Şıklar haricini yorum olarak paylaşabilir misiniz?
Merve Boluğur
Beren Saat
Sıla
Hadise
Gülşen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkes seksilik ve güzelliği birbirine karıştırmış. Seksilik bir auradır güzellik doğuştandır. Yoldan geçen her 3 Türk kızının birine şunlara yaptırdığın estetiği yaptır aynı makyaj tekniğini uygula özel hocalar eşliğinde sağlık ve spor programı uygula bunlardan daha seksi ve güzel bir kadın çıkar ortaya. Listeye baktım da Merve'nin cool havaları soğuk duruşu ve bakışları cazibeli Beren sadece sevimli Sıla yaptırdığı onca estetiklere rağmen yine erkek gibi Hadise ergenlerin rüyasını süsleyen seksiliği çıplaklıkla karıştıran bana göre seksiliğin s'sinin bulunmadığı şarkıcımsı kişisi, Gülşen'de ağır itici ve soğuk bir tarzı var Tuba Büyüküstün sadece güzel ama seksi değil kütük gibi ses tonu da aynı şekilde çok itici eski Yeşilçam güzelleri bunlardan daha seksi, güzel ve kadınsılardı. Örneği; Bahar Erdeniz.
Yukarıdaki seçeneklerin kafasını kes vücudunu diğeriyle değiştir yine seksi bir kadın çıkaramazsın ortaya çünkü seksilik ruhtan gelir ammeye sunulmuş gözlere nazır çıplak bir bedenden ya da yüz güzelliğinden değil.
Güzel açıklama 👍
Güzellik bir auradır demişsin ama aralarında baktığımızda aurası en yüksek olan Hadise bence. Hepsi yanyana gelse konuşkanlığıyla , eğlenceli kişiliğiyle , güler yüzlülüğüyle en çok dikkat çekecek kişi Hadise olur. Ayrıca kadınlığını en çok önplana çıkarabilen de Hadise. Hadisenin kişiliksel özellikleri Berende ya da Mervede olsa tartışmasız kazanan olurdu.
1. Aura diye bir enerji yoktur. 2. Bence Türkiye'nin en şirin ve güzel ismi Gizem Karaca'dır. Teşekkürler. :)
@Simar89 teşekkürler :)
Aynen katılıyorum mesela benim için hadise seksi çünkü ben koca popolu seviyorum
hiç üsenmeden oturdun bunu yazdın mı yani ne bossunuz ya soruyu soran ayrı bos cevaplayan ayrı bos
D) Hadise... Kesinlikle listedeki tüm kadınları silip süpürür. Her şeyiyle seksi bir kadın bence. Ve evet seksilik bir bütündür. Bunun için ille zayıf olmak belli ölçülerde olmak da gerekmez.***👌
2. A) Merve Boluğur.. Onun da değişik ve farklı bir havası var. Hoş bir kız bence.*👍
Sıla - - - Şarkıları muhteşem olabilir. Ama bana çok sert ve erkeksi geliyor bakınca.👎
Beren Saat - - - güzel, zarif ve sevimli. Ama asla kadınsı değil.
Gülşen - - - onu hiç bir gruba koyamadım. Güzel desem değil, kendini zorlayıp ince ve fit olmaya çalışan çok fazla spor yapan bir kadın gibi sadece. Ve yüz olarak da vücut olarak da beğenmiyorum. 👎
Aşağıda birkaç yorumda, Tuba Büyüküstün ü gördüm.
Yüzü güzel ve çok anlamlı bir kadın. Ve dizi oyuncusu olarak bu kadar tutulmasının nedeni bu bence. Karakterli bir yüzü var. Ama bir bütün olarak bakınca fiziği o kadar iyi değil. Boyu uzun sadece. Ve alımlı değil.
Eig seçmişsiniz gerçi... ama soruyu sevdim ve cevaplamadan geçemedim.
*KumralHatunnn* size saygım sonsuz, sözüm meclisten dışarı.
inat olsun diye, şöyle cevap veririm:
Sabiha Gökçen Türk Pilot.
Koca ülkeye gökleri taşıyan aslan Türk kadını.

Bunların hiçbiri seksi değil bence.
Benim için sevdiğim kadın seksidir.
Güzellik görecelidir zaten
O zaman Love game diyelim. 😂
Zoooorrrr canım
Güzel yorum
Kırmak mı aklının ucundan bile geçmesin. Kabasın
RC ederim
Cevap
347Cevap
Tuba Büyüküstün dışında gerisi yalan.
Hadise derim kadın bildiğin ateş ates
Vücut olarak hepsinden iyi Hadise..
Seksilik ise yine onda, kliplerine bakılarak mimiklerden yola çıkarak söylüyorum.. bu şıklardan yine en iyisi Hadise... Beren ve Sıla erkek fatma ama Berenin yüzü bebeksi
o yüzden cici diye sev... merve vücut olarak kötü ama yüz ve mimik olarak eh idare eder... Gülşen de mervenin vücuda sahip ama yüzdeki keskin ifade ona seksilik katıyor... Sıla kazanırsa sesten kazanır onda hiç bir mikim yok...
