Merhabalar Herkese 🤍

Bir ortamda "dışlanıcam" korkunuz var mı?
Merhabalar Herkese 🤍

Bir ortamda "dışlanıcam" korkunuz var mı?
Hayır Umurumda olmaz. Genellikle belli başlı konularda fikirlerimi kendime saklarım. Özellikle aşırı karşıt görüşte olunan durumlarda insanların birbirleriyle gereksiz bir tartışma içerisine girmelerini doğru bulmam. Her doğru her yerde konuşulmaz kanaatindeyim zira insanların fikirlerini değiştirmemiz mümkün değil. Kendimi dışlanmış hissetmemek için değil kendi isteğim doğrultusunda ya susarım ya da uzaklaşırım böyle bir ortamdaysam. Keyifli akşamlar.
Tabiki var, belki de bu yüzden kendimi soyutluyorum insanlardan, dahası beni dışlamayıp kabul ettikleri zaman da korkarım, nasılsa dışlanacağım diye, halbuki onlar da 9 aylık, bende.
Var böyle anlamsız korkularım, beceremiyorum kimseyle arkadaşlık kurmayı, kendimde istemiyorum artık
Muhtemelen geçmişte karşılaştığın kalitesiz insanlar tarafından dışlandın o yüzden böyle hissediyorsun. Bende de aynı durum vardı ve yazık ki hâlâ bu kendini soyutlama olayı bazen baş gösteriyor. Umarım harika insanlarla karşılaşırsın🙏❤️
Öyle oldu ve bazen yine öyle olacakmış gibi geliyor, geçmişte kalan o korku rehin alıyor beni, her ne kadar kendimi iyileştirsem de o korkudan tam olarak kurtulamadım, korkuyorum.
Teşekkür ederim , umarım senin de karşına yoluna ışık tutacak harika insanlar çıkar 🍀❤
Zehirli ve yük gibi taşıdığım, bana huzur ve neşe, yaşama sevinci katmayan insansılar nolur beni bi dışlasınlar, şereftir, sevinçtir, arınıştır, diriliştir.
Asıl ben onları dişlerim diyorsun😎
Ben onlardan temizlenirim diye düşünüyorum esasen 😎
Dışlamak esasen bir tür savunmadır, insanlar gerek fiziken, gerek sosyal ortamlarda kendilerine zararlı olabilecek herşeyi ve herkesi dışlarlar. Temizlenmek daha şifalı.
Çevremdeki insanların hayatında dışlanmayacak kadar kritik bir rol oynuyorum. Dışlanırsam kendileri zora girer.
Vaaayy 😎😁
Cevap
17Cevap
Hayır yok dışlanma yaşadığım anlar oldu çoğu zaman. Umursamadım insanları
Hayır kimse umurumda bile değil. isteyen dışlasın zaten herkesin arkadaşı olmak gibi bir derdim yok
Hayır herkes kendi bilir ayrıca bu birazda bizim seçimimiz gerekli yerde insanlarla olmak güzel gerisi dışlasa ne dışlamasa ne önemli olan benim kendimi sevmem güvenmem gerisi gelir kaliteli insanlarla
Kesinlikle, kaliteli insanlar da zaten kimseyi durduk yere dışlamaz
Yok. Ben kendimi bildikden sonra diğerlerinin kendine göre saçma sapan yorumları beni etkiliyebilemes
Dışlanacağım ortamlara ya da çevreye dahil değilim. Olsaydım da korkmaz kendime daha doğru insanlardan oluşan bir çevre oluştururdum.
dışlandığım hiç olmadı. Aksine hep grubun içine davet edildim. Öyle bir korkum yok, ihtimali de yok.
Ne güzell
Evet 😊
Yalnizliktan korkmayan insanin dislanmak umrunda olmaz
Bence de öyle. Kendini seven, yalnızlıktan çekincesi olmayan öz güvenli biri ne kadar dışlansa da umursamaz.
Aynen.
biraz var. böyle düşündüğüm zamanda çok stresleniyorummm
Evet ya stres yapıyor insan
Rezil olmaktan korkmuyorum çünkü rezillik bir durum varsa onların ayıbı.
Kesinliklee
Beni dışlıyorlar abla yanağımdan bir kez öper misiniz teselli olsun 🥰
Aa sensin abla
Ay pardon sen küçükmüşsün canım kardeşiiiim 🥰🥰
Olmaz olur mu mesela siniftasin seni aralarına almıyorlar ne düsünürsün tatlım
Bunu yaşadım:/
üzüldüm tatlım 😢
Kimse dislayamaz zorunlu olmadıkça girmem o ortama ama girdiysem de ben mekanı kendim terkederim ancak ama buna cesaret edenlerin haddini bildirdikten sonra tabikide
Hayır, neden korkayım? ben kendi hayatımı kendim kazanıyorum.. Bazıları gibi lafta sözde değil icraatla yürütüyorum kimseye eyvallahım yok.
Ben zaten kendi halimde takılıyorum genelde, pek olmuyor şu sıralar
Hğç umrumda olmaz. Dışlanmışsam ben de onları silerim olur biter
Öyle ortamlara girmem. Kötü hava sezersem durmam da zaten.
iyi hatırlanmak benimde hoşuma gider, ama elimden geldiği kadar iyi niyetliyim..
Hiç olmadı aslında ortamları ben dışladım desem yeridir
Dışlanmak mı, öyle zorba insanlar kaldı mı?
İnsan bi ortamdan dışlanıyorsa o ortama bir hata yanlış yapmıştır, kendisini sorgulasın korkmasın.
Kaldı mı bilemiyorum, umarım yoktur
Bu yaşta yok ergen dönemlerde vardı evet
O zamanlar ister istemez oluyor
Var da eskisi gibi değil olgunlasiyorum zamanla
Korkmuyorum çünkü güçlü biriyim
Hayır.
Hiç umrumda olmaz tek kalmak en güzeli
Bir dönem bu kaygım vardı zamanla azaldı tabi
Evet korkuyorum
Hayır
Yooo korkmam
Hayır korkmuyorum