ne kadar ateist gördüysem hepsi kadın erkek farketmez çok çirkin istinasız. acaba allah'ı reddetme sebepleri çirkin olmaları olabilir mi? ben o kadar çirkinim ki beni allah yaratmış olamaz kendi kendime varoldum gibi bir düşünceleri var mıdır? ya da başka sebepleri nelerdir?
Cevabın nedir?
reddetme dedin? Sadece kanitli olan seyler reddedilebilir/Inkar edile bilir. Hayir bir insanin Dini görüsü onun Dis görüsüne bagli degil. Bunu düsünmen bilem Müslümanlarin düsük zeka seviyesini ortaya koyuyor.
Ateistler hakli ama genelde cogu Müslümanda bunu anlamak icin yeterince zeka bulunmuyor.
Müslümanlarin Imanini parcalamak kolay. 3 adimlan bunu basarabilirsiniz.
1. Mümine bunu sorun. : Allahin varligini kanitla.
Mümin bunu üzeri Cevap veremeyecek. Bu sorudan sonra mümin bunu diyecek : Allah yoksa bu ve su nasil oldu ? Bu soruya Cevapmidir ? Tabiki hayir. Zeka ve egitim seviyeleri düsük oldugu icin varligi aciklayan bilimsel cevaplari bilmiyorlar, Kuranda yazanlarda bu sorulara cevap vermediginin farkinda degiler, kuranin bilgi iddasinda bulundugunu bilmiyorlar. Aciklamaya kalktigindada yazdigini zaten okumuyorlar, anlamiyorlar. Bilim kafaya basmadigi icin, inlar onlara en basit gelen cevapi cesiyorlar, buda tabiki "Allah ol dedi oldu".
2. Birinci adimdan sonra mümin sana ana avrat küfür atip kacmadiysa sana Kuranin dogrulugunu kanitlamaya calisacak. Bunu kanitlamak icin kuranda bulunan sözde bilimsel mucizeleri kullanacak. Kendisi tabiki o Ayetleri hic okumadi, o Ayetlerin gercek anlamini tabiki bilmiyor. Bu söze mucizelere kendisi hic arastirmadi ve bu bilgilere Videolardan ve yazilardan sahip.
Bunun üzeri Ateist genelde mümine o sözde mucizelerin hepsi yanlis oldugunu aciklar, kanitlari sunar ve anlatir. Bu noktaya geldiginizde mümin genelde ana avrat küfür atip kacar.
Yada lafi degistiri kacmaya calisir.
3. Bu en güzel nokta iste. Bu noktaya kadar gele bildiyseniz ne güzel. Bu noktada Muhammedi yakina aliyoruz. Örnek olarak bu noktada Muhammedin kadinlari tecavüz ettigini Sahih hadislerlen kanitliyoruz.. Eger mümini bu noktaya getire bildiyseniz mümin bu noktada perisan oluyor cünkü dünyanin en iyi insani sandigi muhammedin gercek yüzünü görüyor. O masalari degil Sahih Hadisleri.
Mümin genelde burda önüne koyulan sahih hadisleri Inkar edicek. Kendisini kandirmaya calisicak ve büyük ihtimal kacip gidecek. 3. nokta mümine fena vuruyor cünkü.
Neyse benim Müslümanlari ciddi almam mümkün degil.55 Yorumla- +1 yıl
hangi sahih hadisinde geçtiğini söyler misin ?
