Bepanthol içeriği Provitamin B5 içerdiği için cildin her yerini aynı oranda nemlendirme özelliğine sahiptir Bepanthol ürünleri. Dudağa sürülebilir bu yüzden. Zaten su bazlı oluyor. Bu nedenle dudağı tahriş etmez veya yapış yapış bir his uyandırmaz. Dudak üstündeki yaralara ve kuruluğa çok iyi geliyor. Nemlendirici özelliği en üst safhada olduğu için kısa bir süre içinde dudakları da nemlendirebiliyor. Ayrıca nemi koruma süresi birkaç saat. Günde bir iki defa kullanman yeterli olacaktır. Bepanthol ürünlerinin içinde paraben, renklendirici veya parfüm yok bu arada. Bu yüzden çocuklar bile kullanabiliyor. Zaten eczanelerde bile satılıyor. Zararlı olsa orada satılmaz değil mi? :)
bepanthol yuz kremi
Bepanthol'ün bütün ürünleri genel olarak cildin her yerine kullanılabiliyor zaten. El, yüzde de kullanılabiliyor. Hatta Bepanthol pişik kremibepanthol pişik kremi bile yüze kullanılabiliyor. Çünkü bu markanın kremleri olabildiğince saf üretimler. Bu nedenle maksimum yarar sağlıyorlar.
Bepanthol dudak bakım kremi
Markanın kendi dudak bakım krem ürünü de var zaten. Ben başka krem kullanamam dudaklarıma diyorsanız bunu kullanabilirsiniz. Günde dört defa kullanabiliyorsun bu ürünü. Dudakları hem nemlendiriyor hem pürüzsüz yapıyor hem yara ve uçuk oluşumunu engelliyor hem de çatlamasını önlüyor.
bepanten
Ben severek kullanıyorum bu markayı. Dudak bakım kremini çantamdan ayırmıyorum zaten. Çok soğuk veya çok sıcak havalarda bir numaralı koruyucum diyebilirim. Hatta dudak peelingi yaptıktan sonra bu kremi sürerseniz dudaklarınız daha dolgun ve nemli duruyor benden söylemesi. :)
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sürülür. bebeklerin poposuna sürülen şey. o kadar zararsız yani.
https://www.farmacep.com/img/125/Hametan_Pomad.jpg Cilt yanığı tahriş ve pişiklerde yazıyor üstünde içini okumadım ancak dr bunu verdi eczacıdan iyi bir nemlendirici almayı düşünmüştüm o da bu yeter istersen ucuz bir şey al demişti
Iyi de dudak kuruluktan catlar kurumadan her hangi bir nemlendiriciyle önlem alabilirsin eğer yara olduysa da ilaç değil kantron yağı sür hemen iyileşir kimyasal yok en azından evde yapiliyor
En İyi Cevaplar