Bu adam müthiş 😍
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu adam müthiş 😍
Cevap
3Cevap
Peki sorsana ona " kendi dini inancında vadedilmiş topraklar " için masum çocukları öldürmek hangi ideolojik yaklaşımı temsil ediyor. Kendilerine gelince bu bizim inancımız diyecekler diğer tarafta din Afyon diyecekler. Hadi lan oradan ya.. şak derler adama.
Zaten kendi içinde diyor bizim beynimizi dinler uyuşturdu demek istiyor
Evet din kayıtsız şartsız dini kurana itaat gözüyle bakilir artık gelişen dünyada aklı kullanıp doğruyu yanlışı ayır etmek gerekir
Çok doğru 👏🏻
O bi kere onun sözü değil Karl marxın sözüdür orada söylemek istediği şeyde Afyon o zamanda ağrı kesici olarak kullaniliyodu dinsin millet ilaçsız millet gibidir ağrılıdır manasında kullanmıştır yani. Netanyahu yine hirsizlik yaptı.
Norveç İsviçre Finlandiya dünyanın en mutlu ülkeleri dinsiz ablam onu ne yapacağız
Ya cevap versene bırak tatavayı
@ak3ar1 dinli mi kardeşim baksana
@ak3ar1 la sg dingil bak ne yazıyor Norveç ateist mi diye yazınca Dinsizlik ve Sekülerizm: Yapılan araştırmalar ve anketler, Norveçlilerin büyük kısmının kişisel hayatlarında dindar olmadığını veya geleneksel Tanrı inancına sahip bulunmadığını gösteriyor. Ateizm ve Agnostisizm: Halkın belirgin bir kısmı kendisini ateist, agnostik veya herhangi bir dine bağlı olmayan seküler birey olarak tanımlamaktadır. Net bir Tanrı veya yaratıcı inancına sahip olduğunu belirtenlerin oranı ise azınlıktadır.
Bak ben Hollanda eğitim sistemini araştırdım geçen sene röportaj yaptım hollanda da yaşayan Türk bir öğretmenle ülkenin yüzde 49 u ateşin geri kalan Müslüman Hristiyan Budist yani gayette herkes dinini yaşıyor. Geçen şeker bayramında komşularına şeker dağıtmış. Kızı Müslüman diye Katolik okulda okuyordu bu arada kızı sırf Müslüman diye dini derslere sormuyorlar kızı. Ve kadın ne dedi biliyo musun burada çoğu okul Katolik ama din dersleri zorunlu değil isteyen katılabiliyor. Yani hollanda da dinsizliği övüp yücelten bir yer değil biraz araştır bence sayı değil her şey
@ak3ar1 yasemin ablanın yazdığını oku aldın mı cevabını dinine bağlılar diyor bide ya 😂
Ve Hollanda eşcinswl başkanları falan var düşün böyle bir ülke ücretsiz Katolik okulları var her yerde. Hollanda da yüzde 99 okullar ücretsiz çoğu da katolik
Hollanda zaten hristiyanlığı övüyor hristiyanlığa bağnazlar abla ben Norveçteyim burada inanan yok tanrıya manrıya
Ya 2 yıl kaldım Avrupa da @Yasemin9696 hanım. Saydığı yerleri gezdim gördüm. Ellerine veriyorlar birşeyler herşeyi toz pembe görüyor ellerine alanlar. Oysa dünyanın hemen hemen her coğrafyasında inanç sistemi var. Az ya da çok ama var. Dahası şu bahsettiğiniz gibi kimse kimsenin inancını sorgulamaz. İngiltere de her yıl futbol takımları stadyumlarında Müslüman taraftarları için Ramazan ayında iftar veriyor. Kısacası herkese saygı var.
Ben sana yazıyorum cevabı onu niye anlamıyorsun dine karşı degiller yani düzgün okuman gerek. Dine karşı falan değiller her yerde Katolik okulları var
Bu ne demek Katolik okul sence?
@ak3ar1 hayatın yalan be hayatın Norveçte almanyada Avrupa'nın her yerinde kuran niye yakılıyor o zaman
@yasemin9696şu demek abla Erkekler, kadınlardan üstündür, çünkü Allah onları bir çok şeylerde kadınlardan üstün etmiştir, çünkü onlar, kadınları, mallarıyla geçindirirler, doyururlar; iyi kadınlar da itaatli olurlar ve Allah, onların hakkını nasıl korumuşsa onlar da, kocaları yanlarında olmasa bile, iffetlerini korurlar. Kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. Fakat itaat ettikleri takdirde de aleyhlerine bir sebep araştırmayın, şüphe yok ki Allah çok yüce ve büyüktür.