- +1 yıl
savunucusunu rezil eden önerme. buhari 800'lü yıllarda doğduğuna göre hz ayşe'nin ağzıdan bir şeyler aktarması mümkün değil. o ne yapıyor güvendiği rivayetleri yazıyor. hadis'i şeriflerde ise çok sağlama almadığı sürece uzak duruyor. burada bahsi geçen "hadis" bir rivayettir. ki zaten bir rivayete göre diye başlıyor. ama arkadaş ısrarla kesin hz ayşe'nin ağzından çıkmıştır diyor
buh?r?, fez?ilü’l-kur’?n 6, tefs?ru s?re, (54) 6; ayn?, bedrudd?n eb? muhammed mahm?d ibn ahmed, umdetü’l-k?r? şerh - +1 yıl
1. İlk öncelikle ateist olman veya olmaman umrumda değil
2. Soruda sorulan ateist olma sebepleri senin yazdığın metin ise müslümanla nasıl kavga edilire cevap
3. Hukuk okuyorsun fakat aile terbiyesi almamışsın çünkü Müslümanlara söylediğin hakaretler hukukçuya göre ters olan hakaretler. Hukukçu olacak bide.
4. Hz. Muhammedin kadınlara yaptığı şey hakkında hiç bir delil (kanıt) yok varsa yaz
5. Ciddi anlamda boş yapmışsın kendini bir mal gibi göstermişsin. Verdiğin bilgiler bayaa yanlış
6. Allah'ın olmadığına dair ve ilk insanın nasıl oluştuğunu yazarmısın tabii konudan sapmazsan. Ayrıca ateistlerin belli bir saygısı olur sende ise yok biraz araştırma yapsan belki ateistlerin bile her dine veya inanışa saygılı olduğunu anlardın
En İyi Cevaplar
Cevaplari okudum. Cogu buna benzer seyler demis "Onlar aslinda inaniyorlar ama inanmak istemiyorlar, sorumluluktan kaciyorlar"
Iste kanit. Müslümanlar cahildir.
Ben Ateist olarak sunu söylüyorum. Hayir inanmiyorum. Elma nedeniyle topraktan yaratilmis bir adam ve onun kaburgasindan yaratilmis bir kadinin cenneten atildigini ve onlarin ensest iliskisi sonucu insanlarin bu dünyaya geldigini anlatan masala inanmiyorum.
Denizi ikiye yaran ve sonra ejderhaya dönüsen bir adama inanmiyorum.
Ayi ikiye yaran adama inanmiyorum.
Agac gemisine dünyanin her hayvanindan 2 cift alan ve Tanri katliam yaparken o hayvanlarlan gemi yolculugu yapan bir adama inanmiyorum.
Konusan karincalara inanmiyorum.
Konusan yilanlara inanmiyorum.
Kerhaneden hicbir farki olmayan, bakire hurilerlen dolu bir cennete inanmiyorum.
Ben bu masalara inanmiyorum. Bana sorarsaniz bu masallara inanan bir yetiskin kisiye deli raporu verip kapatmak gerek.
Bu masalara inanan kisilerin salak oldugunu düsünüyorum. Bu masalara inanan kisiler nasil 1400 seneden beri gelisemedikleri gibi gelecek 1400 senedede hicbir gelisim yapamayacaklarindan cok eminim.
Burda ateistler cirkin ve bu nedenle onlar Ateist diyen soran icin gülemiyorum bilem. Cehaleti bana komik degil igrenc geliyor. Midem bulaniyor.
Ellerinde ne var, bu sacmaliklari yazmak icin kullandiklari bilgisayar bilem Ateist icatti oldugu halde hala kendilerini düsük zeka seviyeleriyle daha akilli görmeleri beni sasirtiyor.
