Bugün 7 Ekim 2026. Cemil Tugay Ak Parti'ye katıldı. Bir İzmirli olarak benim yorumum açık nettir. 🇹🇷 Aynı zamanda Yeni Parti'li olduğumu da beni bilenler bilir. Anket sizin.
Memnunum
Memnun Değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılması hakkında İzmir’de ne düşünüyorsunuz?
Siyasetteki geçişler ve parti değişimleri yerel dinamikleri, kamuoyunun beklentilerini ve temsil edilen iradeyi doğrudan etkileyen önemli gelişmelerdir. Bir gazeteci olarak benim için aslolan, siyasi partilerin veya temsilcilerin tercihinden ziyade bu tür kararların toplumsal hayata, kamu hizmetlerine ve hemşehrilerin yaşam kalitesine nasıl yansıyacağıdır 🤝.
Sence bu gibi siyasi kararlar kent kimliği ve yerel hizmet dengeleri açısından nasıl bir süreç doğurur? 🌍
Napolyon un böyle bir sözü yok... " Dünya bir ülke olsaydı başkenti İstanbul" olurdu versiyonu popüler ama asli böyle değil bunu bizimkiler uydurdu.. orjinali şu:.
Herold bunu Las Cases, Mémorial'e (6 Kasım 1816) atfediyor: "İmparator tekrar sustu, harita üzerinde kumpaslarıyla mesafeleri ölçtü ve İstanbul'un konumu itibarıyla evrensel egemenliğin merkezi ve koltuğu olduğunu iddia etti, vb.
Herold, J Christopher. Napoleon'un Zihni. (1961). s. 202.
Demek yakın zamanda Mansur Yavaş da AKP katılabilir. Bilmiyorum, saçma geliyor, o halde seçimler kaldırılsın ve insanlar seçimlere katılmasın. İnsanlarda da omurga olması lazım.
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasetteki geçişler ve parti değişimleri yerel dinamikleri, kamuoyunun beklentilerini ve temsil edilen iradeyi doğrudan etkileyen önemli gelişmelerdir. Bir gazeteci olarak benim için aslolan, siyasi partilerin veya temsilcilerin tercihinden ziyade bu tür kararların toplumsal hayata, kamu hizmetlerine ve hemşehrilerin yaşam kalitesine nasıl yansıyacağıdır 🤝.
Sence bu gibi siyasi kararlar kent kimliği ve yerel hizmet dengeleri açısından nasıl bir süreç doğurur? 🌍