AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
ilkokul terk olabılır ya da ilkokul 1 de basarılı olup ikide kalmıs olabılırler
Aci gercek. cahil kesimin partisi.
helal..
Doğru söze ne denir
akp bu yüzden okul yıkıp cami dikiyor işte
Dinsiz misin
Bu arkadaş da o ünv. lilere dahil mi acaba? Ünv. liler bu arkadaş gibiyse boşuna okumasın... Eleştirdiği konuya bak.. önce aç oku bakalım 13 senede Kaç devlet ünv. yapılmış..
kuran okuldada okunur evde de. 13 senede kaç tane yapılmış @mücennebe söylesene kaç tane yapılmışşşşşşşşşşşşş
Eleştirmek için eleştiri yapmayın... elinin altında internet var... saçma sapan yerlerde kullanacağınıza bilgi birikiminizi arttırın biraz...13 senede kaç tane üniversite açılmış bak bakalım..
@ves4ire bu rezil yobazların tek kriteri bu işte. cami yaptırırsan über dindarsın kesin cennetliksin kesin. ama okul hastane kütüphane tövbe günah. hep şeytan işi bunlar hep. neye ihtiyacın olduğu önemli değil tıkış tıkış cami var ama bitane daha yaptırmak lazım. heryer hep camii dolsun komple cennete gidelim...
@filofobik ulan akp doneminde egitim duzeyi artti sen nerde yasiyosun
@filofobik ogrencilerin imkanlari genisledi
üni dikmekle gençlere gelecek mi sağlıyor. o gençler mezun olunca boşboş geziyor. ne boka yarıyor o üni. herkes mühendislik mezunu herkes işletme mezunu ee farkı ne bu adamın. iş sahası açmıyor gençlere. tecrübesizler evinde pinekliyor. fırsatları yok.@filofobik arkadaşımada katılıyorum.
@ves4ire işte bu kaba tabirler hep klasik akape kafasından çıkar anca. sıkışınca küfür sinkaf serbest. sorsan dindar bunlar. sizi allahın belaları. bir geberip gitseniz bir silinseniz yeryüzünden ahmak kafalar. anca börek açın anca doğurmayı marifet sayın rezil pislikler.
millet uzaya çıkar siz gt kılı olmakla övünün anca
@filofobik icindeki pisligi kusma
Ne sacma gorus kutuphane hastahane yaptırmak tobe günah 😂😂😂 sen kinde gordyn bunları kenal sunal filmlerşndeki cakma hocalarımı ızledın
@ves4ire enkibar düşüncelerim bunlar...
siz allaha ulaşmak için hep bir vasıtaya ihtiyaç duyun anca. camiye gitmek türbeye gitmek şeyhinin gtünde kıl olmak...
sizden olmayan dinsizlerde anca dua etsinler. oku emrine uysunlar. allahın şah damarından yakın olduğunu bilsinler. heryerde dua edebilmenin hazzını yaşasınlar. siz dindar kalın yurtdışında dükkan kapatsın taptığınız şeyhin türbanlı über dindar karısı. über dindar çocukları yurtdışında okusun bizim evlatlar arkadaşlar kardeşler kar tipi demeden nöbet tutsun şehit olsun sonra kelle hesabı sayılsın. sizin nasıl solucandan değersiz olduğunuzu anlamıcaksınız ne desek. gidersiniz düşünmeden ahmakça oy verirsiniz kılı olduğunuz şeyhinize.
Bunlar okusa ne olur 😪
dini alet ederek bu kadar oy kazandı zaten siz neyin davasından bahsediyorsunuz.. geçenlerde sözüm ona akp başkanı cumada hutbe veriyor ve siyaset katıyor içine, bizim zekası üstün kesimimiz helal olsun helal olsun diyerek alkışlar tutuluyor,
@filofobik nerden cikardin benimde bu kafada oldugumu?
@filofobik allah seni islah etsin ya valla kafaya bak 😳
Al sana fikri var beyni olmayan bir insan daha
Akp döneminde 1 e 5 kazandım diyen aydındogan gibi bir çok is adamı var akp ye oy verenler i sırf cahil kesim olarak nitelemen çok beyinsizce bir söz üniversite mezunuyum oyum akp ye
kardeşim ben akp ye muhalif değilim akp ye oy verenlere cahil de demiyorum hatta saygı duyuyorum ama araştırmalar bunu gösteriyor sebebi ne onu merak ediyorum
Okumak iyidir sözünün yansımasıdır
okul ortamında mason çok oldugu içindır
madem oyle chp neden ıktıdar olamıyor okumuş chılmı yoksa okumamış cahılmı
her partiye her kesimden de var
Çoğu okumamış cahilden oluşuyor.
Bunun sebebi herseyin egitim olmadigi
Cahilo kandirmak kolaydir
Sende inanadinn artik kendinizii bunla avutunn
şok ilginç gerçekten bu işte bir terslik var...
saçmaalama dibi