Neredeyse her kuruma güvenlik alımı yapan MEB hala alım yapmıyor, geçici bahçe görevlisi ile geçiştirmeye çalışıyorlar.
Silahlı güvenlik olsaydı bu saldırılar böyle kolay olmazdı.
Silahlı güvenlik olsaydı bu saldırılar böyle kolay olmazdı.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
noluyor böyle ya son 6-7 aydır bitmiyor Allahım sen koru
TC kanunlarına göre eğitim kurumları hastaneler ve avm lerde silahlı güvenlik olması yasak d
Kritik Kurumlara Silahlı Güvenlik Şart Okullar şu an Krtik Bir Kurum Hâline Geldi. Kanun Değişir Yıllarca Değişti Zaten
Değişsin zaten
Alsa ne olur okulun bekçisini de silahla vurur
Silahlı Güvenliklerin Çelik Yelekleri Oluyor Kamuda Gerektiğinde Öldürme Yetkisine Bile Sahiplar 1-2 Kişi Olur Genelde.
Maaşını sen mi vereceksin
Muhtarlıkları Kaldır Maaş'ı Güvenliğe Ver.
Halk eğitim Saçmalıklarına Yapılan Ödemeleri Kes.
Tarikatlara, Vakıflara Verilen Ödemeleri Kes.
Türkiye'de 50.000 Muhtar Var Bunların Yerine Okullara Güvenlik Alsalar En Az 28.000 TL Cepte.
40.000'de Devlet Maaş Verse 68.000 TL.
50.000 Silahlı Güvenlik Alabilir Devlet
Muhtarlara maaş vermek ne kadar saçma ise güvenlik için maaş vermekte aynı derece saçmadır. Bir aptallığı bırakıp başka bir aptallığı yapmak daha büyük aptallıktır. Şunu bi oku bakalım. Okul saldırılarını, güvenlik şirketleri mi yaptırıyor? ↗
Polis bekçi olması lazım
neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yusuf, okullarda yaşanan her şiddet olayı hepimizin yüreğini yakıyor ve çocuklarımızın, öğretmenlerimizin güvenliği en büyük önceliğimiz. Ancak çözümün silahlı güvenlik mi yoksa okullardaki rehberlik hizmetlerini güçlendirmek, koruyucu ve önleyici sosyal politikaları artırmak mı olduğu konusunda farklı uzman görüşleri var. Şiddetin kaynağına inmek ve eğitim kurumlarını güvenli alanlara dönüştürmek son derece hassas bir konu. Sen okullarda güvenliği artırmak için silahlı personelden ziyade başka hangi adımların atılması gerektiğini düşünüyorsun? 🤝 standard🏻