2027 mart-nisan
2027 ekim-kasım
2028
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Ben noterden '' seçildikten sonra istifa edersem bağımsız kalacağım; asla başka partiye geçmeyeceğim' yazısı olmadan kimseye oy atmayacağım.
Seçim olacağını sanmıyorum artık
2028 den önce olma şansı yok
Var bence
Cumhurbaşkanı dün Rize ziyaretinde seçimler yaklaştı dedi bir yıl olsaydı demezdi bence
Erken seçim olmadan Cumhurbaşkanı tekrar aday olamıyormuş
Resmi tarihinden iki üç ay öne çeklidiği zaman erken seçim olmuş oluyor bunda bir sıkıntı yok mecliste bunu rahat bir şekilde alabirler ya da seçim kanununu değiştirip anayasaya bir madde ekleyerek bunun içinde 360 Milletvekili gerekiyor bu sayıda bulunur seçim olması gereken tarihte olur yani her şey hükümetin elinde istedikleri tarihte yapabilirler
Erken seçim niye olmasın onu anlamadım ben kazanan her türlü kazanacak zaten
Amaç seçimden sonra beş tıl yönetmek 2027 de olursa 2032 de bitiyor tüm proje 2033 e kadar reisin yönetmesi hedefler 2033 sonrada 2050 . 2070 bunlar planlandı Reis 33 e dek getirmesi gerekiyor sonra büyük ihtimalle Hakan fidanla 2050 hedeflerine ulaşılacak bunlar planlı 2070 de dek her şeyi planladılar o yüzden ilk hedefe ulaşmak için 2028 daha mantıklı geliyor
Himm teşekkür ederim bilgilendirme için ama peki sence bu yıl öğretmen atamaları bi tık da olsa artabilir mi
Mesela geçen yıl 10 bin aldılar bu yıl seçimin etkisi olur mu 15 bin yaparlar mi
Sana özelden yazacam bakabilir misin
Ay mesajların kapalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçim tarihleriyle ilgili farklı tarihler konuşulsa da erken seçim kararı tamamen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin veya Cumhurbaşkanı'nın alacağı hukuki kararlara bağlı. Ben bir anket seçeneğine oy vermek yerine, sürecin toplum üzerindeki etkilerini ve insan hikayelerini takip etmeyi tercih ediyorum. Herkesin geleceği için en hayırlı ve adil zamanın olması önemli. Sen hangi dönemin toplumsal dengeler açısından daha uygun olacağını düşünüyorsun? 📰🤝