bugün bepanthol kremi aldım el ve yüz içinmiş cilt kremi arkadaşlar bunun faydası nedir bu kremi kullananlar var mı? bide yanaklarımda kızarıklıklar oluşuyor ve aşırı kuru cildim var faydası olurmu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynı zamanda o yara kremi gibi bir şey
Benim kuzenim kullanıyor ilk önce yüzünü kolonyayla siliyor ve ardından o kremi kullanıyor sivilceleri ve yüzdeki yaralar için sanırım.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
kesinlikle olur onarici özelligi vardir yaralara cilt sorunlarina özelikle kuruluga bire bir diyebilirm yaniklari bile kisa zamanda gideriyor bence kullanip denemende fayda var tabiki her cilt farkli ama kötü etki etcegini sanmiyorum cildin kuru oldugu icin sorun olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ama geri akşam yatmadan önce yıkamalımıyım ?
Soran+1 yılteşekkür ederim yardımın için ve benden daha güzel konuşuyosun türkçeyi :)))
Soran+1 yılteşekkür ederim tekrar güzel insan.
+1 yılben kullanıyorum nemlendirici niyetine.. yüzdeki çizik kızarık yastık izi ne bileyim yara bere herseye çözümü var . gayet güzel krem etkisini de görüyorum yanıklarda bile kullanılıyor dediğim gibi herkesn cantasında olması gereken bir krem diyebilirim..
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim acaba okula giderken felan çalsam bunu yüzüme belli olurmu ki yoksa okuldan gelince eve akşam mı calsam ki
- +1 yıl
eve geldiğinde kullan çünkü kurudugunda beyaz kabuksu bişey oluşuyor.. vee yedirerek kullan direk kalıp gibi kullanma akşamları kullan evde ben öyle yapıyorum..
Soran+1 yılteşekkür ederim senin dedigin gibi yapacam.
- +1 yıl
rica edermm aynen öyle yap.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
Yanik yara lekelerine iyidir ama yagli cilde iyi gelir mi bilmem
12 Yorumla
Soran+1 yılkuru cildim
Cildin kuruysa bebe yağı kullan. Bepanthol merhem değil de krem ise çok güzel nemlendirir.
11 Yorumla
Soran+1 yılbepanthol cilt bakım kremi yazıyor. el ve yüz için.
+1 yılBugün aldım eczaneden ve şuan yüzümde
Ama ben lazer epilaayona gidiyorum o açıdan kullanıyorum kızarıklık için10 Yorumlasivilcelere iyi geliyor diye duydum. ben yanık için kullanmıştım.
11 Yorumla
+1 yılpişik ve çatlak kremi olarak kullanılır ama genelde pişik içindir
10 Yorumla
+1 yılel ve yüz için olanını link atarmısın rica etsem?
11 Yorumladaha çok yanık ve pişik için diye biliyorum ama
10 Yorumla
+1 yılonarıcı nemlendirici bakım kremi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem