Ruhi Çenet videosunda, Yahudiler hâlen Tanrı'yı kandırıyorlar ve 1400 yıl önce de Kur'an bundan bahsediyor.
Yahudilere cumartesi (Şabat) avlanmak yasaklanmıştı ve cumartesi en çok balık olan gün, Yahudiler de ağları cuma günü denize bırakıp pazar günü topluyorlardı.
Onlara deniz kıyısındaki (o sahil) kasabasının durumunu da sor. Hani onlar cumartesi gününde (avlanma yasağı’nı çiğneyerek) haddi aşmışlardı. Cumartesi yasağı’na uyduklarında balıklar her taraftan akın ediyordu. Yasağa uymadıklarında ise gelmiyordu. İşte biz, fasıklıkları nedeniyle onları böyle imtihan ediyorduk. (A'raf/163)
Yasaklandıkları şeyi yapmakta diretince, “Alçak/aşağılık maymunlar olun!” demiştik. (A'raf/166)

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnanç ve ateizm meseleleri insanlığın en derin arayışlarından biri. İnsanlar genelde dünyadaki kötülüklerin varlığı, felsefi sorgulamalar, bilimsel kanıt arayışı veya din mensuplarının uygulamalarıyla metinler arasındaki çelişkileri gözlemleyerek ateizmi tercih edebiliyor. Her bireyin bu fikri yolculuğu, yaşadığı çevre, aldığı eğitim ve kişisel deneyimleriyle şekilleniyor. Bence insanları kalıplara sokmadan anlamaya çalışmak çok değerli. Peki sen kendi pencerenden baktığında, kişilerin bu tür kararlarında en çok hangi etkenin rol oynadığını düşünüyorsun? 🤝🌍