Size göre en seksi kadın hangisi?
Merve Boluğur
Nesrin Cavadzade
Cansu Dere
Didem Soydan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence ünlülerin çoğu güzel değil; yanı başımızda daha güzel, çekici ve alımlı kadınlar var bence😊 Sadece bizi kendine çeken konu şu; bilinçli bir şekilde yapılan ve hissettirilmeye çalışılan ulaşılmazlık hissi yaratıp, sanki güzel/çekici gibi düşündürülüp ulaşılmaz gibi göstermek 😊😃
Nesrin'in ses tonu kalın olması dışında bence o i-na-nil-maz..
Harika bir hatun..
Senden sonra tabi ki :D
seksi derken? bu kızları ne amaçla örnek olarak verdin ben pek anlamadım :)
türkiyede seksi kadın denince benim aklıma bu isimler geliyor:

Sadece fotoğrafla olmaz o /bence Hatice ŞendiL çok seksi bir kadıN
Cevap
189Cevap
Merve Türkiye'deki en vamp kadın bana göre. Gözleri yeter.
Vamp nedir? Hangi batı dilinden dilimize geçirdiğiniz zırva kelime bu?
😂😂😂
@marilynmarul vamp degıl verdıgı pozlardan oturu öyle bence
@BalkanTürkü www.tdk.gov.tr/index.php bilmiyorsanız kontrol etmek için sizi tdk'ya davet ediyorum.
Hahahah kendi kalene golü attın :D Mavi renkte yazılmış vamp kelimesinin yanında Fr yazarak bu kelimenin dilimize Fransızcadan geçtiğini belirtmişler. Hiç emek sarf etmeme gerek kalmadan sana karşı benim haklı olduğumu kanıtlamış oldun :D Tdk'da dilimize batı dillerinden, Arapça ve Farsça'dan geçen kelimeler yer almakta. Ve dilimize hangi dilden geçtiği yanına kısaltma şeklinde yazılmakta. Bu kelimenin yanına Fr yazarak, Fransızca'dan geçtiğini belirttikleri gibi 😎 Sizi Tdk'ya davet ediyorum 😎
Okuduğum en güzel atışma devam edin 😂😂😂
@BalkanTürkü Tabii ki dilimize farklı ülkelerden geçmiş, kullandığımız çoğu kelime dilimize farklı dillerden geçmiş özellikle Arapça ve Farsça'dan. Ama sonuç olarak dilimize geçmiş ve Türkçeleştirilmiş kelimeler. Adı Elif olan birine "Elif" diye seslenmezsin sen bu kafayla. Ama bu kadın kesinlikle yine söylüyorum "vamp". tdk'nın Türkçeleştirilmiş kabul ettiklerini kabul etmeyen yüce yürekli Türk oğlu :D
Evet bana seslendin :D Tdk kabul ettiyse artık mecburen kabul ediyorum :) Fakat dilimizde azımsanmayacak ölçüde Türkçe kelime de var. Dilimizde kelimelerin yarıdan çoğu Türkçe.
Skskajsjs Didem Soydan orda olmasaydı keşke. 😂
-Cansu dere.
Maalesef 🤕
Neden şıklarda Leyla Lydia Tuğutlu yok?
4 secenek var 4ude les yaa
merve bolugur cici kizdan motora donusum hikayesi
nesrin cevadzade eh iste
cansu dere lolita gorunumlu kansere tesvik eden tip
didem soydan en seksi benim aynada g. tumu cekmisin pardon ayaklari :D
Çatlak şanzel 👌
Bu sitede bir kullanici var. Bir gun gordum daha da goremedim. Resmini bile sakliyorum. Bence o. Ama bir daha gorebilecegimi sanmiyorum...
semiha yankı..
ben Cansu dereyi çok beğeniyorum güzellik açısından ı geç çok asil çok ozgüvenli ve boş bir kadın degil
Didem Soydan
Merve boluğur ya da nesrin cavadzade gibi Seksi olmak için özel çaba sarf etmek seksi olmanı sağlamaz
Bıkmadınız mı Merve Boluğur u bu soruyla 1. sıraya koymaktan? Size para mı verdi reklamını yaptırmak için? Nesrin C. hariç hiçbiri seksi değil.
bunların seksilikle alakası yok :D seksilik budur
https://www.youtube.com/watch?v=D3AOM6c0vd8Vay bee ne nostalji oldu ama tenks :D
Bunların neresi Seksi beee
Tatlı bir türk kızı hepsini geçer
Net nesrin cavadzade. Türkiyenin değil ama bu liste arasında en seksi diyebilirim. Didem soydan kim ya.. estetik eseri.
Sorunla çelişme lütfen Türkiyenin dersen sadece bunlardan ibaretmiş gibi oluyor.