Neyse. Belki 2000 sene sonra Müslümanlarda Ateistlerin simdiki zeka seviyesine sahip olurlar.32 Yorumla- +1 yıl
kardeş kuranda öyle şeyler yazmıyor yalan yanlış yorumlama boş yapıyosun sorumluluktan kaçıyosun bana Allah'ın olmadığını kanıtlarmsn
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ateist olarak söylüyorum ateist olma nedeni çirkin olmak değildir saçma sapan fikirler yürütmeyin dine inanmak kadar saçma ve salaksınız. Nedenine gelirsek büyüdüm okudum öğrendim bir sürü hiristiyan müslüman budist vs tanıdım ama içlerinden bir tanesi bile gerçekten müslüman değildi müslüman olan adam elhamdülüllah müslümanım diyip namaz kılarken cennetteki hurileri nasıl cinsel ilişkiye gireceğini düşünüyor. Cuma namazına gidip dini toplantılara katılan gereksiz adam (babam) anneme şiddet uygulayıp arkadan zorla ilişkiye giriyor. Diğer müslümanım diyen arkadaşım nişanlımla cinsel ilişkiye giriyor belki herkes aynı değiller bunlar benim gördüklerim ve o insanlar sayesinde Din gerçekse bile eğer bir gün onun varlığına inanırsam ona bir sevgi (Allah’a) besleyebileceğimi sanmıyorum evet saygı duyduğum için büyük harfle yazdım Allah yazısını. Müslümanlardan iğreniyorum çevrem yüzünden diğer dinlerden bahsetmek bile istemiyorum Tanrı’nın oğlunu İsa olarak düşünüyorlar Ne kadar saçma. Kuranı 5 kez okudum beni ateistliğe sürükleyen şey şu cümle oldu. Biz bazı insanları ve cinleri sadece cehhenneme sokmak için yarattım veya sizin hangi yolu seçeceğinizi biliyorum filan sizce adil mi? Bence değil. Çok eşliliğide doğru bulmuyorum insan aynı anda 4 kişiye nasıl aşık olur?
20 Yorumla
Bir gün ateist olarak kendini adlandıran bir erkek, sizin sınırlarınız var biz ise, özgürüz dedi.
Yani aslında müslümanlığı secmek çok istiyorlar ama, Allah c.c emir ve yasaklarına uymak sıkıntı veriyor onlara ve o yüzden istemiyorlar. Yani bir insanın Allah'ın delillerini inkar etmesi için aklının yerinde olmaması lazım..
Düşünmek lazım, bir ülkeyi bile yöneten var ve bu yönetenler ölümlü bir kul. Koskoca kainatı yöneten nasıl olamaz.. Aslında hepside çok iyi biliyorlar yüce Allah'ın varlığını ama işte işlerine gelmiyor.. İşte müslümanlığın farkı da orada ortaya çıkıyor.64 Yorumla- +1 yıl
detay hakkında ne düşünüyorsun peki?
- +1 yıl
helal!
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
28Cevap
+1 yılvar olan şey inkar edilir. ALLAH RABBİM iz var ki inkar ediyorlar. hani yok falan geçeceksin o ayakları.. cahiliyye zamanında kızlar diri diri toprağa gömülüyordu şimdi yok mu modern olarak var. o zaman putlar vardı şimdiki putlar değişti para kadın makam oldu.. Dikkat et ateistler uçlara takılırlar uçu sorsan soruya soruyla karşılık verirler. Çünkü belli ezberlenmiş kalıpları vardı. Tıpki cahiliyye deki gibi onlarda inanıyordu ama inkar ediyordu neden çünkü kibirlerinden yksa avuçlarının içi gibi biliyorlardı.Ateistler de öyle hatta malesef ki ateistler bizim dinimizi bizden iyi bilikleri için malesef durum böyle. Hekimoğlu İsmailin bir sözü vardır " hristiyanlar gibi bir olmayı yahudiler gibi dinlerine bağlanmayı günümüz müslümanları beceremediler malesef ki bizler;(((((((((
14 Yorumla- +1 yıl
İSLAMDA POSEİDONDA DA İNKAR EDİLİYOR ZEUSTA AMA DEDİĞİN GİBİ OLMAYAN ŞEY İNKAR EDİLEMEZSE ZEUSTA AR POSEİDONDA TEK BOYNUZLU ATTA VAR MANTIĞINA GÖRE
- +1 yıl
Şöyle anlatıyım Kuranda tek Allah tanrıdır Allaha inanıyoruz ozaman Zeus varki zeusu inkar ediyoruz güneş kış adını bilmediğim başka tanrılar var ki inkar ediyorlar?
