Neden ateistlik?

Çok fazla canımı sıkan bir konu. Merak etmiyoda değilim. Ben çok şükür Müslümanım ama Müslüman bir ülkede çoğu kişinin ateist olmasına anlam veremiyorum. Yani neden durduk yere Allahı inkar ediyorsunuz? niye dinden çıkmaktan keyif alıyorsunuz? niye rüya görünce inanıyorsunuz o zmn o da yok gözle görünmüyor ama varmış gibi. Allahın varlığına en büyük delil Kuranı Kerim ve kabe değil midir? Ateist olan insanlar veya buna benzer dinler şeytana inanıyor şeytanı yaradana niye inanmıyor? Bana tek bir sebep söyleyin. Allah kalbi güzel olana gerçekten dibine kdr Müslümanligi yaşatıyor onu anladım peki siz bu güzellikten yararlanmiyorsunuz diye mi zorunuza gidiyor? Eline iğne batsa ağlayacak insan çok ama alevler arasında ebediyen kalmayi tercih ediyorsunuz. Madem diğer dünya yok o zmn bu dünyayı açıklayın nasıl car oldu insanoğlu nasıl var oldu nasıl çiçekler böcekler hayvan topluluklari var nasıl çoğu hayvan suyun içinde yaşıyor. Sadece ve sadece Allah yapabilir bunu. Peki sizin ZORUNUZA GİDEN ŞEY NE?

Neden ateistlik?