Bepanthol pişik kremini gece sürersem cilde bir zararı olur mu? Hem sabaha kadar emilmiş oluyor. 💜💜 Bepanthol pişik kremi yüze sürülür mü?bepanthol pişik kremi
Bepanthol kremi cildi çok güzel şekilde nemlendiriyor. Yüzüne de uygulayabilirsin. İçerisindeki Provitamin B5 ile cildi nemlendirir. Ayrıca cildin nemli, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Cildi nemlendirirken hava almasını da sağlar. Doktorların egzama için de önerdiği bu kremi, özellikle kış aylarında kullanmak gerekir. Bepanthol krem cildin yenilenmesini de sağlıyor. Gece yatmadan cildini temizle ve bu kremi uygula. Sabaha yumuşacık bir cilt ile uyanacaksın. Dermo bir ürün olduğu için cilde en çok katkıyı sunan ürünlerden oluyor. Ayrıca bebek kremi olduğu için içeriği olabildiğince saf. Bu nedenle yüze kullanılmasında bir mahsur yok. Bepanthol krem yüze sürülürmü?, asla korkmadan kullanabilirsiniz. :) Sana güzel bir içerik önerim var. Oradan da Bepanthol ile alakalı detaylı kullanıcı yorumlarına bakabilirsin. Linki bu
bepanthol pişik kremi yüze sürülürmü?
Bepanthol baby yüze sürülürmü?
Dediğim gibi Bepanthol ürünleri nemlendirici özellikleri çok yüksek olan ürünler. Ben özelikle çok soğuk günlerde muhakkak kullanıyorum. Çünkü soğuk cildi çok kurutuyor ve nemlendirici özelliği çok yüksek olan bir ürüne ihtiyacım olabiliyor. Bu nedenle Bepanthol kullanırken asla tereddüt etmiyorum. Herkeste aynı etkiyi yarattı mı bilmiyorum ama benim yüzümün renginde de açılma oldu. Kızarıklarım gittiği için fondöten kullanma ihtiyacı hissetmiyorum. Renk eşitsizliği ve kızarıklık probleminiz varsa bir deneyin derim.
Pişik kremi yüze sürülür mü?
Pişik kremleri yoğun nemlendirme özelliği ile pişik oluşumunu önleyen ve iyileşmesini sağlayan kremlerdir. Bepanthol pişik kremi yüze kullananlar bence doğru bir uygulama yapıyor :) Cildi yoğun nemlendirme özelliği bulunması kullanmak için yeterli bir sebep. Ama yüzünüze pişik kremi sürmek istemiyorsanız Bepanthol markasının cilt bakım kremi de var. Tercihinizi cilt bakım kremlerinden yana kullanabilirsiniz.
Bepanthol baby pişik kremi yüze sürülür mü?
Bepanthol baby pişik kremi yüze sürülür mü diyenler size cevabım evet sürülür. İster nemlendirici gibi sürün ister maske gibi kalın bir tabaka halinde uygulayın. Tercih size kalmış :)
Bu kremi nasıl kullanıyorsunuz? yani mesela yüzünüze çokca sıvayıp yoğurt gibi yapıp kremi yedirmeden mi uyuyorsunuz yoksa bütün yüze sürüp elinizle iyice yedirip mi uyuyorsunuz?
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunların içinde değişik bişey olduğu için doktorlar sürekli sürmeyin diyor. Benim de alerji ve ciddi kuruluk var. Derim soyuluyor resmen. Göz altlarım özellikle aşırı soyuluyor kesik kesik oluyor. Hametanın sarı olanından verdi. Ama çok uzun süreli kullanma dedi. Ara ara sür dedi.
4 gündür bepantol pişik kremini yüzüme uyguluyorum ki benim cildim aşırı kuru ve buğday tenliyim krem cildime çok iyi geldi renkte açılma oldu işe giderken fondeten sürmüyorum 2 gündür cildim yumuşadı ama kahverengi lekeler var bir kaç tane onlara bir faydası olmadı ama gerçekten pişik kremi yüze iyi geliyor benden demesi 😊😊 kullanmaya devam edeceğim bence deneyin derim
Onarıcı bakım merhemi değil de cilt bakım kremi versiyonu sürülebilir bence birden çok çeşidi var diye biliyorum eczaneden yüz için olanı isteyebilirsin
Bu tarz kremler çok yagli olduğu için yağ bezesi yapar dedi bir kaç eczane. O yüzden kullanmaya korkuyorum. Yoksa bunlardan daha ucuz ve etkili nemlendirme sağlayan krem yoktur diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar