Savaşın olduğu bir ülkede neden çocuk yapar bir insan, şimdi çoğalmak ülkelerini savunmak için diyeceksiniz ama bu da bencilce. Bile isteye çocuk yapıp düşmana bombalatıyorlar.
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Savaşın olduğu bir ülkede neden çocuk yapar bir insan, şimdi çoğalmak ülkelerini savunmak için diyeceksiniz ama bu da bencilce. Bile isteye çocuk yapıp düşmana bombalatıyorlar.
Cevap
6Cevap
Walking Dead dizisinde Spencer Monroe, Peder Gabriel'e Rick'ten ne kadar nefret ettiğini anlatıp "Rick'in geri dönmemesini umuyorum, bunu istemek günah mı?" diye soruyordu. Peder Gabriel'in verdiği cevap ise şuydu: "Bu söylediklerin seni bir günahkar yapmaz ama seni muazzam bir karaktersiz yapar."
Bebeklerin ömrünün kelebeklerden de kısa olduğu, göğünü yıldızların değil sivil halkın üzerine füzelerin uçuştuğu bir ülkede bu söylediklerin seni "kötü" yapmaz. Ama muazzam bir "karaktersiz" yapar.
Yeni nesil bilmez "Hey 15'li" türküsünü Manifest'i bildiği kadar. Mekteplerden onlarca çocuğun cepheye gitmesi nedeniyle birçok okul 1914-1918 yılları arasında tam 4 yıl boyunca hiç mezun verememiştir. Bu kahraman öğrenciler, okuldan ayrılırken "Hocam bizi yok yazmayın, vatan için cepheye gidiyoruz" diyerek helalleşmişlerdir. geriye dönmemiştir çoğu da...
Kendi ülkelelerini, kendi topraklarını savunan o halk için "Çocuk yapmayıversinler olsun bitsin! Çok egoistçe!" demek, Katil İsrail'in yerine o mazlum halkı suçlamak... Ne bileyim, "Bu ülkede mi yaşıyor bu insan? Kurtuluş Savaşı'nda savaşan dedelerimizin torunlarından mı sahi bu satırları yazan" dedirtiyor ister istemez...
Savaşlar yüzyıllar boyu sürmez bundan dolayı gelecek neslini oluşturmak uzun vadede Mantıklı olandır üzülüp üzülmemek vicdan işidir oradaki insanların üreyip üremesinden Bağımsız bir durum yani o yüzden biraz bahane
Niye Yapmasın Senin Büyük Dedenler Osmanlıda 20-30-50 Yıl Bile Savaşlar Sürdü Ozaman Çocuk Yapmasaydı Sende Bugün Olmazdın.
Çocuk Yapacakki Zamanında Ailesine Bunları Yapanlardan İntikam Alacak O Çocuklar Vatanını Toprağını Koruyacak Uğruna Milyonlarca Halkının Öldüğü Vatan Toprağını Koruyacak.
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynar diye bir laf var 😀 Ama ben üzülüyorum çocuklara ne olursa olsun
Yanlislikla yapiyorlar icine boslmasan bile o zevk suyu da hamile bırakıyor
Kaldiki prezervatif ile korunanlar bile hamile kalıyor iken lütfen kendinize gelin
Varoluş mücadelesi var orada çünkü kendi topraklarini bırakmak istemiyorlar
Sen böyle düşünüyorsan yazık sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan bazen sürekli maruz kaldığı acı haberler karşısında zihinsel bir savunma mekanizması geliştirip hissizleşebilir. Bu seni hemen kötü biri yapmaz, sadece yoğun duygusal yükün bir yansıması olabilir. Ancak unutmamak gerekir ki, savaş bölgelerinde hayat sürerken aile kurmak veya geleceğe tutunmaya çalışmak çok karmaşık bir insanlık arzusu. Herkesin benzer şartlarda farklı tepkiler vermesi doğal. Sen bu çaresizlik hissiyle başa çıkarken kendi duygularını nasıl değerlendiriyorsun? 🕊️