4 sa

Son zamanlarda okul saldırılarının artmasında toplumu yönlendirmek mi istiyorlar?

Bence kesinlikle evet. Amacın İslam'ı içeriden bozmak olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu olayların peşine şeriat olmadığı için cinayetler çoğalıyor, artık şeriat gelmeli söylemleri de geliyor. Toplumu yavaş yavaş buna alıştırıyorlar ama gerçekten Kur'an-ı Kerim'in hükümlerini istediklerinden değil.

Milli ve manevi değerlerimizi bozmak, insanların kalbinden Allah sevgisini, şehitlik arzusunu, din ve devlet bağlılığını atabilmek için İslam'ın özü olan Peygamber Efendimiz ve Eshabının yolu Ehl-i Sünnet İtikadına ters düşen görüşleri olan [ Diş dolgusu Hanefi'de gusle engel değildir diyen, imanın şartlarını 6'dan düşüren veya yükselten, Kefir helaldir diyen, Hoparlörle ezan okuma mikrofonla namaz kıldırma bidatına karşı çıkmayan, Selefilere, Vehhabilere, Şiilere reddiye yapmayan, İbni Teymiyye/ Seyyid Kutup/ Hasan el Benna görüşlerine reddiye yapmayan ] kişileri ön plana atıyorlar ve şeriatı savunduğu için " laiklik " gerekçesiyle saldırıyorlar. Böylelikle toplumun gözünde hem sürekli gündemde duruyorlar, hem laikler saldırıyorsa demek ki yavaş yavaş İslam'ı onlar da kabulleniyor algısı yapılıyor...

Ancak Ehl-i Sünnet'i tavizsiz savunan Ahmet Şimşirgil ve Osman Ünlü Hoca'ya ise pek saldırmıyorlar. Çünkü amaç şeriatı tam İslam'a uygun anlatmayanlara saldırarak onları Müslümanların gözünde kahraman yapabilmek.
https://youtu.be/c9VFVixVtmo?si=MBrmonTjULsS7kZ6

Ehl-i Sünnet'e uymayan her görüşü ve kişileri neden popüler ediyorlar? Sorgulayın.. Türkiye'yi adım adım selefiliğe vehhabiliğe götürmeye uğraşıyorlar, bunu şu an engelleyemezsek başka hiçbir zaman...
Son zamanlarda okul saldırılarının artmasında toplumu yönlendirmek mi istiyorlar?