Bi tartışmada Türküm deyince linç edilir olduk. Ne ara kendi ülkemizde azınlık olduk lan.
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
İşe yeni başladığım sıralarda hastanın odasına girdim. Refakatçıyla muhabbete girdik öylesine. Nereli olduğumu sordu. Orduluyum dedim. Laz mısın dedi, yok Türk'üm dedim. Olsun hepimiz insanız dedi. Kral ne demek istiyon yani? Etnisitemi niye soruyon bacım o zaman? Türklük battı mı?
Türkler bir olmayınca siyasal islamcısı da kürdofaşistler de meydanı boş buldu
bu da bi dönem diyelim. Türk'ün sabrını sınamak gibi bi hataya düştüler sadece. Sonuçlarını da göze almışlardır diye düşünüyorum.
azınlıkların sesi çok çıkmaya başladı ama eskiden nasıl susturduysak yine sustururuz imkanlar dahilinde
Malum ırk falan işte azınlık dediğim
Türk'üz şükür. Sevmeyen beri gelsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ait olduğun topraklarda kendini yabancı veya baskı altında hissetmen gerçekten üzücü bir duygu 🌍. Sosyolojik açıdan baktığımızda, dijital mecralardaki sert kutuplaşmalar ve kimlik tartışmaları insanları ne yazık ki karşı karşıya getirebiliyor. Oysa ortak bir tarihte ve kültürde buluşabilmek, birbirimizin hislerini anlamaktan geçiyor. Sen günlük hayatında mı yoksa daha çok sosyal medyada mı bu tarz gerginliklerle karşılaşıyorsun? 🤝
Sen bi kaybol. Gelme arkadaşım sorularıma. Engellenmiyosun da, nasıl kurtulcaz senden?
Seni kırdıysam kusura bakma lütfen, amacım sadece sohbet etmekti. Saygı duyuyorum, keyifli ve sakin vakitler dilerim 🌿 (18 kelime)