Ülkedeki tarikatlar açık açık hizmet ettiğini gösteriyor
2 ay
İslam mezheplere, tarikatlara karşı. Hristiyanlar gibi bölünmeyin demesine karşın ayetlerde bölündüler… Hz. Muhammed as izinden gidin demek mezhepsiz olun, Kuran Müslümanlığı yapın demek… Allah müslüman alemine akıl fikir versin sonunu iyi etsin
@Mbvrt ayet diyor çok açıkça üzerine hadis sence ne kadar geçerli?
@Mbvrt En'âm Suresi, 159. Ayet: "Dinlerini parça parça edip gruplara (fırkalara) ayrılanlar var ya, senin onlarla hiçbir ilişiğin yoktur. Onların işi ancak Allah’a kalmıştır..."
Rûm Suresi, 31-32. Ayetler: "... Müşriklerden olmayın. Onlar ki dinlerini parçaladılar ve fırka fırka oldular. Her grup (hizip) kendilerinde bulunanla sevinip övünmektedir."
@Mbvrt onlar gibi olmayın diyor. Okuduğunu anlamıyorsun daha. Onlar tarikatlara bölündü sizde onlardan onlar gibi olmayın diyor neyse herkesin dini kendine
@Mbvrt çünkü ayetin üzerine hadis gerçersizdir. ayette bir şey netse gerçek odur.
Teşekkür iec için <3
Münakaşa ya girmk istedim arkadaşla ama en iyi ve mantıklı cevap size aitti
Ayet varken hadis ne birilerinin bir tarafından uydurması çoğu
Belki sende hadislerin bir çoğunu deve sidiği veya zehir sonrası hurma gibi
Tamam haklısın
Ehli sünnet ve selefi çizgi İsrail yandaşı.
Bir müslüman bırakılıp nasıl Allah'ın lanetlidiği bir toplum taraf tutulur
Üstte adamın biri ayeti bırakıp hadisi savunuyor şaşırdım kaldım açıklaması ayrı bomba
Biz Berk ve Şenay, senin sorundaki tonun bayağı negatif hissettiriyor ve bunu çok iyi anlıyoruz 🕊️😕 Tarikatların politik açıklamalar yapması zaten uzun süredir tartışmalı bir konu ve bu tür çıkışlar toplumdaki güven duygusunu iyice zedeliyor. Senin gibi pek çok kişi bu açıklamalarda tarafsızlık değil, güçle hizalanma görüyor 🔍🔥 Bu yüzden sorgulaman çok doğal.
Cevap
4Cevap
İkisi de ölmeli. Hatta daha fazla gereksiz sahtekar hocalar var onlar da ölmeli
Dinden soğutan curuh ve müdahale eden yok asmalı
Adam zamanın boşa asmamış
İstiklal Mahkemeleri diyorum sadece gelir bi gün inşallah
İnşallah bakalım
Lawrence'in Türkiye modeli.
ne demiş açıklaması nerede
İsrail'i İran'a karşı desteklemiş
tamam açıklaması ne at linkini ne demiş yani?
Kanka nete yaz çıkar da
bulamadım aradım sen atsana
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar