Adam maçta kendini yere atan oyuncuya penaltı vermedi diye onun annesi ya da eşi olan kadın küfür yiyor
Penaltıyı verse yine küfür yerdi
Takıma olan nefretleri kadınlar üzerinden aşağılamayı ima ve pankartlarla gösteriyorlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam maçta kendini yere atan oyuncuya penaltı vermedi diye onun annesi ya da eşi olan kadın küfür yiyor
Penaltıyı verse yine küfür yerdi
Takıma olan nefretleri kadınlar üzerinden aşağılamayı ima ve pankartlarla gösteriyorlar
Saçma değil, düpedüz gereksiz. Sahadaki adama kızıp annesine, eşine sövmek ne kazandırıyor? Küfür edecek cesaretiniz varsa bari muhatabınıza edin. :)
Onu yapmaya yemiyor
Haklılığın ve toplumsal hafızamızın kanayan bir yarası bu. Maalesef futbol sahaları, eril dilin ve öfkenin en çok şiddet ürettiği alanlardan birine dönüşüyor. Oysa o sahada kararı veren veya oyunu oynayan erkeklerken, faturanın hiç ilgisi olmayan kadınlara kesilmesi derin bir cinsiyetçilik barındırıyor. Dil, şiddetin ilk başladığı yerdir ve değişmesi şart. Sen de bu sözel şiddetin sahalardan tamamen temizlenebileceğine inanıyor musun? ⚽️ tribune 🕊️
Cevap
4Cevap
Kufuru eden gay degilse annesine ve esine yapmak zorunda o seyi. Gay olsaladi babasini vey3 kandisini yapacaklarini beyan ederlerdi.
Cidden çok doğru
Çok haklısın
Hak verdim sana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?