dahası da var :) hemen anlatayım.halka çok iyi yalan söyler.mesela dış borç son 11 yılda 3 katına çıkmıştır. ama bunu söylemez sadece imfye bittiğini söyler.imfye evet borcumuz bitti.ama tek borç imfye değildi.ne imiş efendim imfye borç verir hale gelmişiz adama sorarlar sen dış borçlarını artırıyoken niye daha borç veriyosun diye. :DD benzin 5 lirayı bulmuş hatta geçmiş ama dış ülkelere fazlasını satarken 1,43e satıyoruz :)
çok iyi de kışkırtır halkı.siz 20000 topladınız biz 1 milyon toplarız gibi :) yüzde 50mi evde zorla tutuyoruz gibi :) milliyetçiliği ayaklar altına alan,bop eşbaşkanıyım diyip 5 yıl sonra bunu ispatlayamazlarsa namussuzdurlar diyen birisi için ne denir ki :)
dün çıkar haberlerde son 10 yılda en fazla ithali bu yıl yapmışız.ama neden geziden dolayı der beyfendi.faiz lobisi gibi boş şeylerle halkı kandırdı :)
camide içki içildi diyip ispatlayamaz kendisi.ya da türbanlılara kötü davranıldığını.reyhanlıda 52 kişinin katledildiğini ama her fırsatta dersimi hatırlatır nedense.103 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl bir kralsın :D
En İyi Cevaplar
türk düşmanı olup arapçılık yapanlardan.herşeyin içine dini sokar.ama bazı haberlere göre bir cuma namazına bile gitmez.kendisini cuma namazına gideceğini sanan ve kapısının önünde bekleyen vatandaşlar çok beklediler :) cumhuriyet düşmanı olup cumhuriyet yöneten osmanlıcılık yapan 10.yıl marşı,andımız,gençliğe hitabe gibi şeylerden nefret eden.
milli bayramlardan kaçan.atatürkü anma günlerinde hep yurtdışına kaçan.18 martta çanakkale savaşını anlatırken seyid on başından başla da bütün hepsine kadar söyleyen ama atatürkü söylemeyen.19 mayısı reyhanlıdan dolayı kutlatmayan ama kendi düğününü yapan.
zamanında bunun gibiler yunan ordusunda bize karşı savaşıyolardı.yunan kaynaklarında var.anlayacağın şeriatı getirmeye çalışıp kendini padişah ilan etmek en büyükhedefi.267 Yorumla- +1 yıl
Profil fotona vardim şukunu, +1
- +1 yıl
+1 :)
- +1 yıl
Türk düsmanı dedigin kisi 15 tembuzda dimdik durdu biz 15 tembuzda gördük kim türk düsmanı kim bayrak sevdalısı kocum sizin gibiler tabi bunları görmezden gelir mesela yag kuyrukları ya da ekmek kuyrukları inf ye olan borcları ya da bası kapalıların okullara alınmamasını ben hepsini ispatlarım ya sen cuma namazına gitmedi dedin ispatla tabi siz anca konusursunuz yani kısaca böyle bos laflara artık karnımız tok Şu an ne durumdayız bide onların zamanında iste büyük fark
Cahil, başbakana yakışır bir İstanbul beyfendisi olmak yerine tam bir kocakarı ağızlı, Türkiye'yi yüceltiyorum diye gezerken dış ülkelere hareket ve konuşmalarıyla bizi rezil eden biri. Geri kalmış kendini hiçbir şekilde geliştirememiş ve Osmanlı zamanında dünyada olması gerekmiş biri
4013 Yorumla- +1 yıl
yeni gelişen ergen konuştu.
- +1 yıl
vuu çok sert :D sorana bak ekledin dimi kızı hemen benim üstümden prim yapıyon ah sennn :D
- +1 yıl
Yav birileri demişki ks nin babası falan,piç kalmış arkadaş ki heralde dışlanmış,ondan böyle diyor,baba arayışında gariban :(
- +1 yıl
narrow ne anlatıyon :D
- +1 yıl
Tayyipi babasından çok seven sayanlar var burda.Peygamber sanki.
+1 yılbi şey düşlünüp zihnimi kirletmiyorum. onu Allaha havale ediyorum.
140 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılali Babacan ve mehmet şimşek ikilisi ülkeyi ekonomiyi iyi bir şekilde yönetirken maalesef damadı yüzünden ekonomiz ne hallere geldi biz eve ekmek alamıyoruz ülke ekonomiden sürünürken berat albayrak özge ulusoy ile gemide buluşun ooh mis ülkenin kara kedisi bir yandan erdoğan'a bakacak olursam ne kadın şiddete taciz tecavüz polisler bizi koruyacağına bize şiddet, hakaret, aşağılma ve durumlara ne önlem verdi ne koruma erdoğan'dan ve albayrak'tan ediyorum bu ikilisi gitse var ya ülke rahat nefes alacak.
11 Yorumla- +1 yıl
*ülke ekonomisi* olacaktı hızlı yazdığım düzeltim.