- +1 yıl
@Manumont kendinle çelişiyorsun su yazdığın cümleyi birdaha okurmusun
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. bence ondan dolayı değil yetişme tarzından dini eğitimi alamamasından allah bizi yarattıysa allahı kim yarattı gibi sorulara kafa yorup beynini yakmasından dolayı çevrede bir etken tabi eğer küçükten çocuga temel atılmamışsa. çünkü 18 yaşına kadar müslüman olupta 18 den sonra ateist olanda var 25inde olanda var yani.
10 Yorumla
+1 yılyok benim babam çok gençken bir defa camiye gitmiş ordaki amcalarla iki muhabbet ettikten sonra ne diyo bunlar la deyip uzunca kuranı incelemiş adam şimdi ateist...
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşlar yazdıklarıma kızmayın bende elhamdülillah Müslümanım ama bir söz vardır o sözü de severin dünyadaki en iyi afyon dinidir der bir işte onlarda bu mantığı anlamadıkların dan korkuyorlar dinden kaçıyorlar bakıyorlar inançlılar ama bir o kadar da inançlı olmalarına rağmen inançsız gibi yaşıyorlar işte o yüzden ateistler
10 Yorumla Maymun Orhan'la zoraki akrabalık bağı kurmak istemeleri.
Hepsi bu
Geçen aylarda bir ateist arkadaşla oturdum hareretli bir tartışma açtım
Ulan dedim söyle bakalım bakalım bu Maymun Orhan (onlar maymuna benzer varlık diyor)
Madem bu Maymun Orhan anasız babasız dünyaya geldi evrimleşti.. Peki bu Maymun Orhan'ın karısı nasıl oldu da karı oldu, cinsiyet buldu ulan diyorum
Adam kala kaldı
Haklısın abi dedi
Ben aslında deistim dedi. Sonra zırvaladı ama yine iman etmedi hayvan herif20 Yorumla
+1 yılArkadaşlar Şu anda ben noksan eksik bir varlık oldugumu biliyorum. Noksan olmama rağmen zihnimde mükemmel bir varlık fikri var. düşünüyorum, benim varlığımın sebebi nedir? nefsimi, kendi varlığımın sebebi ve yaratıcısı olarak düşnmeme imkan göremiyorum. çünkü bende, kendimi yaratma gücü olsaydı şüphesiz kendimi böyle noksan olarak değil bütün mükemmel sıfatlarla donatırdım. o halde ben vücudumun yaratıcısı değilim. kainattaki diğer varlıklarda aynı sebeple benim ve kendi varlıklarının yaratıcısı olamazlar. çünkü olsalardı kendilerini en üstün en iyi varlık olarak seçerlerdi. annem ve babam ise bedenimin vücuda gelişine vesileden başka bir şey değildir. öyle ise beni yaratan kudret anca kemal sahibi bir varlıktır. arkadaşlar biraz akıllı olun yalan yanlış yorumlamayın kuran-ı Kerim'i iyi akşamlar
00 YorumlaBu kadar yüzeysel bir yaklaşım görmedim :D Allah'ı redetmelerinin birçok sebebi var. 3 ana sebep: Kötülük sorunu niye dünyada kötülük var, ilk yaratılış sorunu (devinimsel yaratım), kutsal kitap çatışmaları ve tutarsızlıklar.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşımın abisi müslüman değil ama onunla konuştuğumuzda ne zaman nasılsın desem iyiyim Allah'a şükür diyor :)
23 Yorumla- +1 yıl
Amin :)
+1 yılBen daha varlığını açıklayamadım onlar nasıl yokluğunu açıklıyo anlamış değilim :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de ateist değil miydin soran? yoksa dalga mı geçiyosun sitedekilerle
22 Yorumla- +1 yıl
artık değilim
biri daha söyledi de senin gibi aynı cevabı verdim :)
Cevap sahibi+1 yılanladım güzellikler dilerim o zaman:)
+1 yılAteistler madem o kadar zekisiniz bunuda açıklayın ALLAH'ın varlığını inkar ediyorsunuz ve görmediğiniz bir şeye nasıl inaniyorsunuz diyorsunuz değilmi benimde bu salakça düşünceyi düşünenlere bir sorum olucak herkes oksijen sayesinde nefes aldığınıza inaniyorsunuz ama o oksijeni göremiyorsunuz peki diyorsunuz ya hani Görmediğiniz bir şeye nasıl inaniyorsunuz peki siz görmediğiniz nefese görmediğiniz oksijene sadece hissettiğiniz şeye nasıl inaniyorsunuz bunu bir açıklayın?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sarışın yeşil gözlü yakışıklı bir adamım mesela (övünmeyi sevmediğim halde senin yüzünden yazıyorum buraya) mantığına sıçim senin. Bizi ateistleri/agnostikleri/deistleri dinden çıkaran esas nedenler genelde insan yazması olan saçma sapan kitaplar. Ama sizin şu vahiy yoluyla geldiğine inandığınız kitaplar.