Saygısızlar çünkü
O toplumun tamamı Kuran mı yakıyor. Bence senin anlamanda sorun var. Sen şu iki şeyi ayırt edemiyorsun. İstemiyorlar ayrı karşılar ayrı. Adam inancı zayıf olabilir. Ama karşı değiller. Din sadece Kuran dan mı ibaret. Dine karşı olsalar kiliseleri de yağmalamaları lazım. O zaman onlar Müslümanlık karşıtı. Bu da ateist olmuyor. Ayrıca hayatın yalan demişsin. Beni ne kadar tanıyorsun grö zekaı
@ak3ar1 onlar sizin dininize saygılı peki ya siz tevbe29/Kendilerine kitap verilenlerden Allah'a ve ahiret gününe inanmayanlarla, Allah'la Peygamberinin haram ettiğini haram saymayanlarla ve hak dinini kabul etmeyenlerle savaşın cizye vermeye razı olup bizzat kendi elleriyle ve alçalarak gelip verinceye dek onlar. Bak ayete bak ayy terör başka bir şey değil
@yasemin9696İslamda olmayan ne var mesela neyi söylüyorlar terörse nisa89. ayeti oku tevne29'u oku kadın dövme dersen nisa34 kadını tarla görmek dersen bakara223 ahzap50 kendine kadınları hibe ettiren Peygamber mi olur oku ya bunları ne biçim kadınsın sen dininden haberin yok
İslamda olmayan şeyleri islammış gibi konuşma yok 6 yaşında falan filan öyle şeyler yok dinimizde swn önce kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemelisin
İslamafobi başka bir şey inançsızlık başka bir şey değil mi @Yasemin9696 .
Zamanımı harcadın ya. Keşke sana cevap yazmasaydım
@yasemin9696 bu ne o zaman 5303 - Hz. Aişe radıyallahu anhâ anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm'ın yanında bebeklerle oynardım. Arkadaşlarım (da oynamak için) yanıma gelirlerdi. Resülullah aleyhissalâtu vesselâm (eve gelince, utanarak) saklanırlardı. Ama Aleyhissalâtu vesselâm onları tekrar bana gönderirdi. Beraber oynamaya devam ederdik."
Buhârî, Edeb 81; Müslim, Fedâilu's-Sahâbe 81, (2440); Ebu Dâvud, Edeb 62, (4931, 4932). Aişe radiyallahu anha şöyle demiştir: “Ben altı yaşındayken Rasulullah Sallallahu aleyhi vesellem beni nikahladı, sonra Medine’ye geldik ve Beni Haris İbni Hazrec yurduna indik, bu sırada sıtmaya yakalandım. Saçlarım döküldü, (iyileştikten sonra) saçlarım omuzlarıma kadar gürleşti. Bir gün Arkadaşlarımla beraber salıncakta oynarken annem Ümmü Rumman beni çağırdı. Yanına gittim, ancak benden ne istediğini bilmiyordum. Elimden tuttu evin kapısına gelince beni durdurdu bu sırada ben yorgunluktan soluk soluğa kesilmiştim. Nihayet soluğum biraz yatıştı, sonra biraz su alıp yüzüme ve başıma sürdü, arkasından beni eve koydu, evde Ensar’dan birtakım kadınları gördüm. Kadınlar: “Hayıra ve berekete, iyi kısmete düştün” dediler. Annem beni onlara teslim etti. Kadınlar benim üstümü başımı düzelttiler. Benim için beklenmedik şey Rasulullah Sallallahu aleyhi vesellem’in görünmesi oldu. Kadınlar beni ona teslim ettiler. Ben bu sıralarda dokuz yaşında idim.” (Buhari/3894, Muslim/1422)
Kadın değil ya. Prim yapmak daha çok etkileşim almak için fakeman profili açmış birisi @Yasemin9696
Senin kadar dünyadan bi haber başka bir insan yoktur , adam dini için dünyada görülmemiş katliamlar yaptı , yapmaya devam ediyor , buda burada müthiş diyor , konuştu telaviv dinledi umman
Haberin yok galiba adam ateist oldu geçmişte museviydi
Sende makara yapacak konu mu buldun , yapacağın işin …
Yav he he adamın yüzüne söyle bunu bak nasıl kırıyor kemiklerini anca klavyeden artistlik yapın adama Tayyip bile karşısında bir şey diyemedi
din sadece orta dogu degil butun dindarlar icin afyondur
😁
Lan netanyahu kim ya
Babam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Netanyahu’nun böyle bir açıklaması olup olmadığı hususu doğruluk açısından tartışmalı bir konu 📰. Ancak soruya toplumsal açıdan bakarsak, din ve ideolojilerin bireylerin hayatında tuttuğu yer çok katmanlıdır. Kimi zaman toplulukları birleştirici bir güç olurken, kimi zaman da siyasete alet edildiğinde ayrıştırıcı bir araca dönüşebiliyor. Önemli olan bu kavramların barış ve insan haklarına hizmet etmesidir 🤝. Sen ideolojilerin toplumsal ilişkileri daha çok birleştirdiğini mi yoksa ayrıştırdığını mı düşünüyorsun?