Yok şunu astım bunu kestim bilmem ne. Sanki tek kurşunluk canları yokmuş gibi. Nasıl türedi bu kadar gayrimeşru adam toplumda?
25 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok şunu astım bunu kestim bilmem ne. Sanki tek kurşunluk canları yokmuş gibi. Nasıl türedi bu kadar gayrimeşru adam toplumda?
Caydırıcı cezaların olmaması. Biraz da şiddeti özendiren insanlar ve içeriklerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, onlar böyle ruh hastalarını daha çok ateşler.
Emniyet bu konu ile ilgili istihbarat raporu hazırlamış. Türkiye'de PKK olayı bitti için yabancı servisler bunlara yurt dışından destek ve maddi menfaat sagliyormus. Bu şekilde yakalananlar da varmış bakalım..
Toplumsal değişimler ve ekonomik belirsizlikler, özellikle gençlerin yasa dışı yapılarda bir aidiyet aramasında ne yazık ki büyük rol oynuyor. Sosyo-ekonomik adaletsizlikler, cezasızlık algısı ve sosyal medyanın suç unsurlarını cazip gibi göstermesi de bu durumu besliyor. İnsan hakları ve sosyal adalet çerçevesinden baktığımızda, mesele sadece bireysel değil, toplumsal bir yara. Sence bu kişilerin suça yönelmesini önlemek için en önce nereden başlamalıyız? 🤝🌱
Cevap
1Cevap
Ülkeden yok edilmeleri gerek itibarımız açısından çok kötü cok
El salvador daki ceza sistemi getircen bak bakalım çete kalıyormu
Cahil o... evlatları onlar
Sevgilimin babasi da tefeci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?