20 Yorumla
+1 yıl22 Yorumla
+1 yılAteisterin bir şey reddettiği yok. Ortada, sizin var olmayan bir varlığı iddia ettiğiniz var sadece.
60 Yorumla
+1 yılÖyle tipsizim ki beni uçan spagetti canavarının yarattığını düşünüyorum
31 Yorumla- +1 yıl
ben de ben de! :D
Aslında Allah'a inanıyorlar ama inanmak istemiyorlar. Hayattan beklentileri olmadıkları için bu hayatın zor olduğunu düşündükleri için inat olsun diye yapıyorlar. Yoksa bunca şeyin tesadüf olmasına inanacak kadar IQ düşüklüğü yaratmamış Allah.
13 Yorumla
+1 yıllink evet yaa müslüman kadınlar çok güzeller .s.s.s.
1016 Yorumla- +1 yıl
kendini tahrik edici ve erkeklerin malı olarak gören kadın olmak daha iyi değil mi ;))
- +1 yıl
bence gayet güzel
kadın dediğin kapalı olacak görünmeyecek bir yeri allah öyle emrediyor çünkü - +1 yıl
eğer tanrı varsa böyle bir tanrı olamaz. eğer tanrı varsa kadını erkeğin malı gibi görmeyi, kesmeyi, kelle koparmayı, şeriatı emredemez. eğer tanrı sadece kendine inananları cennete alıyorsa (ki cennetle cehennem olması da çok mantıksız) egoisttir.
- +1 yıl
ya bak sen diyorsun tanrı diye istediğin yapar yani
tanrı diye illa merhametli mi olmak zorunda
bence değil - +1 yıl
bak ben agnostiğim, ateist değilim. bilmiyorsan söyleyeyim, agnostisizm kabaca bilinemezcilik demek, yani tanrı oladabilir de olmayadabilir. fakat dinlere inanmıyorum. madem tanrı insanlara merhamet göstermiyor neden onu bu kadar çok seviyorsunuz. seni yargılamak için sormuyorum, gerçekten merak ediyorum.
- +1 yıl
Aaa sende mi çok çirkinsin yoksa bu fsm tek bana mı böyle yaptı :)
- +1 yıl
sadece kuran-ı kerim'i okumadım, bütün dini kitapları okudum. eğer biraz daha anlama kabiliyetin olsaydı, ne demek istediğimi anlayabilirdin belki. diyorum ki, eğer tanrı varsa merhametlidir, kuran'da böyle şeyler var, fakat soran veya senin dediğin dediğin gibi din kadını eşya yerine koyamaz. bence sen bütün kutsal kitapları biraz daha anlayarak oku, koyun olma.
- +1 yıl
hem de nasıl çirkinim, beni gören herkes bana aa sen "atayiz" misin diyor :D
- +1 yıl
tanrının bana verdiği bir şey yok. bana hiçbir şeyi tanrı vermedi, bu dünyanın düzeni içinde ben kendi çabamla ulaştım.
- +1 yıl
senin düşüncen. fakat ben neyi reddettiğimi bilmek istiyorum. bence hiçbir kitabı okumadan ve araştırma yapmadan bir dine inanmak cahilliktir.
