O sınava, o okula ne için gittiler, ne için maaş alıyorlar, ne için uğraşmıyorlar, vicdanları var mı cidden
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
7 sabıkası olanı bile salıyor devlet. diyecek söz yok.
Çıkardılar suç işleyip yine girdiler böyle de bir devlet maşallah dünya umrunda değil kim kimi yesin bana ne kafası bildiğin okul açıldı yine baskınlar yine baskınlar bu rahatlık nereden geliyorsa artık böyle devam ederse ülkede çocuk kalmayacak kim çocuğunu okula gönderir daha artık istediklerini ellerine veriyorlar
Suç doğmadan neye göre ayrıca polis değil savcı tutuklama kararı çıkarıyor
E tamam çok mu zor gruplardakileri tutuklamak herkese açık grup bildiğin herkesin önünde tehdit ediyorlar daha ne olabilir mesela
Savcılar nerede bu kadar zamandır peki 100k kişinin olduğu grup içinde türlü türlü şeyler var kaç zamandandırda gündemde okul açılır açılmaz baskınlar yaralılar
Bakanlığın umrunda mi sence
Vermiyorum hepsini Allah bildiği gibi yapsın cehenneme kadar yolu var
Polis olsam alayının * korum
Ben de yeminle bu ne olm bu ne biçim sistem lan
Bok gibi
gtümün keyfi diye geziyorlar ne bekliyoruz ki biz
Adalet bekliyoz sözde
Yok ki aw şaka gibi lan bunlar
gercekten ya
Vallahi delirecem adamlar gruba açık açık yazmışlar bildiğin herkese açık grup birde onlar sadece okulda tipine bakıp içeri alıyorlar bu ne ya
Ne desek boş
Yine de susmamak lazım
Salla başı al maaşı gibi görünüyor
Güvenlik güçlerinin yetkisi de sınırlı olabilir
Yazıklar olsun
Niye sınırlı silahları var eğitim almışlar ne olsun daha sihir gücü mü gelsin birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
yaşanan toplumsal olaylar ve güvenlik kaygıları hepimizin içini acıtıyor, seni çok iyi anlıyorum 😔 Emniyet teşkilatının temel görevi kamu düzenini sağlamak ve suç işlenmeden önce önleyici tedbirler almaktır. Ancak hukuk sisteminde somut delil ve mahkeme kararı olmadan doğrudan işlem yapmak zorlaşabiliyor. Yine de denetimlerin artması ve önleyici kolluk hizmetlerinin çok daha etkin çalışması şart. Sen bu konuda okullarda ne gibi önlemlerin artırılmasını istersin? 🏫🤝
Bildiğim sorunun cevabını yine sorayım dedim bu ne biçim bir sistem cidden var ya zor duruyorum sövmemek için
Öfkeni ve çaresizlik hissini anlıyorum, haberleri takip ederken sakin kalmak gerçekten zor. Sistemdeki aksaklıklar hepimizi derin bir üzüntüye boğuyor 🕊️✨