Bence hiç birisi seksi değil. Gerçekçi yorum yapmak gerekirse Sıla’yı çok beğeniyorum çok aşırı seksi bulmuyorum , Gülşen çok itici, hadise eskiden seksiydi, Merve bıluğuru hem güxel hemde seksi bulmuyorum. Beren saat ise seksi değil bana göre onu sevimli olarak tanımlayabiliriz
Gülşen i nasil bu listeye koydunuz.. herseyi anladim bir onu anlamadim😅😅😅
Cevap veriyorum Sila💙
Bunların hiç birisi seksi değil Hadise boya küpü zaten yüzüne sürdüğü boyayla bir bina boyanır ama Merve Boloğur çok tatlı ona hastayım işte kız da ayrı bir tatlılık var gerçi benim Hazal Filizim var profil fotoğrafımdaki bir de Semra Güzelim var
Aynen listede olmayışı hata..
Bir zamanlar Merve Boluğur şimdi Beren Saat var ama çok güzel denecek kadar beğenmiyorum eskiden çok beğenirdim.
Şıklar haricinde seksi değil de güzelliği dikkatimi çeken sadece Hande Erçel var.
Öncelikle başlığınız hatalı. Doğrusu şöyle olmalıydı:
"En seksi ünlü Türk kadını sizce kimdir?"
Cevap: Yukarıdakilerden hiç birisi değildir tabii ki! 15 santim boylarıyla ancak "en seksi cüce Türk kadını" sınıfında yer alırlar bunlar.
Çıplaklık sexsilik değildir. Öyle olsaydı herkes ben de sexsiyim derdi. Bakıştan vücut hatlarından sexsi olunabilir. Velhasıl kelam hadise gereksiz.
Hiçbiri. :D
Sıralama yapamam ama hoşuma gidenleri yazabilirim;
Yasemin Allen
Funda Eryiğit
Serenay Sarıkaya
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :)
@ironiq aynen öyle. Aklımda bazı oyuncular daha var ama isimlerini hatırlayamadım maalesef.
leyla lydia tuğutlu Bu Şahsiyette Aradığınız Her şey Mevcut Türkiyenin Hatta Dünyanın En güzeli
O kadar ünlü var ama biri mi seksi gelmez? Yüzü güzel olanın vücudu iyi değil vücudu iyi duranın suratı.
Üfffff be şu gözellere bak. Gözlerim kamaştı... Aman yarabbi kör oldum, nayırrrrr, nolamazzzz, göremiyorum... Göremiyorum.. yardım edin..
Fotoğraflardan en'i Hadise. Kabul edelim bakın kezban demeyin direk kadına. Gerçekten konuşması, mimikleri ve sahnesi seksi bir kadın hadise ;)
Hadiseyi hic bir sekilde cekici ve güzel bulmuyorum. Gülsen seksi degil, Sila erkek gibi, Beren güzel ama itici.
Yalnız ilgimi çekti bizim erkeklerimiz daha yakışıklı ve Ünlü Çağatay Kıvanç falan bu seçeneklere göre kat ve kat yakışıklı bence
hadise Seksi falan değil yalnız yaa kıçına açınca Seksi olmuyosun teşirci oluyosun seksepalite baska bsey
Ne olursa olsun, gerçekçi.. 😋😊
Gerçeksi...
Bunlardan birini seçecek olsam seçmem ama seçecek olsam 😂 hadise derim en kadınsı o geliyor tip olarak.
Bunlarin hicbiri seksi degil bir beren saat eh işte. Şu merve boluğuru da bir tek kadinlar seksi buluyor galiba. Cok ciddi söylüyorum verse skmem. Igrenc bir kadin. Merve bolugur diyenler kadindan zerre anlamiyor
Vermez zaten rahatta kal 😂
@Lanaisthebest versede skmem merak etmeyin :)) sktigim en cirkin kiz bundan guzel ameka
merve bana aşırı itici geliyr boynu ile omzu ne biliyim iguana gibi. bide çekici bakıcam diye alttan bakıyor hep mal gib
Seçeneklerimiz gerçekten bunlardan mı ibaret? Sokakta heran bunlardan çok daha seksi bir çok kadınla karşılaşabilir.
Seksilik olarak bakılınca bence Nurgül Yeşilçay , ancak güzellik olarak bakılırsa o kişiye göre değişir çok daha fazla ihtimal söylenebilir.
Yaşlandı artık ama aysun kayacı her erkeğin ideal kadınıydı bir zamanlar. Hatta bence avrupada olsa kesinlikle Victorıa secret mankeni olurdu
Bunların hiç biri değil.. en güzel en Seksi kadın en doğal haliyle bile ekrana çıkabilen kadındır bence..