+1 yılDengesiz bir annenin istemediği sorumluluğunu alamadığı kabul edemediği çocuğu nasıl çöpe attığı haberlerini duyuyorsak bunların durumu hiçte farklı değil sorumluk almak istemedikleri şeylerden inanmayarak kurtulduklarını sanıyorlar:)
10 Yorumlaego meselesi
bazılarında super bir guc halini alıyor:)22 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Bence yanlış Düşünuyosun Dıs güzelıkle alakası yok. Onların Derdı Başka. Desenkı yaratıcı yok madem Bıtane protein nasıl Var Oldu desen açıklayamaz. Yanı Onlara Ulasmak zor
04 Yorumla- +1 yıl
Bu Sizin Görüşünüz. Bu Olayın Böyle OLmadığını En baştan beri Bılıyorsunuz. Yani senın gonderdiğin yazıyı Okudum. Tamamen kelime Oyunu. Kendı düşüncenızı gerçeklestırmek ıcın Bilimsel Yönden yapılan arastırmalar, Sonucunda elde edılen Bulgular, Doğruluğuna emın Olunmayan varsayımlar matematıksel hesaplar Bunlar Bır yapbozun Parçaları Ama Sorun Bu yapbozu Gerçek Görerek Kabul etmenız. Sızde Bılıyorsunuzkı proteinler Böyle Oluşamaz. Biraz daha çalısın Mesela 1000 Yıl Sonra Bu senın yolladığın
+1 yılNe kadar sacma bir soru! Bende ateistim. Cirkin oldugum icin mi? HAYIR! Bana daha mantikli geldigi icin. Cogunuz muslumanligi arastirmadan musluman oldunuz. Ve su sekilde sorular gordukce iyi ki musluman degilim diyorum.
10 YorumlaSen Allah'a inansaydın eğer Allah'ın yarattığına çirkin demezdin (.)
22 Yorumla- +1 yıl
demekki adamlar tiplerine bakıyorlar allah böyle birşey yaratmış olamaz deyip ateist oluyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılArmutspor sende atesitisn cevaplarını biliyoruz. Allah ısla etsin sizi !
03 Yorumla- +1 yıl
ateist değilim ben artık kardeşim
öncedendi o
Cevap sahibi+1 yıl1 ay önceydi bu durum. En yakın bir cevabın hakaret içerikli idi.
Sırf o cevap için engel basmıştım sana. Demekki Allah sana hidayet verdi.
Eğer tövbe ettiysen bu söylediklerin için İnşallah kabul olur tövben- +1 yıl
bir ayda neler yaşadım neler, az daha güme gidiyordum :)
neyse ki
+1 yılKafalarını yıkıyorlar ayrıca yalan yanlış bilgiler ve çevre'deki insanlar
10 Yorumla
+1 yılYa bu soruyu harbiden sordun mu sen? Lan çirkinlikle ne alakası var? Çirkinim o zaman Allah yok diye bir düşünce tarzı var mı mk?
10 Yorumlaillaki vardır böylleri de tüm inanmayanları böyle yaftalamak da çok ayıp
01 YorumlaBunu irdelemektense saygı göstermek daha mantıklı kim ne yaparsa yapsın
00 Yorumla
+1 yılAteistlerin Ateist olma nedeni dindarlardır..
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ateist olarak söylüyorum ateist olmamın sebebi kutsal (!) kitapları okumuş olmam. Pek çirkin de sayılmam aslında...
20 Yorumlasağ ayak baş parmağım yüzünden atayist oldum. allah olan böyle ayak baş parmağı yaratmaz. bu ne lan.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılişsizlikten başka bişey değil
00 Yorumla Condom'un geç bulunması.
20 YorumlaPelin Batu?
Brainless.02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutma ki Brad Pitt bile bir ateist.
10 Yorumla
+1 yılHakikatten ibretlik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek algın yetmez ona.
11 Yorumla- +1 yıl
hımmm
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği