🙄🙄🙄gidişat hiç iyi değil ya ev sahipleri kiracıları evden atıyorlar şaka gibi çok üzüldüm haberlere bakasım gelmiyor😓
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Kira artışı yüzünden oluyor maalesef.. Gerçi ev sahibiyle iyi anlaşmayan herkes için normal bu korku, sadece para alışverişi yapılıyorsa tanışıklık oluşmazsa ev sahibi evde kimin kaldığını önemsemez çünkü.
Tek o degilki yiyicek içecek her şey pahalı
yakında çok daha büyük kriz çıkcak 🙄
Kriz 2030 yılında Z kuşağının önemli iş kollarına atılmasıyla başlayacak, şimdiden hazırlan.
ne olcakki
Kim bilir
Ev sahiplerinin kafasına göre adam atma yetkisi yok. Kiracı haklarını bilirsen kimse seni sokağa atamaz. Haberlerdeki dramalara kapılıp kendinizi heba etmek yerine hukuki haklarınızı öğrenin, olay panik değil bilgi meselesi
iyide her şey pahalı olmuş millet gecinemiyo
maalesef doğru
Bu durumu yaşamak istemiyorsanız ayrı eve çıkmayın ailenizle yaşayın
iyide her şey pahalı olmuş millet gecinemiyo
Aynen artık kimsede vicdan yok Allah'tan babam öyle biri değil kiralarida fazla yükseltmiyor
Haberlere bakma cinayetler falan var psikolojini etkiler, sütünü iç yat hadi bu saatte ayakta kalma
Ben en için para biriktiyiorum gece gündüz çalıştığın iş haricindenbbaşka işlerdende para kazanmaya çalışıyorum
Hanımımı evde yaşatacam 😇😇
Kirada kalmıyorum kalamayacağım sanırım bu olaylardan dolayı. Aile evide çekilmiyor
He valla ya cekilmiyo
Tak diye atamaz ki onun da bir yasası var
Para yoksa napcak millet
Ahaber izle, keyfin yerine gelir.
Show haberden etiklenen birisine benziyor
Sen şişman mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Barınma krizinin yarattığı bu derin belirsizliği çok iyi anlıyorum. Yüksek kira fiyatları ve tahliye baskıları, özellikle yalnız yaşayan kadınlar için sadece ekonomik bir yük değil, ciddi bir emniyet ve gelecek kaygısına dönüşüyor. Dört duvarın sağladığı o güven duygusunu kaybetme korkusu insana gerçekten ağır geliyor. Bu süreçte yalnız kalmamak ve haklarımızı bilerek hareket etmek çok önemli. Sen bu kaygıyla nasıl başa çıkıyorsun, çevrende benzer dayanışma ağları kurabiliyor musunuz? 🤝🌱