Hadise ve Gülşen En seksi Türk ünlü kadın olmamakla beraber listenizdeki kadınlar arasında ilk ikiyi alabilir
Ben ben diyenleri anlamaya çalışıyorum ama bu ne sacmalik 😂 benim oyuma gelecek olursak da Beren saat bambaşka tabiki
Berrak tüzünataç , ırmak ünal , aslı tandoğan ve pınar altuğ ama resimdeki lerin arasından en iyisi hadise
Sibel kekillinin eline su dökemezler ama bu soruda Hadisenin anal kraliçesi olarak yakışacağını düşünüyorum sadece anal seks yapmalı hadise fiziği uygun.
Listede gerçek güzel yokki hep estetik güzeli bunlar.
Hepsi maskeli. Suyu daya hortumayıka, sabah uyandığında bak bakalım. Hiç bir insan başka birine tek düze ve özel görünmez
Zeka yoksa çekicilik yoktur bence.
Hiçbiri çekici değil.
Beren Saat
Zarif ve çekici
Sıla...
Hadise...
Çöp bana göre
seksi degilde beren saat cok tatli bir yuz hatti var
Ne zaman Sıla yı görsem işte bu kadın favorim diyorum. Diğerlerinde bunu hiç demedim.
Hiç birini seksi olarak düşünemedim. Bu sebeple oylamaya katılmıyorum.
Bunlar mı seksi? Bunlar kalkan aletimi bile indirir küçültürler. Seda Akgül Türkiyedeki gelmiş geçmiş en muhteşem kadın bence.
bence hiçbiri 20 ton makyaj yapıyorlar 50 tane estetikten geçiyorlar ben organik severim
Gülşen'de ayrı bir çekicilik var bence. Bilemiyorum beyler ne diyor.
Gülşen de çekicilik var ama hadise daha seksi
kendini rezil edene kadar sıla derdim. artik hadise diyorum.
Sılayı bu sıraya koymayın saçı hiç yakışmadı
Eski hali olabilirdi..
Sıla’ya kurban olun
sıla? hadise? ne alak l*an gülşen hadi neyse de.. cks hiçbiri değil bence bu şıkların
nerde mal var seçeneğe koymuşsun. hepsi birbirinden itici.
Ben tipsizim hangi kadın seksidir bilmem ama ben hiçbir kadına göre çekici değilim onu biliyorum.
Hepsi vasat güzelliği bile 10 denecek kadar az seksilik ve güzelligi karıştırmışsınız.
Konu ne olursa olsun şıklarda beren saat varsa, onu işaretlrm
Bunlara mı güzel ve seksi diyorsunuz? Anadolu'da o kadar çok güzel kızlar var ki, bunlar onların yanında affedersiniz solda sıfır kalırlar.
Şıklardan Merve Boluğur, şahsi fikrim Favriye Evcen ♥
Fahriye Evcen* ♥
Sevdiğim Kadın Diyorum, Bunlarda Kim Oluyor Onun Yanında
Seksi olarak hadise ama güzellik olarak merve boluğur bence
Aynen ama Merve çok kasıntı ya çekiciliği Yok sıcak değil ama güzel kadın
Sıla kadar uzun boylu ve bacaklı bir kadın türkiyede yok diye düşünüyorum
Gerçek boyu 1.69 gören arkadaşlarım söylemişti tv önünde ve resimlerde muazzam oynama var diye ünlülerin hepsini aynı şekilde olduğundan uzun ve ince gösteriyorlar Sıla daha piyasada yokken Çağla Şikel bayan bacak diye anılıyordu boyu 1.80 yine Güzide Duran'ın bacak boyuna bir bak istersen shop'la sen de 1.95 gibi durursun gerçekte git gör bakalım nasıl bir hayal kırıklığı yaşayacaksın görmeye değer :D
@bilginüye hayallerim hayal oldu :(
Maalesef bak burada da kanıtı var Kubat 1.70 boyunda Sıla 12 cm rahat topuklu giymiş aradaki fark yine çok az denilebilir o da topuk farkı dişlerini de estetik yaptırmamış o dönem :D Ben de senin gibi sanıyordum ünlüleri gerçekte pek çoğunu canlı canlı görünce ekranda dev gibi çıktıklarını resimleriyle aşırı oynadıklarını anladım Kadir İnanır'ı dağ gibi beklerken çoğu Türk erkeğinden kısa olduğunu gördü bu gözler en iyisi sen aldanma bu resimlere ve ekran önüne fırsatın olunca git kendin gör :D
https://youtu.be/3tYWQtwD0V4
Yeşilçam güzelleri varken seksilik bunların neyine!
Hadise, Sıla, B. Esmersoy’u seksi bulanlar bi’ ses etsin engellicem.
Hadise çok seksi. Engelle beni
aa buda soru mu tabiki sen :) görmedim ama :) öylesin boşver bunlar ekran güzeli :)
Bence aralarında seranay Sarıkaya olması lazımdı ama Beren saat
Hiç biri değil ama arasında bir seçim yapmak gerekirse seksi olarak hadise derim güzellik olarak Beren saat
Bunlarda kadın mı ya. Orasını burasını açmayı kadınlık saniyorlarsa yanlış yoldalar
Tek Harika var oda Sıla kendisine hayranım sesi ne karakterine
Hiç biri değil hepsi pörsüdü artık yıprandı ve yaşlandılar...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar