Evet at gibiyim, minyon olmak istemezdim😁 her erkeğin içinde de bir at sevgisi olduğunu biliyorum gizlemeye çalışmasınlar 😁 minyon sevenler at bulamadığından sevmeye mecbur kalmıştır 😂
Canım herkes için söylemedim resimdeki bayan için söyledim gönül bu kimi seveceğini bilemiyorum cirkin bir bayan bile iyligiyle ilgisiyle kendini sevdire biliyor kimse dört dörtlük degil yüzü güzele 40 günde doyarsın huyu güzele 40 yılda doyamassın güzelligine güvenme bir sivilce bozar parana güvenme bir kıvılcım yeter biz bunları bile bile birbirimize hava atmayı birbirimizi küçümsemeyi eksik etmiyoruz
Minyon. erkek yatakta kontrol sahibi olabilmelidir. Güçlü olduğunu hissetmeli. minyonlar guzel kontrol ediliyor , havaya falan kaldırmak rahat oluyor. at gibilerde seçenek sınırlı
At gibi olursa rahatça sert yapabilirsin. Minyon olursa daha narin küçücük ve dar olur ancak kucakta ufak tefek narin hassas oyunlar oynarsın. İkisinin yeri ayrı güzel. Dolayısiyle ikisi de ćok seksi bence 😉😎
Bu soruyu sorup şeklin değişir Sevgilim için uzun boylu olmasını tercih ederim çünkü 1.88 boyun yanına anca ama benim tercihim nedense minyon kadınlar cezbetmeye başladı 😎😎👑👑
şimdi allahı var şu sağdaki kadın yanından geçse kadın olarak 3 kez dönüp bakmazmısım be vicdansız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kim kardashian bir dönem neydi be.. soldaki kız minyon kızlara iyi bir örnek değil ama at gibi olanlara en iyisini seçmişsin. biraz taraflıyız sanırım 😄
Hahaha cevabımı şu şekilde vereyim o zaman. minyonunz da at gibi olanınız da harika. yeter ki karşılıklı kıymet bilenlerle eşleşelim. kadınlar başlı başlına dünyanın en güzel yaratıkları zaten. minyon ya da at gibi farketmez. en güzeli de bizim türk kızları 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
En İyi Cevaplar