meclisde, okulda, kamuda tekrar başörtü yasağını uygular mı.
sözde en çok bunlar özgürlükden bahsederler.
sözde en çok bunlar özgürlükden bahsederler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ataturkun goruslerine hicbir zaman uymayan pkk ya destek olan Alevinin birini bu ulkenin basina gecirirseniz bu ulkede neler olur tahmin edin adam bildiginiz pkk yi destekliyolar
Not: Akp li degilim.
Alparslan Turkesin bir sozu var chp Ataturkun yolundan gitseydi ben zaten MHP yi kurmazdim din iman bilmeyen chp yi bu ulkenin basina getirirseniz ulke cok kotu hallere gecer K. Kilicdaroglu acaba daha dogru namaz kilmayi biliyormu?
dini ön plana çıkaran herşeyi yasaklasın isterim din adı altında her türlü sapıklık ahlaksızlık yapılıyo dini toplumdan söküp atsında ne yaparsa yapsın din insanın kendi içinde yaşaması gereken bişey topluma dayatmanın mantığı yok ramazan ayındayız herkes oruç tutacak diye bir takıntıya giriyo millet ben tutuyorum oda tutsun istiyo
Yasaklanmalı çünkü bizim ülke muhafazakarlıkla modernliğin ölçüsünü asla tutturamaz. Ortası olmalı kamu alanlarında yasaklanmasına karşı değilim. Dışarda kimseye karışan yok ztn. Anlamadığım nokta ztn dekolte giyinmiosan vücut hatların belli değilse kılın ne günahı var. Ztn kurandada saç telinizi örtün demiyor. Her neyse chp li değilim ama yasaklanmasında sakınca görmüyorum
Nasıl ki kimse sizi baş örtü takmanız için zorlayamazsa kimse bir başkasını da dini inançlarının gereğini yapıyor diye yargılayamaz özgürlük diyoruz. Özgürlük insanların bizim doğrularımızı yaşaması değil kendi inandıkları her neyse onu başka insanların haklarını ihlal etmeden yaşamasıdır. Ve bir insanın kendi bedeniyle ilgili herhangi bir kararını yargılamak ne bana düşer ne de bir başkasına. Burda mesela bir kaç tel saç telini açıp açmamak değil mesele insanlara saygı duymaktır. Nasıl ki kimse bana ya da bir başkasına bir kaç tel saç degilmi kapatıver nolacak gibi saçma bir cümle kurması tahammül edilemez bir şeyse aynı şekilde bir kaç tel saç teli değil mi açıver nolacak cümlesi de o kadar saçma ve yanlıştır.
Uygulanmaz bence. Zaten böyle bir yasak gelse kimse özgürlükten bahsedemez.
Cevap
23Cevap
Devletin her kademesi vıcık vıcık eyyamcıların, adam kayırmacıların elindeyken ilk yapacağı şey baş örtüsü diye hala düşünüyorsanız, aklınızadan şüphe ederim!
CHP'nin baş örtüsüyle falan bir derdi yok!
Ülke elden gidiyor sen baş örtüsü kapsannnn neeee, takmasan neee !
Ulke bugunlere geri doner sadece basortu degil...
Chp'li değilim. Söze böyle başlayayım. Objektif bakarsak , benim çevremde kapalı Chp'li çok var. Atatürk'ten sonra bozulan bir Chp var günümüzde. Buna rağmen yasaklayacağını sanmıyorum.
Zannetmiyorum ve İnş. Başa gelirde hırsızlar katiler tecavüzcüler canileri hapse tıkar..
Olabilitesi yüksek ne yazıkki.. Teröristle iş birligi yapan adamlardan bu konular hakkında hayırlı bir karar bekleyemeyiz..
En cok dinden kul hakkından da akp bahseder ama durum ortada mübarek..
Başörtüsü yasağını CHP'nin getirdiğine inanan kaldı mı?
evet uygular ki chp başa gelirse ben bu ülkeyi terk ederim ki zaten gelemez :D :D
Her seyi beklerim. Özgürlükten bahsederler ama tek tarafli özgürlük
CHP çok değişti eskiden severdim deniz Baykal döneminde ama şimdi soğudum bence chp iktidar olamaz.
uygulamaz kk yönetiminde chp ulusalcılıktan sosyal demokrasiye kaydı o hatayı tekrar yapmaz
Uygular tabi. O parti din düşmanı. Ve sittinsene iktidara gelemezler :D
Aradan zaman gecsin uygular
bütün derdimiz tasamız bittide tek derdimiz şu kuru örtü oldu gene mk memleketinde. teyy Allam...
hemen uygulayamazlar ama ılerıye donuk yavas yavas deısımler olabılır
Uygulamaz merak etme özgürce giyebilirsin
Yok o hataya bir daha düşmez chp.
uygular o serefsızler
Zihniyetsiz bir parti
Uygular basörtülüleri kazıga bile otutturur
Uygulayamaz geti o günler artık yemez..
Sence
Kesinlikle uygular
Evet uygular
Uygular
bir bitmediniz