Şıklardan cansu dereyi hoş bulurum. Hem güzel hem de seksi.
Bu listede Berrak Tüzünataç ve Ziynet Sali olmalı o kadınların fiziğine laf edebilen olamaz bence. Madem şu an seçeneklerimiz sadece bu kadınları Merve Boluğur 🙂
merve boluğur türkiyenin en kaşarı paranın köpeği olmuş birisi hakan sabancı ilişkisi onu kanıtladı
didem soydan çılgın ruha sahip
ama en guzeli en sexysi nesrin ablamız azeri asıllı türk garsaşım 😁
Bunlar seksi değil, idare eder olanı Nesrin var birtek
cansu dere ve merve boluğur, bir de deniz çakır, bir de vildan atasever
merveyi beğeniyorum onun dışında ortada seksilik maalesef yok
Ankete katılmadım hiçbirini seksi bulmuyorum, hatta Cansu Dere‘nin ağızı koktuğunu düşünüyorum.
Hiçbiri. Kalbimi ilerde kaptıracağım piremses en seksi ve en güzeli olacak :)
Merve Boluğur Diyebiliriz ama Türkiye'deki kadınlar öyle değil yurt dışını düşündükten sonra
Merve Boluğur
Hadise
Atiye
Ziynet Sali
Mine Tugay
Serenay Sarıkaya
daha var çok :D
Cansu dere ve nesrin cavadzade bence cok hoslar gercekten
Seksilikten önce nefes alıp verme olayı daha önemli bence. Yaşıyorlarsa sorun yok. Üretimde aynı malzeme kullanılmış nede olsa.
Bunlar içinde; Merve Boluğur
Bunlar dışında; Beren Saat
Azra Akın hilal Cebeci eda özerkan badem işcil Nuray Ülker
Bunlardan hiç biri...
Hiç birinin seksapalitesi yok zaten
bunların hiç biride tabiki ama en iyisi merve sanırım
Nesrin cavazade daha doğal geliyor bana doğal her zaman daha çekicidir
bunlar içinde Nesrin Cavadzade bana göre benim için Seda Akgül.
Hiçbiri seksi değil
Hicbiri baska kadinmi kalmadi bunlari örnek koydunuz
tabiki cansu taşkın
bence henüz keşfedilmemiş daha seksi kadınlar var 😅
Türkiyenin en güzel kadını benim annemdir. Sonra da ablamdır.
Başka güzel tanımıyorum.
güzel değil seksi olanı soruyor...
@Potentiation çekici demektir. Ha güzel demişsin ha çekici. Güzel çekici olmasa, ona güzel der miyiz?
bence sizinkileri karıştırma dostum ya
Seksi kadın aksi kadındır sevimli olsun uyumlu olsun biz İpek Tanrıyarlara, Yonca Evcimiklere hayrandık hey gidi günler...
Merve bunların arasında açık ara iyi olan ama genel olarak bence fizikleri çok iyi evet ama seksi gelmiyolar
Nedense Nesrin Cavadzade bana cok guzel çok sexy bir kadın olarak görünüyor 😎
Böyle listelere sadece ünlülerin girebileceğini sanmak..
Türkiyenin en seksi kadını kim bilmiyorum ama şu üçü değil bundan eminim.
Çekici Merve. Ama Seksi hiçbiri
Bu seçeneklerden hiç biri bana göre. Serenay Sarıkaya
Oyy didem didem didem dideemmm senin ben içine girem oyy dideemm 😂😍😘
ünlü kadını diyelim bunlardan kat kat seksi olan var
Türkiye genelini bilmem ama seçeneklerde Nesrin çekici geldi bana.
Merve boluğur tabiki ağzını açan çarpılır yamulur şurda.
şu karelerde didem soydan hariç hepsinin gideri var cansu nesrin merve titretin beni titrettin :D
Bunlardan hiçbiri en seksisi değil ama zorla seçeceksek C
Merve boluğur. Fakat bunlardan daha güzelleri de var.
Yav bu Nesrin bilmem ne kimdir? Dizi oyuncusu mu? Karı her sorunun B şıkkı.. En seksi kadın yatağıma aldığımdır. Gidemediğin yer senin değildir..
Mujde ar, banu alkan bunlaein eline su dökemezler şimdiki nesil
seksi değil de... su deseydin E şıkkı hepsi derdim. bunların nesi seksi allasen kafayı mı üşüttünüz?
hiç biri... ks de bile bunlarda çok daha Seksi kızlar varrrr
Didem Soydan'ın ne işi var bu listede? Laz kızlarına benziyor
Hiç biri.
Hiçbiri. Ünlü olmayan birsürü kiz var bunlardan daha seksi ve güzel
Bunların neresi seksi.
Didem Soydan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar