazım. Ama her beyaz tenli olan çok güzel anlamına gelmiyor 😂😂😂 esmer olup da çok güzel olan kızlar var 😉
Ben aşırı beyaz teni hiç sevmem bende çok beyazım. O senin görüşün ama herkes aynı şekilde düşünmüyor genelleme yapamaZsın ki güzellik göreceli bir kavramdır.
Anladım canım fena değiller normaller bana göre tabi ben de masumane tipleri hiç beğenmem seksi olacak kadın dediğin benim düşüncem. Neyse iyi günler sana
En İyi Cevaplar