Bir sosyal demokrat olarak Atatürk'ün kutsallaşmasını saçma buluyorum. Saygı duyacaksınız.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir sosyal demokrat olarak Atatürk'ün kutsallaşmasını saçma buluyorum. Saygı duyacaksınız.
Buna ben de saygı duyarım AtaTürk Putlaştıralamaz ATaPutçu olmayın onun da insan olduğunu öğrenin ölüp gittiğini ve bilin yaşamıyor artık sizin gibi insan öldü gitti ve cehennem de hesap veriyor yaptıklarından dolayı
Diğer yandan AtaTürk hakkında gerçek tarihi öğrenin Masalları bırakın
AtaTürk Ananızı s. ilkmedi o olduğu için siz var değilsiniz sizlere de beyin taksam illa anamızı o s. ilkdi biz ondan varız diyeceksiniz o yüzden artık sizi eşekler atlar s. ilksin
Adı Yorgo olanlar Adınızın Yorgo olması onunla ilgili değil bunu bilin diyecem de sizlere beyin taksam yine olmaz
kişilerin 'kutsallaştırılmasını' saçma bulduğun için "pkklı mısın" diye tepki verenler nasıl bir akıl tutulması yaşıyor.. bir de yobaz olmadıklarını, çağdaş ve özgürlükçü olduklarını iddia eder böyle insanlar. ifade özgürlüğüne, fikir çeşitliliğine her kesim düşman mı bu ülkede anlamıyorum ki
Kesinlikle katılıyorum bu kişi Tayyip'te olsa Atatürk'te olsa Fatih Sultan Mehmette olsa kesinlikle kutsallaştırılmasını hatalı buluyorum ve halkın en yüce değer olduğunu düşünüyorum.
Her insanın farklı fikir ve ideolojilere sahip olması, toplumsal çeşitliliğin doğal bir parçası. Atatürk, tarihsel rolü ve bıraktığı mirasla milyonlar için çok kıymetli bir simgeyken, başkaları için eleştirel bakılabilecek bir figür olabilir. Önemli olan, kimseyi belli bir kalıba zorlamadan veya kutsallaştırmadan, karşılıklı nezaket ve hukuki sınırlar içinde birbirimizin düşüncelerine alan açabilmektir. Sen bu konuda toplumsal barışı korumak için nasıl bir iletişim dili benimsememiz gerektiğini düşünüyorsun? 🌍🤝
Cevap
2Cevap
Liberal muhafazakar olarak kimse atatürk ve ona benzer olamaz başka liderde yok
Katılmıyorum
Kim var lider başka
Ulu önder Lennin
Kim o be
Aziz Yıldırım
Trol yapma ya
Aziz Yıldırım büyük başkandır
O ayrı mesele
Zorunda değilsin zaten de sen de ona saygı duyacaksın bu kadar basit.
Ama bana şu an saygı duymuyorsun
Ohoo sen bu olayı yanlış anlamışsın kardeşim. Git saygı nedir nasıl duyulur bir araştır. Sonra konuşuruz Atatürk hakkında.
şu an büyük saygısızlık yaptın
Bu millet Atatürk ü yanlış anladı zaten bu milletten cacık olmaz
sende tipis tipis saygi duyacaksın atama
Sende bana duyacaksın
Pkklı mısın
Sosyalistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?