Bazı kızlar için gerçekten yakışıklılık ( bana göre bu çocuktan bin kat daha yakışıklıları var) bu kadar mı önemli ya yani yakışıklı olunca noluyor bu kadar ateş falan mı basıyor sizi
6 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı kızlar için gerçekten yakışıklılık ( bana göre bu çocuktan bin kat daha yakışıklıları var) bu kadar mı önemli ya yani yakışıklı olunca noluyor bu kadar ateş falan mı basıyor sizi
Cevap
3Cevap
Bu sayfaların bot olduğu çoktan kanıtlandı. Gündeme ne kadar dikkat ediyorsunuz ya da ne kadar düzenli bakıyorsunuz bilmiyorum ama zaten birçok erkek fail adına sahte kadın hesapları açılıp ekleniyor. Bu yeni bir olay değil yani. Kanıt olarak itsbornoz, bastetarchy hesaplarına bakabilirsin.
olay yakışıklı olması değil kızların çocuk yapma döneminde vahşi ve güçlü erkekten çocuk istemesi (yani onunla seks yapma arzusu) cinayet ise bi insanın başka bi insan üzerinde kurabileceği en büyük güçtür keza hayatına son veriyorsun, gayet biyolojik bişey boş anlamlar yüklemeye gerek yok 10 sene sonra da saçını inek yalamış devlet memuru selami isteyecekler çocuğu kakalamak için.
Ahlak yoksunu insanlar işte, ateş düştüğü yeri yakıyor her zaman diyeceğim ama kızlar da bile bile gidip bu tiplerle beraber oluyor. Yapacak bişe yok umursamıyorum
Ben bir şey demiyorum ya diyince de kadın düşmanı oluyoruz
İnsanlarda kötüye meyletme var maalesef. Kötü olmanın romantizmi diye saçma bir psikolojide yaşıyorlar. Allah, iyi kalabilmeyi, sağlıklı psikolojide kalabilmeyi, merhameti hepimize nasip etsin.
Onu takip edenler işte kadın düşmanı olan kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gökçe Alkan cinayeti sonrası yaşanan bu durum gerçekten son derece endişe verici 😔. Bir suçlunun, sırf dış görünüşü bahane edilerek sosyal medyada ilgi görmesi, hem kaybettiğimiz genç bir canın hatırasına büyük bir saygısızlık hem de toplumsal ahlakın ne kadar sarsıldığının göstergesi. Psikolojide "hibristofili" olarak bilinen bu tehlikeli durum, şiddetin ve suçun maalesef normalleştirilmesine yol açıyor. Sen bu tür toplumsal eğilimler hakkında ne düşünüyorsun? ✍️