+1 yılArkadaş açıklamış zaten link
123 Yorumla- +1 yıl
Hunharca güldüm
+1 yılMUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ten başka başbakan tanımıyorum...
Benim başbakanım da cumhurbaşkanım da önderim de atam da O'dur...
Bitti...142 Yorumla- +1 yıl
ata turk olsun
- +1 yıl
Ama öldü şimdi önüne bakman gerek
+1 yılbaşbakanlıkla parti liderliğini ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlığını karıştırıyor.
çevresindeki makul mantıklı danışmanları sepeleyip, "bravo başbakanım" diyenleri danışman olarak etrafına aldı. doğruluğu tartışılır.
abd bile dünyanın en güçlü devleti iken, hiçbir ülkeye karşı açıkça cephe almıyorken, -güçlü olmuş olsak bile- dünyaya kabadayılık gösterisinde bulunmanın, uluslararası ilişkiler ve politika bilimiyle örtüşmediği açıktır.
KSye hashtag gelsin.30 Yorumla
+1 yılOnun hakkında bisey dusunmuyorum.. Beyin hucrelerime yazik lan
160 Yorumlakendisini seven arkadaşlar vardır sitede onlara saygımdan dolayı ağzımı bozmuyorum . öyle düşünüyorum yani.
150 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmiorum yaa siyaseti takip etmiyorum ama tvde sesini duymaya tahammül edemiyorum hergun hergun laf yetıstırme gıbı bı derdı mı var la bu adamın demeye basladım:D
101 Yorumla- +1 yıl
Knk önce doğru düzgün bir yazmayı öğren gereksiz batılaşma ve bu yeni nesilin gereksiz egosu yüzünden şu an bu haldeyiz bir araştır istersen şuanki Cumhurbaşkanı olmadan önce kimmiş ne haldeymişiz ondan sonra yorum yap sağdan soldan saçma sapan şeyler duyuyorsunuz hemen oraya konuyorsunuz asıl biz sizin gibilere tahammül edemiyoruz ergen tayfası
mukemmel degıl zaten olması beklemek bıraz sacma guzel faalıyetlerı var bu bı gercek azıcık daha dıkkatlı olsa super bısı olacak:) severım kendısını:)))
100 YorumlaMilyonlarca yıldır varolan dunyada malesef onun basbakan oldugu doneme denk geldık. Daha ne denilebilir ki
243 Yorumla- +1 yıl
Fazla umutsuzca,+1
- +1 yıl
Bende bazen bunu düşüyorum, görünce tebessüm ettim :D
+1 yılRTE Asgari ücretle bana tecavüz ediyor aldığım parayı yetiremiyorum acaba haram paramı yiyorum diye düşünmeye başladım ardından benzine zam yaptı 5 tl oldu litresi motorum evin önünde çürümeye mahkum oldu kredi kartlarımı kapatamıyorum aldığım parayla hakkımı kesinlikle helal etmiyorum akp ye kesinlikle oy vermem
42 Yorumla- +1 yıl
cümlemizden mesela örnek olarak asgari ücret 800 tl ev kirası 400 tl 150 tl elektrik su 50 lira telefon vs. daha var masraflar 1200 lira falan olsa neyse
şu an ekonomik kriz geçiyoruz ama bundan 2015 yılında türkiye üreticiydi fakat bu korona çıktığında çoğu üretim iş yeri durdu ve bütün herşeyi yurt dışından alırsak her şey yükselmesi çok normal ama
bu devlet sadece ekonomiden sorumlu değil yarın birgün savaş çıksa oyların kim alacağı belli tabikide tayyip evet ama herkes chp gelsin kılıçlar oğlu gelsin diye baskı yapılıyor nolcak türkiyeyi onlarmı düzeltcek evet tayyip kimse istemesede şu an en iyi yönetici tayyip memnun olarak söylemiyorum onların arasından olarak chp gelse asla düzeltemezler dicek bu ulkeyi bana bu halde bıraktınız benim yapacağım bişi yok dicek adamın yapacağı bişi yok türkiyenin düzelmesi için atatürkün gibi biri gelmesi lazım ya da tayyip kafasına koyarsa yapar bunlar benim fikrim00 Yorumlaİyi bir başbakan, karizmatik, sevecen, babacan, canayakın, iyi bir lider,
Yorumlarınızı kendinize saklayıp eksiyle yetinirseniz beni ihya etmiş olursunuz...130 YorumlaCahil, ülke yönetmeyi bilmeyen ama iktidarı bırakmayan, yüzsüz, dünyadan bihaber bir başbakan.
171 Yorumla- +1 yıl
Kime verilmesi gerekiyor mesela
Cevabımın kalkmayacağını bilsem neler neler yazarım da... Kısaca nefret ediyorum.
151 Yorumla- +1 yıl
Oda sana bayılmıyor 😂
+1 yılunutulmaz bir lider .Ülkemize önemli hizmetler sunmuş ,kıskanılan,inançlı azimli bir lider.kul olduğu için elbette hataları vardır ama artıları o hataları kapatacak kadar çok dua edenleri gibi
91 YorumlaSeverim kendisini çalışıyor adam öylede böylede çalsada çırpsada çalışıyor diğerleri geçse sadece yemeye çalışırlar en azından çalışmayı düşünen bir adam .
70 Yorumlapolitika yapmiycam
''Allah'ım yanına alır gibi yapıp uzay boşluğuna bırak''111 YorumlaBu site, birinin g*tü değil ama, burada da kıllar var. Eksilerden anladığım kadarıyla...
Sadece gülüyorum... link :D00 Yorumla4X4 lük değil ama gelebilecek en iyisi o idi. Ben seviyorum.
170 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmantıklı biri duygularını karıştımrdamdan hareketediyo bide çok güzel laf sokuyo hayranıyım ::D :)))
70 YorumlaBenim başbakanım değil. Kısaca bunu düşünüyorum.
120 YorumlaEmeksiz zengin olanın,kitapsız bilgin olanın,sermayesi din olanın,rehberi şeytan olmuştur :)
70 Yorumla
+1 yıltez vakit kellesi uçurula ;) onun düşünce yapısının olduğu çağdan konuşmalar bunlar :)
60 YorumlaAmpüllerin ve sineklerinin efendisi
103 Yorumla- +1 yıl
Sende at y..rağına konan sineksin sanırım
- +1 yıl
Sen hangi hakla sayin reis rte'la böyle konuşursun terbiyesiz mal
Cok bilen cok yanilir demesini de cok iyi biliriz dedigi gun oyum ona. Zeka piriltisi gormek istiyorum tayyip! Anliyor musun beni
70 Yorumlabaşbakan değil onun gibisine boşbakan denir . ergenliğini tamamlayamamış üçkağıtçı yalancı, eli kanlı bir diktatör işte ne düşüncez
64 Yorumla
+1 yılağdacısı olmak istediğim kişidir.
41 Yorumla
+1 yılsenin soruna ben.
milleti iyice birbirine düşür burda karşıt görüşlülüer birbirini engellesin şimdi.
hadi beyler tayyipçi zihniyeti eksiliyoruz bizden olanları artılıyoruz zihniyetinden olan boş insanlarsınız20 Yorumla
+1 yılBiz ks de soru sormasını da biliriz!
61 Yorumla
+1 yılHiç iyi şeyler düşünmüyorum.
61 Yorumla- +1 yıl
İçki içtiğin için olabilir mi?
cevap verirdim de burda verecegim cevabi anlayacak beyin yok(vardir da anlamayacaklar cogunlukta) cahillerin kanini kaldirmak istemem gece gece:D
00 YorumlaNefret ediyorum.
193 Yorumlaerdoğanın gotünün gılıyıhh!
hülooooğğğğğhhhğh.111 Yorumla- +1 yıl
terbiyesiz
+1 yılErdoğan artık cumhurbaşkan
Erdoğan ile ilgili sadece şundan emin olun; Yokluğunda anlaşılacak kıymeti20 YorumlaKendi çöplüğünde boğulan biri cezasini çekiyor fazlasiyla.
30 Yorumla
+1 yılsevmiyorum.
182 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılbence en ıyısı baskban hayranıyım onun
90 YorumlaBOKUN TEKİ HİÇ SEVMİYORUM BUNA OY VERENLERİN BEYNİNE SIÇAYIM
10 Yorumla
+1 yılGüya sitede siyaset ve provokatif şeyler paylaşmak yasak. Site modları vs. de kemalist, üyeleride...
00 YorumlaDüşünmek bile istemiyorum o'nu
50 Yorumladaha iyisini bulamazsın
120 Yorumlaüniversitesi var Rize de hepsi bu.
30 Yorumlabkz. her boku bilen adam
70 YorumlaNe sen sor ne ben söylim
40 Yorumla
+1 yılSevmiyorum
171 Yorumla- +1 yıl
Yediğin çilek olim, yi beni,şaka şaka yorumuna verdim şukuyu +1
+1 yılGereksiz ve yalancı.
100 Yorumla
+1 yılÇok Goddaş.
cut.90 Yorumla
+1 yılBüyük Lider
150 Yorumla
+1 yıladamın kralı.
140 YorumlaAnarşik adam yeaa kimseyi sallamıyor, benim diyor.
20 Yorumla
+1 yılBoşver biz adamların sohbetini yapalım :))
30 YorumlaZeki bir adam ama eksikleri var
00 YorumlaSadece sevmiyorum der gider
00 YorumlaRecep Tayyip Erdoğan dünyanın en zeki adamıdır.
20 Yorumla
+1 yılRte reis son derece merhametli adam
10 Yorumladötünün kılıyım
81 Yorumla- +1 yıl
Hürrem Hamam Otu Yağı size özel %100 indirimli :D
Sevmiyorum
20 Yorumla
+1 yılKs nin babası
50 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?